icon

Zpoždění menstruace a těhotenské příznaky: Je to těhotenství?

denisa7777
20. črc 2022

Ahoj poslední ms jsem měla 11.6. Mám pravidelnou ms po 30 dnech ale mám už 9 dni zpoždění a testy mi ukazuji jen duchy co se týče nějakých těhu příznaků , tak pociťuji únavu občas se mi udělá zle az se mi motá hlava a je mi na zvracení ,občas se mi navaluje z nějakého pachu což se mi nikdy nedělo , také mám obcasnou bolest v podbříšku asi už 5 dni . Vždy si myslím ze už přišla ms ale nic . Na gyn jsem byla před týdnem a tam nebylo nic ale bylo zase brzo na to aby něco doktor viděl tak jsem objednána v pátek na kontrolu . Ale zatím mě zajímá váš názor, protože mi to stále vrtá hlavou . Děkuji

Zpoždění menstruace a těhotenské příznaky: Je to těhotenství?
klokanka31
20. črc 2022

@denisa7777 Mně přijde že nesílí...ale neztrácej naději 🍀

goovana
20. črc 2022

@denisa7777 a mě přijde že sili

carolineg1
20. črc 2022

Já myslím že sílit bude, jen je to brzy...

lenatko91
20. črc 2022

Zkusila bych další test a uvidíš… já jsem takto slabé měla v dubnu a nakonec jsem potratila. Ale tvoje testy se mi zdá trochu sílí, tak zkus další a uvidíš 🙂 nebo zajít na hcg jako samoplátce.. držím palce 🍀

lencaa11
20. črc 2022

@denisa7777 udělala bych nový test něco tam je teď už by test měl ukázat jasnou druhou čárku ☘️☘️

l01991
20. črc 2022

Něco tam je ale na 9 dni zpožděni... ale i tak držim palce

vikysek0987
20. črc 2022

@denisa7777 Udělej digitální, potvrdí, nebo vyvrátí (mě i při takto slabé čárce)Těmto nevěřím....

susmevem
20. črc 2022

Myslím, že na 9 dní zpoždění je to možná biochemko. To bys musela mít už o dost silnější čárku. Zkus si případně dojít jako samoplátce na krev a uvidíš. Nebo udělej digi test...

mimi1004
20. črc 2022

Na 9 denní zpoždění jsou ty testy slabé. Už bys měla mít jasnou dálnici. Já ji měla 3 dny před očekávanou ms a nebylo pochyb. Tady to asi nedopadne, i když ti to samozřejmě přeju.

denisa7777
autor
20. črc 2022

@mimi1004
@susmevem
Tyhle testy jsem dělala 1, 2, 3, den vynecháme ms od te doby jsem test nedelala ale děkuji všem za zprávy

susmevem
20. črc 2022

@denisa7777 ... no hele i tak... každopádně když si dnes uděláš test, klidně i večer, musela bys vidět progres. Tak držím palce 🙂