Zpoždění menstruace, testy negativní 😞
10dni zpozdeni testy negativní ani krev :/
Zdravím mám dotaz který se ru ukazuje docela dost často třeba najdu k sobě rovnou snazilku :( Doktor mi nasadíl gynprodyl 31.1. Jsem začala brát během 3 dnů jsem ro dostala a MS trvala 12 dní silné poté jsem volala dr a dr říkala ať na 14dni vysadím a pokud nedostanu MS ať prijdu 15.3 sem dostala vyvolávacku a 22.3 MS přišla a zvali 6dni další ms měla přijít kolem 25.4 a nikde nic :( od 27.4 obden jsem spinila ale ne nikdy tak aby MS se rozjela pak jeden den klid a pak zas špinění ( bolí podbřišek, prsa jsou nějaká těžší :/ žíly naběhly, porad bych spala ) tak jsem navštívila 3.5 gyndu ale v pul 7 večer protože měl do 7 a na ultrazvuku byla hodně vysoká sliznice a neřekl mi nic zda tehu nebo ne jen ze tam nic zatím nevidí a buď ms přijde nebo ne… Sestra mi v 7 večer odebrala krev kterou posílali až druhý den na rozbory dneska 4.5 sem volala a testy negativní.. pohlavač byl podle kalendáře 5.4, - 7.4, - 10.4, - 11.4, - 27.4, -1.5 a ovulace měla být od 4-5.4 do 9-10.4 Moje první se také dlouho neukázala až v 6+5 když sem byla :? Není třeba brzo na testy? Nebo je možnost tehu? Spíš mě děsí vysoko ta sliznice :/
Ovulaci nemůžeš mít 7dnu. A když by se zadarilo před měsícem v krvi už by to bylo. Takže musíš stejně počkat
@surilka92 ovulace probiha 12hodin. Rozhodne ne 7 dni. 7 dni ti tak mozna ukazuje kalendar ze mas plodne dny.
Nicmene pokud posledni ms byla 22.3. A ovulace tak.jak pises (mas potvrzene ovu testama?), pak tehotna nebudes, protoze to.by bylo jiz v krvi hcg. Je tu moznost ze ovulace probehla dyl, takze se bud jeste neuhnizdilo a tudiz krev neprokaze a nebo proste prijde ms.
Priznaky na tehu sem mela veeeelmi casto kdyz jsme se snazili a tehu to.nebylo. takze na.priznaky bych se neupinala a vysoka sliznice muze byt i pred MS.
Takze ted proste pockej a zkousej treba ob 3 dny tehutest. Pokud budes ve zpozdeni i za 14 dni a testy negativni, znova bych navstivila gyndu.
Drzim palce.
Děkuji všem 🙂 17.5 jsem objednána k doktorovi pokud MS nepřijde , spis teď mam takové špinění silný tak nevím
No klidně se možná mohlo zadařit i toho 1.5. ;) Tak držím pěsti, aby to vyšlo....
Všechno je možné no :(

@surilka92 vysoka sliznice by mela byt lepsi pro uhnizdeni a jinak je z ni jen silnejsi ms .... Byt tebou tyden dva pockam a neresim to ...pak udelej test kdyz to do te doby nedostanes ...ona jestli byla treba posunuta ovu. tak automaticky posune i ms ... 👍