Zpoždění menstruace, testy negativní 😞

surilka92
5. kvě 2018

10dni zpozdeni testy negativní ani krev :/
Zdravím mám dotaz který se ru ukazuje docela dost často třeba najdu k sobě rovnou snazilku :( Doktor mi nasadíl gynprodyl 31.1. Jsem začala brát během 3 dnů jsem ro dostala a MS trvala 12 dní silné poté jsem volala dr a dr říkala ať na 14dni vysadím a pokud nedostanu MS ať prijdu 15.3 sem dostala vyvolávacku a 22.3 MS přišla a zvali 6dni další ms měla přijít kolem 25.4 a nikde nic :( od 27.4 obden jsem spinila ale ne nikdy tak aby MS se rozjela pak jeden den klid a pak zas špinění ( bolí podbřišek, prsa jsou nějaká těžší :/ žíly naběhly, porad bych spala ) tak jsem navštívila 3.5 gyndu ale v pul 7 večer protože měl do 7 a na ultrazvuku byla hodně vysoká sliznice a neřekl mi nic zda tehu nebo ne jen ze tam nic zatím nevidí a buď ms přijde nebo ne… Sestra mi v 7 večer odebrala krev kterou posílali až druhý den na rozbory dneska 4.5 sem volala a testy negativní.. pohlavač byl podle kalendáře 5.4, - 7.4, - 10.4, - 11.4, - 27.4, -1.5 a ovulace měla být od 4-5.4 do 9-10.4 Moje první se také dlouho neukázala až v 6+5 když sem byla :? Není třeba brzo na testy? Nebo je možnost tehu? Spíš mě děsí vysoko ta sliznice :/

kepu
5. kvě 2018

@surilka92 vysoka sliznice by mela byt lepsi pro uhnizdeni a jinak je z ni jen silnejsi ms .... Byt tebou tyden dva pockam a neresim to ...pak udelej test kdyz to do te doby nedostanes ...ona jestli byla treba posunuta ovu. tak automaticky posune i ms ... 👍

lachtanice86
5. kvě 2018

Ovulaci nemůžeš mít 7dnu. A když by se zadarilo před měsícem v krvi už by to bylo. Takže musíš stejně počkat

leniczka23
5. kvě 2018

@surilka92 ovulace probiha 12hodin. Rozhodne ne 7 dni. 7 dni ti tak mozna ukazuje kalendar ze mas plodne dny.
Nicmene pokud posledni ms byla 22.3. A ovulace tak.jak pises (mas potvrzene ovu testama?), pak tehotna nebudes, protoze to.by bylo jiz v krvi hcg. Je tu moznost ze ovulace probehla dyl, takze se bud jeste neuhnizdilo a tudiz krev neprokaze a nebo proste prijde ms.
Priznaky na tehu sem mela veeeelmi casto kdyz jsme se snazili a tehu to.nebylo. takze na.priznaky bych se neupinala a vysoka sliznice muze byt i pred MS.
Takze ted proste pockej a zkousej treba ob 3 dny tehutest. Pokud budes ve zpozdeni i za 14 dni a testy negativni, znova bych navstivila gyndu.
Drzim palce.

surilka92
autor
5. kvě 2018

Děkuji všem 🙂 17.5 jsem objednána k doktorovi pokud MS nepřijde , spis teď mam takové špinění silný tak nevím

martik16
5. kvě 2018

No klidně se možná mohlo zadařit i toho 1.5. ;) Tak držím pěsti, aby to vyšlo....

surilka92
autor
5. kvě 2018

Všechno je možné no :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru