Zpoždění MS a neustálé "růžové špinění po malé"

betty2108
9. srp 2017

Ahoj holky, prosila bych o radu nebo o zkušenost.
S přítelem se o miminko snažíme už cca 5let.
Poslední MS byla 29.6 (trvá vždy cca 7-8dní) tento měsíc měla začít 28.7 (mám MS vždy po 22-23dnec 1den-2den vždy jen lehce špiním a pak se rozjede krvácení) ovulace proběhla dle ovulačního testu 16.7 v té dob jsme se i milovali s partnerem, dva dny před i dva dny po. Pak i 30.7 kdy už měl být 3. dem MS - myslela jsem si že to vyvolá ale ono nic.
V den očekávaní MS ale nedorazila měla jsem už cca 6den po ovu, bílý výtok, který se v den MS změnil na lehce růžovo-bežový. V 6. den zpoždění jsem po "malé" po utření rano měla na toaletním papíru svěle růžový výtok - ten trvá do ted tj. 13 den zpoždění MS (většinou ráno a pak kolem poledne vymizí) na intimve mám jen jemné růžové špinění. Myslela jsem si že se třeba jen zatoulala a že kuli zvětšeným prsum - jsou nalitejší mám třeba teprv OVU udělal jsem si ovulační test vyšel pozitivní byli na něm dvě tmavé //. Čili teď jsem z toho ještě víc zmatená. Čípek mam stále tvrdý, v den kdy měla příjít MS byl níž, teď je vysoko že jej skoro ani nenahmatám.

Jsem neustále unavená, pobolívají mě prsa spíše ale bradavky a jsou nalitější, občas mě lehce píchlo v podbřišku jednou na levé a po cca hodině na pravé straně. Je mi často po jídle nevolno a přes den. Jendou jsem po jídle dokonce i zvracela. Jinak mě břicho v době kdy jsem měla dostat MS bolelo jen trošku. Jinak jinak neustálá nevolnost, a častěji chodím na malou.

Už nevím zda-li by to mohlo kuli tomu divému špinění být těhu nebo ne, jsem z toho zmatená, test se a jednu stranu bojím udělat bojím s zklamání z toho že by to zase nevyšlo.

Také jsem před měsícem skoro už dvěma měla klíště a v místě se mi objevil flek, pak vymizel a před cca měsícem se zas objevil, větší mohlo by to být třeba i z toho?

jezz1e
9. srp 2017

Obávám se, že když máš strach udělat si těhotenský test, těžko ti tu někdo poradí. ☹

valisovasara
9. srp 2017

Bez těhotenského testu nezjistíš nic. Ovulační test při spoždění může ukaázat těhu stejně jako třeba cystu nebo cokoliv jiného. Udělej si test a bude jasno hned.

lencak80
9. srp 2017

Vypada to...ze po tak dlouhem zpozdeni tehotna byt muzes. Nechapu...proc si neudelas test a pokud cekas na mimco tak dlouho...a trosku spinis...tak to vse jen oddalujes. Radeji udelej test nebo rovnou zajdi na gyndu... vezmou ti krev a prohlednou. Ale asi bych to nenechavala jen tak.

betty2108
autor
9. srp 2017

No prave, vim ze bych si jej mela udelat jen to zklamani po takové dobe stale dokola je uz silene, obzvláště kdyz to ted vypadalo tak nadějně, hlavě ro spineni me znepokojuje, je to uz vcelku dlouho i kdyz jen maličko. Udělám test a uvidim, kdZ to bude stale stejne zajdu k dr. Nejhorší je ze jsem tento cyklus mela jit kuli IVF na odběry krve 2 a 3ti den cyklu a tímto se to zas odložilo. Tak snad to nebude ta cysta, mela jsem výstupu cca pred 8mi měsíci bolesti me nárazově jeden den dostali az do nemocnice a po par dnech pod kudlu. Tak snad je vse ok 😉

aluskacz
9. srp 2017

Já u druhého těhu špinila cca dva dny před MS a pak dalších hodně dní. Bylo mi to divné tak jsem si udělala test a byl pozitivní. Bez testu nic nezjistíš a dr na gyndě by ti teď taky ještě nic neřekl. Já bych se nebála udělat těh test. Já si taky myslela že jsem dostala menses a nakonec z toho bude za chvíli druhý prcek 😉

zet83
9. srp 2017

Seber odhodlání a udělej si test 😉 já měla špinění hodně a dva dny a byla jsem těhulka. I to pobolívání břicha k tomu patří. Držím palečky.

renca1978
9. srp 2017

Myslim ze ses tehotna...I ja si delala po vynechani MS ovu test a vypadal podobne.Pak jsem udelala tehu a bylo to tam.A ten ruzovej vytok jsem taky mela...Preji aby to vyslo😉Takhle vypadali moje testy...

gnozka
9. srp 2017

Me ovu test ukázal obe tehotenstvi . Ale určite udělej tehu test . At vis na čem jsi .

smaug
9. srp 2017

Tak k hlavní otázce - udělej si test, k tomu klíštěti, pokud flek nezmizel, ale je naopak větší (jak takový flek vypadá https://www.kliste.cz/cz/vse-o-klistatech/clane...), určitě jdi k doktorovi, mohla by to být borelioza. Jestli to ovlivní cyklus, to nevím, každopádně po dvou měsících už je zjistitelná z krve.

betty2108
autor
11. srp 2017

Tak holky je to tam 🙂 je pozitivní a i ovu 🙂
A s tou boreliozou to snad bude také dobré, ještě navštívit všechny doktory :/
A ještě to říct příteli, jen teď je to mezi nami tenhle tyde kdy jse byla fut napjatá a odtažita od něj nějaké "špatné" :( Tak se bojím jak zareaguj až mu to vše oznámím 🙂
Zatím tomu ani já sama nemůžu uvěřit po tak dlouhé době.

aluskacz
11. srp 2017

@betty2108 Gratuluji 😉

gnozka
12. srp 2017

Super !🙂

smaug
12. srp 2017

Gratuluju

margaretka90
29. říj 2017

Dobre rano vsem, narazila jsem na vasi diskuzi a chtela bych se spis zeptat na nazor zkusenejsich a nebo se vam to taky stalo. S partnerem se snazime o mimino cca 2 roky. Ted mam 16 dni zpozdebi a vcera rano a dnes rano jsem si vsimla kdZ jsem byla na ,,male,, ze na toaletnim papire mame ruzovy vytot nebo spinim. Za celou dobu co mam ms sem zpozdeni nemela vzdy presne na den. Zacatkem mesice jsem byla na preventivnim utz a zadne zdravotni problemy nemam spis naopak vse mam tak jak ma.byt. Testy jsem si delala a ne jeden a vsechny negativni.Spis me zajima zda je mozne ze treba na testy nereaguji a preato se zadarilo. Po dvou letem snazeni kdy se mi toto nikdy nestalo si mysli ze vsugerovane to nemam jinak bych to resila kazdy mesic🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru