Zvětšená sliznice 17. Znamená to těhotenství?
Ahoj holky,měla nektera zkusenost,6.9 probehla ovulace snazime se o mimi zhruba 9DPO jsem navstivila gynekologa,měla jsem zvětšenou sliznici na 17 řekl ze normalní je 15 a pravděpodobně to vypadá na těhotenství ve středu jdu na další kontrolu byla bych moc ráda kdyby to vyšlo..
@mariana223 Vysoká sliznice nemusí hned znamenat těhotenství, ta je i před začátkem MS. Nehledě na to, že je teda strašně brzy na to, aby Dr. určil případně vyvrátil těhotenství. Počkej si na termín MS a v případě, že se nedostaví si udělej těhotenský test a pak podnikej další kroky.
myslím, že ti stejně nic neřekne takhle brzo.
A co chceš jako za radu? 🤷🏻♀️ vysoká sliznice je i před ms a hlavně ani gyndař nepozná těhotenství v období případné ms 🤷🏻♀️
@izzylka tak hlavně,jsem měla do MS este daleko kdyz jsem tam byla 🙂 proto jsem chtela vedet ranu od zkusenejsich 🙂 tak pardon
@nikjean ja se řidím podle doktora ja sla jen na kontrolu a po vysetreni mi rekl tohle takze zadne kroky nedelam, prosila jsem o radu a zkusenosti s tim nic vic tak se moc omlouvám
Jako jakou radu? Bud jsi tehotna nebo ne. Kdyz to zatim nepozna ani tvuj lekar, co by k tomu mohly rict cizi zeny na MK?
@mariana223 V takovém případě ale žádnou radu očekávat nemůžeš. Je to buď a nebo, musíš holt počkat do termínu MS.
@mariana223 A proč nezkusíš těhotenský test?
@klokanka31 Protože rada na MK je zadarmo 😅
@nikjean Já tohle nechápu, a to do nikoho nechci rýpat, ale...i když sem holky napíšou kdy měly ovulaci a sex, a jak dlouhý mají cyklus, tak ale z toho nikdo prostě nepozná jestli se zadařilo nebo ne, to ukáže jen ten test...🤷
@klokanka31 to ano, ale od ovulace k pozitivnímu testu to je pak už více méně stejné

Ahoj, úplně uprimne - já otěhotněla až v momentě, kdy sem se jakkoliv přestala sledovat a řešit, jestli mám nebo nemám ovulaci. Predtim jsem taky řešila testy, sledovala grafy, každé pichnuti v břiše prisuzovala těhotenství a nic. Bylo to na palici. Pak jsem se na to vykaslala a vida, teď vedle mě chrni půlroční štěstí.
Zkus to tak moc neřešit a určitě to vyjde 🙏