Zvětšila se vám na začátku těhotenství štítná žláza?

zaninkaj
23. led 2014

Ahoj holky, už nevím, co si myslet. Tak mi třeba některá z vás poví svou podobnou zkušenost. Léčím se na sníženou funkci štítné žlázy. Beru Eutyrox 100 jednen prášek denně. Před Vánoci jsem byla na krvi a po Vánocích na kontrole. Vše bylo v pořáku a léčba zůstala stejná. Dle výpočtů jsem měla mít ovu 8.1. a tak jsme s manželem "dělali na mimču" 6.1. i 8.1 a taky 9.1. Jenže v sobotu mě začal bolet a tlačit krk a měla jsm potíže s dýcháním...pořád je to stejné..stále mě krk takto tlačí a připadne mi, že mám prostě nějak zvětšenou šítnou žlázu...pátrala jsem a prý se to může v těhotenství stát..protože miminko si bere hormony od maminky. Dělala jsem dneska test...je to 14 dní po posledním snaženíčku a byl negativní. Stalo se Vám to některé s tou štítnou žlázou, že by vám takto zablbla takhle hned na začáku ještě než jste zjistily, že jste těhotné? Prosím o jakékoliv zkušenosti..už jsem tak nějak zoufalá ☹ Moc děkuju všem.

majka220990
24. led 2014

Nedělej si starosti 🙂 a nebud smutná 🙂 jestli to nevyšlo ted, tak příště už určitě 🙂 Moc držím pěsti at to dopadne co nejlíp 🙂 Ale je to možné,člověk nikdy neví, na co tělo bude reagovat díky těhotenství 🙂 Podiv jestli spousta těhotenství na začátku zažívá chřipku,tak proč ne něco se štítnou žlázou? 🙂

jennyska
25. únor 2014

Ahoj @zaninkaj @majka220990 a ostatní těhulky, maminky 🙂

do naší Wiki knihovničky Modrého koníka, kterou si tady všechny společně tvoříme, byl vložen nový článek na téma Štítná žláza v těhotenství https://www.modrykonik.cz/stitna-zlaza-a-tehote... .

Pokud si najdete chviličku a napíšete nám všem své zkušenosti se štítnou žlázou v těhotenství, pomůžete další spoustě maminek, které si právě prochází stejným obdobím a nebo plánují těhotenství. Vaše rady, tipy a doporučení určitě ocení!
Své příběhy můžete psát přímo pod článek do okénka " Moje zkušenosti s ...".

Mockrát Vám děkuji, že pomáháte a přeji fajn den!
Jennyska

PS: Přispět a nebo napsat nový článek do Wiki může úplně každý. Knihovnička je otevřená všem, kdykoli! A pokud toto není téma, do kterého chcete přispět, můžete si vybrat z mnoha dalších: https://www.modrykonik.cz/wiki/all

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru