icon

Zvracení a test ještě negativní. Stalo se vám?

pajav
11. čer 2021

Ahoj holky, zvracela jste některá na začátku těhu ale test jste měla ještě negativní a přeci jste byla těhotná? Já jsem dnes asi 8DPO a je mi od rána strašně zle, ale test je negativní, na to je brzo.

nikjean
11. čer 2021

Ahoj, je to velmi nepravděpodobné, pokud bys zvracela z důvodu těhotenství (protože HCG hormon v těle), test bys měla pozitivní. Držím palce, ať to vyjde! 🙂

nikjean
11. čer 2021

Jen doplním, že je to samozřejmě velmi brzo, takže to, že teď máš testy negativní, nic nemusí znamenat a za pár dnů se můžeš pochlubit 2 čárkami.

cherie24
11. čer 2021

@pajav a není to třeba psychické? Psychika je mocná. Mě je teda v těhotenství zle vždycky a příšerně, ale až tak od 6. Týdne.

pajav
autor
11. čer 2021

@cherie24 Jediny stres mam ze zitrejsi kamaradcine svatby, zarizovani a nervicky, budu druzicka a tak to taky mozna hraje roli. Boli me podbrisek, prsa me desne boli, vcera bily hlen. Jsem prvni mesic po vysazeni HA.

cherie24
11. čer 2021

@pajav no po vysazení antikoncepce se může dít úplně všechno. Uvidíte, nechte tomu volný průběh, zatím je opravdu brzy na ty nevolnosti z těhotenství. Může to být z té svatby i že si třeba trošku vsugerováváte těhotenství.

leniczka23
11. čer 2021

Z těhotenství ti 8dpo být nevolno opravdu nemůže. Hledala bych příčinu jinde, ale držím palce.

izzylka
11. čer 2021

@pajav jak už psaly holky výš, z případného těhu to nebude, pokud ještě není hcg...po vysazení antiny se s tělem dějou pro tebe neznámé změny, může se oběvit pms...a k tomu ta svatba...ale držím palce..není nemožné, že těhu budeš, ale na jakékoliv příznaky je brzo 🙂

pajav
autor
11. čer 2021

@cherie24 Asi to je tim stresem ze svatby, ja jsem stresator desnej 😃

pajav
autor
11. čer 2021

@leniczka23 Děkuji 🙂 Za 6 dni by mela dojit MS tak se uvidi pak 🙂

pajav
autor
11. čer 2021

@izzylka Děkuji, myslela jsem si to 🙂