icon

Zvýšená sliznice a pálení žáhy. Mohu být těhotná?

eluseelaeli
2. čer 2024

Ahoj.
Poslední MS 9.4. 7 dni po zpoždění TT negativní. Kontrola na gynekologii 27.5. Paní doktorka mi oznámila, že mám vysokou sliznici a nabídla mi injekci na vyvolání. Jelikož mám poměrně velké bolesti v podbřišku, přijala jsem ji s tím, že snad už bude brzy vše za mnou. Dnes 6 dni po píchnutí staleté nic.
K dnešnímu dni je zpoždění 24 dni. Od injekce 6 dni. Pronesla jsem větu, že mě takto pálila žáha naposledy v těhotenství (už 3 dny v kuse ). Začala sem nad tím přemýšlet. Je reálné, že bych mohla byt ještě těhotná ? Nesnažíme se. Mám letět do města pro test ? Něco sem přečetla, ale vůbec nevím. Děkuji za názory.

lujhu
2. čer 2024

@eluseelaeli určitě bych zkusila,

lencaa11
2. čer 2024

@eluseelaeli vyzkoušela bych test a když bude negativní tak je chyba někde jinde

eluseelaeli
autor
2. čer 2024

Děkuji. Zkusím to tedy. Brala jsem to, jako že ne. Když 7 dni po vynechání byl negativní .

sinorina
5. čer 2024

@eluseelaeli přesně takto jsem to měla u prvního těhotenství. Šla jsem na gyndu, že mám už 8 dní zpoždění a TT negativní. Udělal ultrazvuk a že tam nic nevidí. Pichl mi vyvolávačku s tím, že pokud se MS nedostaví do 10 dní mám přijít. Nepřišla, udělala jsem si TT a byl pozitivní. Doktor pak těhotenství potvrdil.