Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marketka_m a pak že máme v ČR tolik případů, asi vytáhli ty správné čínské testy 😂
@marcicek84 pokud bych se bala, jak ty tvrdis, tezko bych sla pracovat mezi ohrozenou skupinu lidi. ale uvazuji jeste o zmene, mam nabidku ze skolstvi. jo, tam ted take lezou ti, kteri se boji nakazy covidem. 🙂)) ale ja zapomela, ucitele knikaji, nepracuji a jsou zcela k nicemu.
@marcicek84 no napadlo mě to také 😀
a teď by mě zajímalo kdo zaplatí odškodné těm rodinám co byly v karanténě neprávem!
@marketa11112 ohrožená skupina lidí tě neohrozí, nemají jak, hrozba jsi ty...ale to se upřímně divím, že chceš měnit práci, když sis dle svého vyjádření vybrala obor a práci, která je hudbou budoucnosti, možná trochu unáhlené, viď, možná tě s tou povahu jen nepřijal kolektiv, i to se stává...do školství klidně běž, tam můžeš hystericky sekýrovat děcka, ty ti nebudou klást odpor a budeš spokojená...kníkat umíš též nádherně, takže proč ne 🙂
@marketka_m švédové by to doplatit mohli, ale u nás by ti nikdo nic nedal!
@marcicek84 obávám se, že soud by jasně vyhrála osoba poškozená.. otázka kolik by bylo odškodnění a kolik by byly poplatky za advokáta 😀
@marketa11112 a mám pro tebe tip na tvou vysněnou funkci ve školství - hlavní dohlížečka nad správným nošením roušek a dodržováním nařízení, děti tě budou milovat, věř mi 😂 každopádně tvá seberealizace bude top 🙂
@marketka_m to by pak platila strana která to prohraje, takže stát
@marcicek84 tak to bych šla do toho 😀 to přece není možné aby to člověk nevyhrál... 😀 i když v dnešním světě je už asi vše možné... :D
@marcicek84 Já mám zatím jen jednu. Ptal jsem se dalšího člověka, jestli tu roušku nosí a shodl se se mnou, že se v tom dost potí. Ale holt je to více utěsněné a má více vrstev, než mnou doma šitá. Do toho autobusu si ji brát budu, furt tam někdo chrble a mám strach, že to chytím, cesta trvá déle než hodinu a není jednoduché udržet rozestup ☹
@marcicek84 ty jsi fakt totalne mimo. placas jednu kravinu za druhou 🙂). vetsiho mimone jsem dlouho nepotkala 🙂). kolektiv me prijal super, klienti take. o me se bat opravdu nemusis. ale mam skvelou nabidku- malo hodin za dost penez. takze ted sama nevim, co delat. kazde to misto ma sve pro a proti, takze si jednoduse budu muset napsat body a hooodne dobre se rozmyslet. holt mam stesti. 🙂) sory.
ps : mam vyhodu nekolika rozdilnych kvalifikaci, nemusim zustavat v jednom oboru .
jinak opet jsi me rozesmala. ty nemas zdani, jaky je muj postoj k rouskam, zda je nosim ci ne , jake ajakym zpusobem , kdy a jak je vyuivam. vse jsou jen tve dedukce a vymysly. ale sranda je, jak jsi proti rouskam zaujata. fakt me tim desne bavis.
@marketa11112 ale, že by se už z tebe stal antirouškař? no nekecej, takový obrat :D tak tos nás tady drbala všechny antirouškaře asi zbytečně :D
Jestli chceš radu, tak vem práce obě dvě a tu druhou si vyzkoušej - měsíc tě nezabije a rozhoduj se pak, měla bys pro to mít prostor, třeba si necháš obě, to bys též mohla stíhat a pak bys mohla mít nějaké normální snad i slušné peníze.
Každopádně jsem ráda, že jsem tvou předchozí práci celkem dobře odhadla, kdyby byla tak skvělá a super, tak o jiné neuvažuješ. Nicméně pokud víš, že do té staré tě vezmou vždycky a to vezmou, neboť tam je nedostatek, tak proč vlastně váháš nad lepší nabídkou, jestli to zase není nějaký tvůj výmysl...
https://www.novinky.cz/komentare/clanek/ocima-s... tak tohle je fakt dost dobře napsáno, trochu černý humor, ale celkem trefný...
@michaela666 No, já chtěla vědět, jak si tu solidaritu představuje? Na to moje fantazie nestačí.
@meesha prosím pěkně jak dlouho sis už nesundala respirátor? nechybí ti kyslík? 😈
@marcicek84 mne ne, nemej obavy. Zato tobe dosla soudnost
@meesha dále prosím pozor na správné skloňování slova mentální exkrement, je rod mužský to dle vzoru hrad, v 7. pádě pak skloňujeme s hrady, tedy správně s mentálními exkrementy. 😂
Jo, máš pravdu, teď mi asi došla, ale když ono to je s tebou taková prča 😍
@marcicek84 ne, to je v poradku, jedna se o neformalni hovorovou cestinu.
Jestli si myslis, ze me vytacis, tak jsi na omylu. Za to mi fakt nestojis. Precti si po sobe, co vsechno jsi na poslednich dvou stranach Markete napsala. Vazne to tak i myslis?
@meesha tak to je fajn, tak snad už bude od tebe klid a přestaneš se plést do věcí, které nejsou tvou věcí. Ale u osoby, která druhým neustále vyčítá, že se mají naučit česky a sama to pořádně neumí, mně už nemůže nic překvapit, dvojí metr online.🙈🙉🙊
@marcicek84 ale "di ty"
(se ti v ty hlave ten muj jeden prispevek nejak namnozil :D :D :D , pry "neustale" :D :D :D)
@meesha mas kratkou pamet,uz jsi zavrena doma,uz jich je denne pres 3000.
@marcicek84 Čehooo?
@meesha viz ninive...
Ve druhém stupni rizika nákazy covidem-19 je v ČR 11 regionů.
Tomuto období se prý říká Mezinárodní pandemické hry. Trefné.

@marcicek84 🙂. obcas. no a ? nemam s tim problem.