icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

werumka
18. led 2021

@jelenice_zavodnice Protože spodary, ponožky a podprsenku si na rozdíl od rousky neusijes 🤣🤣

marge_s
18. led 2021

@jelenice_zavodnice prej kdyby ti doslo 😅 jsem slysela ja. taky jsem nad tim dumala...(Astratex patri babisovi, ale nevim, ktery kamenak...)

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@werumka Jeste pred sto lety to davali, mozna nekde na pude nejaky prakticky strih na spodarky nekdo mit bude...poptam se u tchyne...

werumka
18. led 2021

@jelenice_zavodnice Střih je jedna věc, ale látka! To je tajemství úspěchu 😁

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@marge_s No, po dvou detech po sobe take uz nemam zrovna rajcovni zasoby ale tedy jeste si vystacim i s tim malem co mam.
Jen jsem o tom proste premyslela, proc spodni pradlo... Jsem si rikala, jestli tedy HM otevre jen ten koutek se spodnim pradlem a pak detsky odevy, nebo jak to tedy bude...

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@werumka No jo, vidis, na to jsem nemyslela. Napadlo mne, jestli vlada nema nejake postranne umysly a treba pres to pradlo chce zajistit statu nove danove poplatniky, kdyz uz nas tolik zadluzila... At ma koho kasirovat v budoucnosti.🤔

gramar
18. led 2021

@jelenice_zavodnice No takový střih by mohl být sejný jako na kraťasy s krajkou na nohavicích, ne...? 😂
@werumka Myslíš něco luxusního jako ten super syntetický matroš, co se z něj člověk osype jen ho vidí...? 😅

gramar
18. led 2021

@jelenice_zavodnice No nezahrávala bych si, to by mohli v drogériích zapáskovat regál s kondomama a v lékárně být výpadek antikoncepce...😇 jen by ještě museli vymyslet jak se k sobě páry nežijící ve společné domácnosti dostali... že by propláceli státní taxi za účelem množení...

werumka
18. led 2021

@gramar No samozřejmě, takové podnikatelky nejstaršího řemesla na světě taky potřebuji pracovní oděv.

@jelenice_zavodnice taky jsem nad tím uvažovala. Zvlášť, když uvážím, že tydlecty věci si všichni nadělili pod stromkem 😀 ale zase chápu, že takový chybějící ponožky jsou v současným ročním období fakt problém.

hojda
18. led 2021

@jelenice_zavodnice Myslím, že jsou to věci běžné spotřeby za nižší částky, které se kvůli poštovnému nevyplatí objednávat přes eshopy, ne?

gramar
18. led 2021

@hojda Hele kde je podprsenka za nižší částky...? 😲 Já mám posledních pár let dojem, že je to dražší jak snídat ruský kaviár 😂

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@werumka No jo, ale tyto podnikatelky maji momentalne hodne omezeny revir... Hodinove hotely, penziony a ostatni zarizeni jsou uzavrene, na ulici docela mrzne, temto damam by se vic bodl otevreny Decatlon s merino vecmi... No i kdyz pres net to lze objednat..

gramar
18. led 2021

@jelenice_zavodnice Hele zase když mrzne, tak to v tomto řemeslu může být klad, ne... Nejsou tak vytahané 😕

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@hojda Ja fakt nevim, proto jsem se ptala, jestli to vysvetlili nebo co..

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@gramar Jak pro koho, panum to moc nepomuze...😉

gramar
18. led 2021

@jelenice_zavodnice no jo, ale co za normálního pana by do tohoto šlo a ještě v zimně u svodidel 🤣

hojda
18. led 2021

@gramar vše za 39,-😂

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@gramar Podivej, uz to bude rok, stridave karanteny a nouzovy stav, to uz z toho zacne hrabat i normalnim chlapum, treba si tam skoci jen popovidat 😀 My zeny jsem z tech rodicovskych let zvykle na ctyri zdi a vecerni povidani se zrcadlem ale chlapi moc ne...

marcicek84
18. led 2021

@jelenice_zavodnice ty se ptáš proč, venku minus 20, musíš si nakoupit termoprádlo, ne? 😂😂😂

marcicek84
18. led 2021

@marge_s hele o co ti jde, hlavní fakt je ten, že neexistuje dlouhodobá studie následků vakcinace, které probíhá, stejně účinku vakcíny - viz SZÚ. Toto je dostatečné pro to, aby si člověk řekl jaké je riziko a zda ho podstoupí či nikoli, prostě tam to riziko je, netřeba se tady nad tím rozčilovat a že někdo nechce, tak nechce, tak těm lidem nech jejich volbu a jestli ty chceš, tak se naočkuj ty, ale ostatní nenuť nesmyslně přehodnocovat názory...ty to prožíváš protože sama to dělat nechceš ale potřebuješ, aby to chtěli ostatní, no moc nechcou, byť Babiš píše a říká, jak velký je o očkování zájem...

marketa11112
18. led 2021

@gramar vytahané :-000

marketka_m
18. led 2021

@marcicek84 skoly nepojedou do prazdnin minimalne..muj tip

marcicek84
18. led 2021

@marketka_m do kterých prázdnin, tech letních? :D

hojda
18. led 2021

Izrael jede a zmiňují tam i tu obrnu lícního nervu v tom počtu je to opravdu nic, když si to člověk srovná s tím, že by se nakazil stejný počet lidí koronavirem a jaké následky to bude mít: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3256388-vakc...

marge_s
18. led 2021

@hojda hele a nevis jakym mechanismem to vznika? ( ja bych brala radsi obrnu, nez pod drn, ale i tak je to zajimavy)

@marcicek84 zkusim vic polopate: jde ni o to, aby se lidi rozhodovali podle faktu a ne podle hoaxu. Ja myslim, ze jsem to napsala presne 🤷🏾‍♂️ Cemu na tom nerozumis a vo je na tom spatnyho?

marcicek84
18. led 2021

@marge_s ale o jakem hoaxu tady zase placas,zdroje jsou dane...🤦🏻‍♀️

gramar
18. led 2021

@marcicek84 jo četla jsem to, ale už se nacházím ve stavu rezignace. V mém případě bych potřebovala ať otevřou všechny třídy normálně, ne na rotací to je ještě horší než toto 🤷

Ale asi jsem přišla na to proč spodní prádlo, to kdybychom se z toho už posr... 🤪🤣

marcicek84
18. led 2021

@gramar 😂😂😂😂💩💩💩💩

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 placam tady o tom, ze se s marketou uprime zdesite nad “nasledky”-video par stran zpet, a to by mohli ovlivnovat neci rozhodovani. Tech nesmyslu uz prave bylo naplacano habadej. Stejne tak, pokud interpretujes clanek, siris dezinformaci. Nic vic.

Strana