icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
22. led 2021

jinak, to, že lidé si nespočítali jak to vláda s očkováním myslí, nebo si nedá jedna a jedna dohromady, že 70 procent očkovaných je téměř celá dospělá populace (je tam malá rezerva), tak právě proto ta vláda může říkat co chce a mlžit...a ano lidem se lže a hodně lže, aby se udrželi na uzdě a nebyly nepokoje, až jim ta lež praskne, tak se budou zodpovídat, všichni, kteří za tím stojí...nouzový stav to jen oddaluje, ale věřím, že to jednou přijde...

marcicek84
22. led 2021

tak uvidíme, jak to bude účinkovat u těch zdravotníků https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jak-jde-oc...

marcicek84
22. led 2021

a pro některé dámy, že to jen Češi mají na salámu tady je jeden takový článeček https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek... ono to je evidentně i v jiných zemích velmi podobné...lidi se zavírat do karantén nenechají...

hojda
Autor odpověď smazal
marketka_m
22. led 2021

@marcicek84 za každý pozitivní výsledek 😀 oukej, tak to abych se modlila anych byla C+ a mám prachy 😀 ne pardon ale pobavilo

hojda
22. led 2021

vykazování úmrtí na covid srovnání zemí

marcicek84
22. led 2021

@marketka_m víš jak potřebují nahnat čísla, čím víc budou testovat, je taková statistická odchylka, že i kdyby covid v zemi nebyl, pořád by měli dost pozitivních 😉
to se pak po nahnání čísel nelze divit, že někteří se tak bojí, že raději ani do práce nechtějí nastoupit...

marcicek84
22. led 2021

Nové pokyny k testům a označování pozitivních osob od WHO ...tak do teď se to dělalo evidentně špatně, proto ta šílená čísla.... https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-in...

marcicek84
22. led 2021

@marketka_m být pozitivní je dobrý výdělek při mateřské 😉

hojda
22. led 2021

@marcicek84 Trošku rozdíl ne? Ptali jsme se na tu tvou tajemnou strategii, která končí bodem rozvolníme....

marcicek84
22. led 2021

@hojda psala jsem o tom několikrát, dávala jsem ti sem i slovník cizích slov, bohužel nepomohlo....🙈

hojda
22. led 2021

@marcicek84 Tak je pak jiná, to je výborný plán.
1.) rozvolníme,
2.) cirkulace tj. obíhání, koloběh lídí.
Opravdu výborný plán!👏👏👏 Myslím, že by sis taky zasloužila nominaci na státní vyznamenání, jako ten pán za registr k očkování.

marcicek84
22. led 2021

@hojda no až zjistíš, že to tak stejně budou dělat, protože jim nic jiného nezbude, viz rozvolňování škol na spadnutí, tak zjistíš, že to vymysleli jiní přede mnou, jen to řekli lidem napřímo do éteru...protože když vidíš, že někteří raději ze strachu nenastoupí do práce, tak ti dojde, že by byla panika jak blázen...

marge_s
22. led 2021

@hojda ja bych to poslala babisakovi a blatnemu, to se chytne 🤔

marge_s
22. led 2021

@hojda ...a marci by se to konecne splnilo

marcicek84
22. led 2021

@marge_s no myslím, že oni to už dávno mají v plánu, jak jsem psala...

marge_s
22. led 2021

@marcicek84 tak urciteee

marketa11112
22. led 2021

vsak jo. ja budu take nadsena, kdyz se vse otevre. a ne jen ja. jen ti zdravotnici budou trosku vybocovat z rady. ale to je preci jejich problem, ze jo. kazdopadne bude to super duchodova reforma. muzeme pocitat, ze do roka nam tu nezbydou temer zadni duchodci, teda krom tech odolnych, prekvapive zdravych nebo tech dokonale izolovanych doma (tedy se zakazem vychazeni - jeste, ze nasi jsou dva a budou si mit s kym pokecat). ja se budu modlit, aby to nechytl muj muz a moje deti (i jedno me dite je v rizikove skupine, ale co, pripadne si udelame jine, zadny problem, ze jo ? ) . ale tak zbavime se slabych a nemocnych, preziji jen ti silni. hmm, skvela strategie pro 21. stoleti. jdu blejt.

marge_s
22. led 2021

@marketa11112 diiky za inspiraci 🙂 ..a ja mela o syna takovy strach - udelam si kdyztak jineho, hned me to uklidnilo 😀

marketa11112
22. led 2021

@marge_s ze jo, pohoda. uz slysim odpoved : ,,smir se s tim, takovej je zivot.´´ a toho dotycneho nakopnu, vsak vis kam.

marge_s
22. led 2021

@marketa11112 a muzeme rict "takovy je zivot" 😅

autor
22. led 2021

@gramar děkuji, budu ráda

marcicek84
Odpověď byla odstraněná
marge_s
22. led 2021

@marcicek84 nikdo te v nem zit nenuti 😂

marge_s
22. led 2021

@marcicek84 Marci, strachem se tady s odpustenim zabyvas jen ty: tvoje rousko, testo- a jine dalsi fobie. (Jo, vlastne je fakt, ze jsem nekolikrat upozornily, ze nas desi rozhodnuti nasi vlady, ale to se asi nepocita, kdyz jsi taky proti). Marketa jen nastinila, jak by to dopadlo, kdyby to bylo tak, jak bys rada. ne Ne, jak to aktualne je. Jestli jsi to nepochopila. Nikdo z nas nepredpoklada, ze to tak bude. Rozumime?

marketka_m
22. led 2021

a tak pojdme k tématu zpátky od hádek 😀
co respirátory? kdy si mysláte že je přikážou? já tomu dávám 10 dnů...
už nakupujete? lékarna? eshop? aspon po 1 ks když to příjde?

werumka
22. led 2021

@marketka_m Nekupuju anóbrž a protože nejsou jediným způsobem ochrany. Pokud by taková úprava narizeni prošla, tak naprosto dostačující jsou jednorázové chirurgické roušky. Ale už jsem taky zaznamenala zvýšenou poptávku, to jo.

marketka_m
22. led 2021

@werumka no a jak bys obstála kdyby to nařízení příslo? třeba nás nepustí do obchodu že? lékarny některé hlásí vyprodáno...

werumka
22. led 2021

@marketka_m Já používám jednorázové roušky už od léta, takže pro mě žádná změna... děti mají dětské a my normální dospelacke v černém provedení, ať je to elegantní 😁 objednávám průběžně na eshopech.

marketka_m
22. led 2021

@werumka ano ale ty nerozumíš na co se ptám 😀 ty mluvíš o rouškám a já o respirátorech 😀

Strana