Jaký koupit kočárek? Nafukovací kola, do terénu i města
ahoj holky, čekáme naše první dítě a zvažujeme jaký koupit kočárek. chtěli bychom nafukovací kola a ať je vhodný jak do terénu ( polní cesty, les...) tak i na běžné procházky po městě.
jelikož bydlíme v malém bytě, chtěli jsme nejdříve 3kombinaci, ale po přečtení některých diskuzí si tím nejsem jistá. děkuji za veškeré rady a doporučení
@kkukk Tak to bylo špatně pochopeno, určitě se mi kočárek musí líbit, to je jasné, spíš jsem to myslela tak, jako že se mi může úplně nejvíc líbit super designový kočárek, který je ale svou konstrukcí vhodný leda tak na projížďky po nákupních centrech... Tak že se holt budu muset této představy vzdát, když potřebuji do terénu....
My máme dobré zkušenosti s nafukovacími a většími kolečky.
@pajjinkaaa Taky čekám první 🙂. Měli jsme podobné požadavky jako ty. Jsme takové horské kozy a sháněli jsme kočár, který zvládne i horší terén. U nás vyhrál Jané Epic Crosswalk Formula Koos 2014.
http://www.babyplaza.cz/babyplaza/eshop/13-1-KO.... Už se nemůžu dočkat, až jej v terénu otestuju s jiným nákladem, než s pracím práškem. 😅
On teda vypadá moc dobře i tento kočárek od Jané -Jané TRIDER
@pajjinkaaa ahoj, diskusiu som nečítala, takže netuším, či ti ho tu už niekto odporúčal, ale za mňa rozhodne Roan Marita, prejde aj poorané pole!!! 😀 nezničiteľný kočík, síce Polský, ale ja ho mám jak druhá maminka, stále drží... nádherne húpeš bábo aj do boku, aj klasicky. obrovská vanička, moja tam bola strašne dlho 😉 neviem, či dokonca tá vanička neni najväčšia na trhu...
Ja mam Maxi cosi Muru 4 2014 a hluboka korba je perfektni, velka, skladny, a autosedacky maxi cosi kvalitni a netreba resit nejake adaptery apod. Nicmene v terenu se mi moc nezdalo drncani, ale to v terenu nebude u zadne korby idealni, tak jsem se rozhlizela po sportaku terenaku. Po dlouhych uvahach atd jsem koupila Baby Jogger Elite a je to bomba, trikolka, obrovska lozna plocha, stazeni strisky, lehky ... ono taky zalezi jestli ten terenak chces na hodku kolem baraku nebo na celodenni vylety v terenu.
A k autosedacce: nekdo si mysli, ze staci obyc, kdyz jezdi jen na druhy konec vesnice, ale to je omyl. Bezpecnost se ma resit porad a tak bych vyber autosedacky nepodcenila.
Jo a jak jsem psala, že lepší nafukovací kola velká, nenapsala jsem značky, dobrá zkušenost TFK Joggster X4 pouze sporťák a ABC Design trojkombinace supr podvozek.
Nám se líbí Inglesina Quad, máte někdo zkušenosti?
@bambullkaa Viz můj příspěvek výše 😉
@veru11 😀 já jen že v poslední době se pořád o tomhle kočárku mluví 😉 i moje kamarádka by ho ráda. Osobně jsem kočárek v ruce neměla, ale prý má dobrej sporťák... Teď mě tak napadá, z jakého materiálu je ta podnožka? Na všech kočárkách co jsem měla byla Eco kůže která se dobře udržovala...
A měla jsi i hlubokou korbičku? Myslím konkrétně Sleeper...zajímají mě vnitřní rozměry.
Jinak syn byl hodně kočárkový a dokonce se před týdnem nasoukal do kočárku a usnul mi v něm na 2 hoďky 😀 Musím podotknout, že mu je 3,5 roku a výškou je jako 4,5 letý 😀 Tak jsem zvědavá na to druhé zda bude stejně tak kočárkové...
Tak já jsem dnes na živo viděla kočárek Junama Impulse Eco a byla to láska na první pohled 🙂 velká výbava a velká korbička 🙂
@hodbodova taky ho budeme mít 🙂 je krásný !
@bluekobylka původně jsem chtěla ABC Design Viper, ale jakmile jsem viděla tento kočárek, tak jsem rozhodnutí změnila. Ta přebalovací taška k tomu kočárku také nemá chybu 🙂
@hodbodova Mě se ABC líbil, ale jen na obrázku, v obchodě se mi už tak nelíbil..A pak jsme narazili na junami byla to láska na první pohled 🙂 ale nechci eko kůži, ale variantu se lnem.Navíc kolekce na příští rok má novinku silikonova kolečka, která se prý nedají píchnout !
@bambullkaa Ja mam wanderera s hlubokou korbou sleeper. Korbicka jemala,na mimco tak do 5 mesicu,ale pokud mas termin tak leden az brezen tak uplne v pohode staci. Pak muzes dat sportak do lehu. A sportak je bomba. Uz jsem tam vezla i 5ti leteho synovce a super. Kocarek projede vse a krasne houpe. Je to moje laska
Ahoj, u nás vyhrál do terénu kočárek Tako Balila sunline premium. Má nafukovací velká kola,
projedeš s ním uplně všude. Korbičku má opúroti jiným kočárkům velkou, polohovatelná zádička, takže nemusíte hned na půl roce vyměnovat za sportovní nástavbu. Malé je 8 měs. a ještě jezdíme s hlubokou, a máme v plánu dát sportovní až na jaře až bude mále rok. . . http://kocarkydetske.nakupujeme.cz/17273-tako/5...
@bluekobylka Paní v obchodě říkala, že to mají kočárky Junama Impulse Chrom Design ty gelové kolečka, který jsou proti propíchnutí, jinak mají nafukovací bezúdržbová kolečka. My budeme kočárek kupovat tak v lednu 2016 a půjdeme do toho z té eko kůže a budeme k tomu kupovat i autosedačku JET 0-13 kg. Měla jsem možnost si to prohlédnout v obchodě a vypadá to fakt super 🙂
@hodbodova Já právě pochopila, že to už mají u kolekce 2016 všechny kocarky. Kupovat ho budem také v lednu, termín mám v dubnu. Naživo jsme to vše viděly taky a fakt super kočárek, tak snad budem spokojeni.
@bluekobylka Tak uvidíme až to budeme kupovat v lednu 🙂 snad už budou mít naše kočárkové lásky kolečka gelové 🙂
@hodbodova To jsem sama zvědavá 🙂
@eliskaxox mě se právě líbí korbička sleeper 😀 Korbičku jako takovou neřeším protože jak píšeš, tak na březnové miminko to bohatě stačí. Jen mě zajímají ty vnitřní rozměry protože někdo říká že je sleeper malá a někdo říká že je okk... Na živo jsem kočárek viděla, ale v okolí ho nikdo nemá. Nicméně, my jsme se v pátek 100% rozhodli pro Peg-pérego Book Cross. Přítel mi ho schválil, tak se po novém roce bude nakupovat 🙂
@bambullkaa Aha tak at vam slouzi 🙂 Jinak vnitrni rozmery te sleeper jsou 68x29.
@eliskaxox tak to je o chlup menší než PP korby 🙂 U toho Peg-pérego se mi právě líbí skládání podvozku i s hlubokou korbou. Teď už musím řešit místo v autě i doma (kočárek bude stát v předsíni). Jinak moc děkuji za rozměry. Concord se mi moc líbí, jen je škoda že se hluboká korba nedá složit i s podvozkem ☹ To by jinak patřil k hlavním favoritům 😉
@bambullkaa Tak to je fakt ze takovy skladani jsem snad u zadneho kocarku nevidela. Concord ma jeste hlubokou korbicku scout a ta se da lehce slozit do male kosticky,coz je teda taky fajn. A navic ty nove scout jsou krasny. Ale porad teda nejde slozit s podvozkem dohromady 🙂 to jde jen sportak
Ahoj, z vlastní zkušenosti bych koupila už jen hluboký kočár a pak sporťák. Mám Prampol Zebru a bez problému se s ním všude dostaneme. Polňačky a terén zvládá skvěle, ve městě přes obrubníky a do autobusu taky fajn. Jen občas slýchávám, že "polský" kočár je aušus. Nemyslím si to, jsem s ním spokojená.

@veru11 jinak muutsy foto jsem dala jen ilustrační, dělají spoustu podvozků, tenhle byl první, který google vyplivl 🙂