icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
finn
16. čer 2015

Tak s tou Libertou jsi mě pobavila 😀 Ale máš pravdu, taky jsme si říkala, jak to měli naši jednoduché, prostě vzali to, co zrovna bylo v krámě, do toho fusak z berana a hotovo, jiná možnost nebyla... 😉

A jinak o kočárech uvažuješ naprosto stejně jako já - taky se mi nelíbí plasťáky a z polských se mi líbí právě snad jen Baby Design Lupo, protože má krásně jednoduchou konstrukci a není odshora dolů posetý stříbrnými nýty, to se mi fakt nelíbí. A ty mega plastové korbičky taky moc ne. Lupík je fakt fešák a ještě si ho všichni chválí, tak proč do něj nejít. Má většinu toho, co od kočáru chci: krytou boudu na korbě i na sporťáku, dobře přístupný, velký a ještě k tomu zavírací košík, sporťák nevypadá blbě, dá se otočit po i proti směru, prostě na pohodu kočár 😵 A jak píšeš - na léto se dá koupit něco menšího, lehčího...

prdlinka
19. čer 2015

Ja treba original plastenku na korbu vyuzila... V a vetru slouzila super a ditko nebylo omrzle. Sportak mi prijde horsi ... Hlavne u comfortu...nedrzi mi ta striska prodlouzena a to vetrani me taky stve... Nanoznik jsem si upravila...misto zipu nasila gumu s prazkou a funguje dobre

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
veronicka89
19. črc 2015

@alubif jette ani bugaboo neni nemeckz kocar😉

alubif
19. črc 2015

@veronicka89 to je mi jedno, stejně mě přijsou za ty prachy jako děsnej vix...

veronicka89
19. črc 2015

@alubif jette je podle me smejd - to uz se pozna kdyz se vezme v obchode do ruky a bugaboo si myslim ze se mna nejakou urcitou ,,uroven ,, vychechla a pak uz tak zustane 😀 ale nejsem fanda uplne - ale chapu lidi co jsou s nim spokojeni 🙂

Ptz nemecke kocarky jsou gesslein, hartan a teutonia a to se s polakem srovnat teda urcite neda !!!!

dalsi vec je ze ten kocar ma porad nejakou hodnotu 🙂

i ten bugabo apod :

Takze koupis za 20.000 a prodas za 14.000 treba
Kdezto polsky koupis za 8000 a prodas za 3000

😉

zuzha
9. srp 2015

Ahoj holky, nemáte některá tyto kočárky? Zajímala by mě reálná barva, internet dost klame 😒 Kdybyste sem mohly případně hodit fotku, byla bych moc vděčná 😉 diky

mer
28. srp 2015

Holky, jaký skejtík ke kočárku lupo comfort? Případně máte foto?

finn
31. srp 2015

Ahoj holky,

hlásím, že od včerejška máme doma náš kus Baby Design Dotty - ve stejné barvě jako @alubif, tj. světle šedý. Všechno funguje, nikde nic nedrhne. Barva je pěkná, budou se k ní dobře ladit doplňky a podložky. Alubif má pravdu, že ta originální vložka je z jakéhosi zvláštního materiálu, přišlo mi to jak takové ty čisticí hadříky s jemným vlasem z mikrovlákna, dost takové hřejivé. Tak možná na babí léto a podzim, než se dá fusak, by to mohlo jít, ale na léto určitě vyměnit za bavlněnou. Vložku má podle mě lepší Husky. Jinak obě pláštěnky mají ty větrací dírky, ale tedy nevím nevím, jak to bude fungovat, jestli to zajistí dostatečnou výměnu vzduchu. Asi vyzkouším a pak uvidím. Přidávám fotku - pláštěnka na sportovní korbu a prodloužení stříšky u sporťáku - to je moc pěkné, drží to dobře a na zimní spánek to bude fajn. Jinak na té fotce je barva zkreslená...

nikdo17
23. zář 2015

Prosím kdo máte nebo jste kočárek baby design lupo comfort viděli naživo, lze dát sporťák do úplného sedu?

finn
23. zář 2015

@nikdo17 Ano, jde, viz foto.

nikdo17
23. zář 2015

@finn dekuju 😉

chlupacovajana
23. zář 2015

Dnes jsme se také byli podívat na kočárky. Původně jsem měla vyhlédnutý ABC Design Viper 4S 2015 a jeli jsme se mrknout jen tak, abychom ho ošahali, ale naživo se mi vůbec nelíbil. Nakonec jsme vykoukali právě Lupo Comfort. Zdál se mi mnohem festovnější, má větší korbu a i příteli se líbil víc. Je to celkem technický typ, takže na jeho názor dám. 🙂 Snad budeme spokojení. Ještě musíme počkat, až nám přijde na prodejnu v hnědé barvě, ale jdem do něj 🙂

nikdo17
26. zář 2015

prosim nevite, zda lze pridelat autosedacku cybex aton basic 2015 na podvozek baby design lupo comfort?

alubif
26. zář 2015

@nikdo17 s adaptery ano

gabcik25
1. lis 2015

@vaveva Dobrý večer, prosím vás měla bych na vás prosbičku. Vidím že používáte sedačku cybex ke kočárku, tak jsem se chtěla zeptat, zda ještě máte návod k použití na adaptéry? Mám totiž také k tomuto kočárku cybex sedačku, a dneska jsem vyzkoušela dát na kočárek adaptéry se sedačkou a už je neumím dát dolů..nešlo nám to sundat z kočárku, tak jsme sedačku sundali i s adaptéry a marně se snažíme sundat adaptéry ze sedačky. Tak by mě zajímalo, jestli na to jdeme dobře a jak se dle návodu má sedačka z adaptérů sundat. Tak jsem chtěla poprosit, jestli by jste mi ten návod uměla vyfotit třeba, nebo popsat aspoň jak to sundáváte? Předem moc děkuji za ochotu..
Gabka

veronicka89
1. lis 2015

@gabcik25 na sedacce cybex jsou takove dva obdelnicky - ty je treba zatlacit zaroven smetem k zemi 😉

ana_stazie
5. lis 2015

holky jaký je rozdíl mezi Lupo Comfort Husky a Dotty?

nikdo17
5. lis 2015

@ana_stazie vcera jsem se ptala primo pani v sam baby obchodu na rozdily v nich. a rekla ze jsou minimalni - prositi korbicky, barevne provedeni, trochu jina taska ke kocarku, a jine ,,prositi,, kolecek. zasadni rozdil v nich pry neni zadny

ana_stazie
5. lis 2015

@nikdo17 děkuju. Asi ho koupíme

nikdo17
5. lis 2015

@ana_stazie no my mame vybrany baby design lupo comfort. husky se mi nelibi ani barevne ani tusim kolecka nejsou moc hezky ,,propletene,, a dotty je zbytecne drazsi nez lupo comfort

ana_stazie
5. lis 2015

@nikdo17 taky jsem zatím pro ten Lupo, ale uvidíme jak budou vypadat naživo .-)

dzejn101
5. lis 2015

Hezké odpoledne, pravděpodobně tady otázka již zazněla, ale nemůžu se rozhodnout mezi Lupo a Lupo confort 2015, je mezi nimi stále rozdíl v materiálu? Nebo je to jen typ tašky, případně vložka do sportaku? Dekuju!

finn
5. lis 2015

@ana_stazie Husky má hlavně tu variantu se zimní výbavou, tj. fusak, deka, rukávník, termoobal. Jinak všechna Lupa jsou podvozkově stejná a liší se fakt jen detaily. Jo Husky má taky komplet krytý košík, na ostatních jsou boky a vršek ze síťky.

ana_stazie
6. lis 2015

@finn a jo 🙂 tak menim nazor a jsem nyni pro Husky 🙂 dneska se na nej jdu podivata pak bych hned koupila, takze jde studovat nejlepsi nabidky v Praze 😀D

nikdo17
6. lis 2015

@ana_stazie ta zimni vybava do husky pry co se tyka kvality neni nic moc. tez mam termin v unoru ale do husky bych nesla ale hlavne kvuli tomu ze se mi nelibi

koubovii
6. lis 2015

ahoj holky taky bych chtěla babydesign právě šedý tak mě ta vaše diskuse teda dost zmátla - co jsem správně pochopila tak v comfotu není vlastně typicky šedý žádný? (nechci šedou do fialova) - v případě husky tedy je? dotty se asi nemusíme bavit jsou problémy s dodávkami a nechci kočárek kupovat moc zdaleka 😖

nikdo17
6. lis 2015

@koubovii baby design lupo comfort je sedy. taky jsem ho chtela. manzel me ukecal na tmave modry nakonec

dzejn101
6. lis 2015

@koubovii Šedý je Lupo 17, v reálu hezká barva, ale mne zase nejsou jasné rozdíly mezi Lupo a Lupo confort ... Právě kvůli té barvě Lupo confort 07 bych také radši jiný typ kočárku baby design 🙂

ovecky
6. lis 2015

@ana_stazie Mně bylo v Kašpárku řečeno, že Husky je víc do terénu, Dotty nevím.

Strana