icon

Kočárek Bugaboo nový x použitý?

berut
14. únor 2016

Ahoj maminy, chtela bych vas moc poprosit o radu. Zakoukala sem se do kocarku Bugaboo, typ Cameleon. Vim, ze to neni zadna levnota a taky, ze za kvalitu a original se plati. 😉 Nevadilo by mi ovsem mit kocarek z druhe ruky. Takze moje otazka zni, vyplati se investovat do uplne noveho setu, ktery vychazi necelych cca 30tisic, nebo naopak vyplati se kouknout po bazarkovych, ktere se daji sehnat za polovic? (Samozrejme Cam 1 nebo 2). Na co si dat pripadne pozor, krom originality samozrejme? Neni kocarek napr 7 let stary "uz moc"? Taky by me zajimala zkusenost maminek, ktere maji kocarej z druhe ruky-co vam na nem odeslo a bylo nutne vymenit, nebo prekvapilo? Kazda mame jine predstavy. Takze velikost kose, nizkost hluboke korby, nebo vymenit ojeta kolecka apod neresim. 😅 Predem diky za vase zkusenosti.

Strana
z2
xoriska
10. říj 2016

@lajla Tak nějak nemužu souhlasit. Kupovala jsem 4 roky starý cam, ted mu je 7 let a bude jezdit 3tí dítě, neměnili jsme nic a pořád vypadá super, až nedávno mi praskly gumičky v rukojetí, takže se musí vyměnit ta 300 kč. Kos, pokud se naučí manipulovat , dala jsem tam 2 i 3 tašky s nákupem a mnohem více než do Dinamica, přístiup teda horší , ale dá se... Pásy nevím, dcera nikdy přes ramena neměla, dáváme je pod ruce , takže za mě super. A jezdí v něm i ve 2,5 letech a má 99 cm možná i víc , vejde se absolutně bez problému.

xoriska
10. říj 2016

@kolka357 Já kočárek mám už 3 roky , chtěla jsem jen potah na střechu, ale děkuju 🙂

kolka357
10. říj 2016

@xoriska ok 🙂

pandabox
10. říj 2016

@xoriska bezva moc diky. ja se v tom vubec nevyznam..🙂

xoriska
10. říj 2016

@pandabox Já bych koupila nějaký uni teplý fusak ten dáš jak ted do hluboké, tak ho budeš moci použít za rok do sportáku kdyby byla velká zima 🙂

lajla
10. říj 2016

@xoriska nikde jsem nepsala, že použity je šunt, ale že nový je lepší...to že vy jste neměla potíže neznamená že nikdo jiný je taky mít nebude...
Sisovani strisek , košů potahu je u bgb známá věc,kdxz někomu neva mít to do hnědá, jeho věc
S tím košem u korby je to naprd, pokud korbu sundate ok...to je druhá známá věc.
Nikoho nemusím přesvědčovat...je mi prakticky fuk jaký si pani vybere...ale jak píšu doporučuji tu skupinu kde se dovi spoustu zajímavostí a bude vidět i fotky 2 letyvh ve fusaku ...doba kdy 98% maminek cama mění...nemusíte souhlasit,je mi to jedno
A taky může koupit kočárek použity za pěkne ceny

pandabox
10. říj 2016

@xoriska ja tu mam jeden ne prilis moderni po neterich, ale v te korbe to nebude stejne videt🙂)) takze, asi si necham tento...
jak teprve zacinam nakoupvat, tak mi toho fakt chybi dosta penize mizi a mizi z uctu🙂) takze rada, za fusak usetrim... Ted jsem si objednala satek Dydimos pres ebay a pani na ferovku me osmelila, a poslaa o cislo mensi nez inzerovala, ted mi to nechce vratit...🙂)) 😒 🙂

xoriska
10. říj 2016

@lajla My co jsme tu , tak už jsme právě všechny koupili použitý koupili , nový je jaksi cenová kategorie, kam se nedostaneme a pro mě i zbytečnost, potahy jsem měla hot pink staré 5 let šisování nebylo skoro vidět, ano koš je svetlejší , ale na něj stejně nikdo nekouká . Korbu nesundávám , dá se dát s mimčem trochu nahoru. A Fusak jsem měla starý 6 let na kterém nebylo vidět světlejší místo... Asi se dřív dělaly kvalitnější nevím 😀 Já ho budu ted používat i na syna a za 11 tis s kompletní výbavou, která se k němu dá asi sehnat opravdu maximální spokojenost .

xoriska
10. říj 2016

@pandabox Vážně? Já jsem si koupila u dcery velikost 5 a pak jsem taky zjistila, že kříž s kapsou neuvážu... 😒 No přinejhorším ho zase prodáš, pokud je alespon kvalitou takový jako uváděla.

pandabox
10. říj 2016

@xoriska jj, je to taky 5..namisto 6 a taky nic neuvazu...je moc hezky, jak novy..podle me se pani srazil v pracce.
ted uz to riskovat nebudu a koupim cislo 7..a bude🙂

strawberr
10. říj 2016

U Cama bych se vůbec nebála bazarového 🙂 . Doporučuji navštívit skupinku na FB 🙂 Tam se nabízí krásné kousky i s doplňky 🙂 (a mnohdy i ještě v záruce 😉 )

xoriska
10. říj 2016

@pandabox Tak zkus nějak zanosit on by se měl vytáhnout a má opravdu 4,2 a nebo 4,6 ? Abys to pak zase neměla moc dlouhé. A pokud takto vypadá , tak určitě prodáš 😉

lajla
10. říj 2016

@xoriska neříkám ani tuk, obě kočárek vlastníme,vlastnily...necerpame z vody, ale i tak sto lidí sto chutí sto názoru
Cam 3 v zaruce v plné výbavě se dá z druhé ruky pořídit za plus mínus 17000, a kdyby něco...solidní první majitel při reklamaci pomůže
Je to každého věc a výběr, ať už si vybere nový, či starý 5 nebo 10 let

katherinaa
10. říj 2016

Pouzityho bych se nebala, bgb jsou fakt kvalitní kocarky☺ Ja mam limitku bazarovou z Vandy a jsem rada. Takovou kombinaci je tezky sehnat a na 3ce neni. Vsechno jsem dokupovala zvlášť a ted v nem skoro tech 30tisic i bude pomalu😅

kalutedi
30. říj 2017

Holky, prosím, na co je na rukojeti ten tkaloun? Na tom mě manžel má oběsit až zjistí cenu😀

Strana
z2