icon

Kočárek pro 1. mimi

terka555
6. kvě 2018

Rada bych poprosila o radu s kocarkem.Cekame prvni mimco a ja bych rada nejaky kocarek co bude cenove tak do 10tisic,nebude to zadny polsky sunt,bude lehci,a spis do mesta, a byla bych radeji kdyby nemel hranatou korbu ale spis neco jako ma firkon vesta🙂dekuju za nejake tipy🙂

Strana
z3
ajronka
6. kvě 2018

Nechápu, proč si pořád někteří myslí, že Poláci mají šunťácké kočárky.. Já koupila polský kočárek a věřím, že budu velmi spokojená, už i kvůli recenzím, které jsem na něj slyšela a četla a nebylo jich málo. Myslím, že mít kočár z Číny je stokrát horší 🙂. A promiň, že jsem s kočárkem neporadila, taky jsem prvorodička a pečlivě jsem vybírala. Jen bych ty Poláky nezatracovala 🙂

anetxd
6. kvě 2018

Zrovna me napadlo to same, proc polsky sunt? Taky mam vybraneho polaka :D

duhovakony
6. kvě 2018

@anetxd muzu se zeptat a jakeho? 😊diky za tip

terka555
autor
6. kvě 2018

Tak protoze sem cetla spoustu recenzi kdyz uz se mi nejaky polsky libil a vsechny byly negativni tak bych radsi nejakou znacku na kterou bude preci jen tech recenzi vice pozitivnich..a z Ciny by me to ani nenapadlo..

agneska7
6. kvě 2018

myslím že tako patří zrovna do těch ,,polských šuntu,, ale já na ně nedám dopustit mám tako drifter a tako mohican a švagrová má tako city travel a taky si ho nemůže vynachvalit

dizinka
6. kvě 2018

Máme Babydesign a jsme spokojení. Polským šuntem bych ho určitě nenazvala. ;)

anetxd
6. kvě 2018

@duhovakony x-lander x-move 2018 nechala jsem si poradit od prodavacky a kocarek neni tezky a ovladatelnost super, libilo se mi Abc viper ale to byl hroznej korab.

ladyhacek
6. kvě 2018

My chtěli také kolem 10.000 ale pak se na místě zamilovali do zippyho 12.500. kokosové vlákno, velja korbička 3v1 má prostorný košík. .odvětrání korby . Ale koukám že ta ty 3 roky se cena změnila 🙂
https://www.domexim.cz/zippy-natural-seda-s-ora...

oveckaluky
6. kvě 2018

My tedy polský kočárek měli na druhou dceru, a kdybych nečekala dvojčátka, použila bych ho ráda zas - s lepším jsem nikdy nejezdila...

marii90
6. kvě 2018

http://www.mipesa-kocarky.cz/avenir-2017/kocare...
Mam tento. Nevim, jestli je polsky, nezkoumala jsem to. Osobne je mi to jedno. Nehodlala jsem platit jen za znacku a zemi puvodu. Vybirali jsme podle toho, co od kocaru ocekavame a ne abychom se mohli chlubit, ze mame kocar za 30 tisic ☺ Jsem spokojena. Vyuzivame po vesnici, polni cesty atd. Nechtela jsem zadny tintitko do mesta ☺

oveckaluky
6. kvě 2018

@agneska7 Tako mám vybraný, za týden se na něj jedeme podívat 😍
Jako sehnat kočár pro dva tak, aby splňoval určitá kritéria (aby byl široký tak akorát, abych s ním projela dveřmi, aby měl čtyři kola, a nejlépe ve stejné rovině - ne přední blíž k sobě než zadní, super by bylo, aby měl autosedačky součástí, aby na něj rovnou pasovaly, aby nebyl těžký...vím, jsem náročná 😀), a aby se mi i líbil...to není oříšek, to je ořech 😀

agneska7
6. kvě 2018

@oveckaluky no tak tomu věřím :D ale opravdu na tako nedám dopustit ten tako drifter mám 6 let a z toho cca 3 roky je jen schovaný na půdě ale je jak nový a taky jsme s ním byly i na hřibech v lese je to prostě térenák :D

veronikajanova
6. kvě 2018

@ajronka Kočár z Číny horší? kde myslíš, že se vyrábějí všechny luxusní značky?

oveckaluky
6. kvě 2018

@agneska7 Jééé, budu mít ve stejné barevné kombinaci, jen teda pro dva prcky - za týden pro něj jedeme 🙂

veronikajanova
6. kvě 2018

@agneska7 Ale vzhledově děs běs 😂

oveckaluky
6. kvě 2018

@veronikajanova No pořád mi přijde hezčí než ty novodobé "moderní" hrůzy 😉

badyr
6. kvě 2018

@terka555 máme kočárek značky CAM (italská značka), trojkombinaci a zatím jsem naprosto spokojená, akorát je cena o něco vyšší, než požadujete.

oveckaluky
6. kvě 2018

@agneska7 Jen teda budeme mít z druhé ruky, včetně autosedaček, pláštěnek, moskytiéry a fusaků - už teď se těším, až vyjedem 😀

agneska7
6. kvě 2018

@veronikajanova prosím ?nechte si to pro sebe nikdo se vás o názor neprosil

priefi
6. kvě 2018

@terka555 polsky sunt? Rozhodne lepsi je vyrobek z Polska nez z Ciny. My treba mame prave polsky kocarek Roan Emma a jsme nad miru spokojeni. Maly bude mit 2 roky a kocarek porad super a krasny a jezdime s nim vazne hodne i po nic moc terenu. Druhe ho taky vyuzije. Neni kocarek jako kocarek, ale musom uznat, ze Roan Emma se opravdu povedl.

luciklim
6. kvě 2018

@terka555 my mame tedy taky polsky Baby design a naprosta spokojenost. Jedna prodavacka v obchode nam rekla, ze to je beztak vse to same..napr.jedna slovenska znacka - ciste slovenske to neni, zaklad je v cine 😀nehled na znacku, ale na velikost korby a na to, jak se ti kocar ovlada..😊

rychle
6. kvě 2018

Pridávám se k těm, co mají polské kočárky. Mám baby design a lepší kočár jsem si nemohla vybrat. Super do terénu. Kdo ho vzal do ruk, tak se divili, jak krásně se ovládá.

terka555
autor
6. kvě 2018

@badyr dekuju mrknu se🙂

maii
6. kvě 2018

Tak zalezi, co od kocarku cekas a bez ceho nemuzes byt. Otocna predni kola nebo chces i do terenu, ci dokonce kola tri? Velky kosik? Odpruzeni? Vzhled? Aby sel do lehu nebo takova ta naklapeci sedacka ala bugaboo? Lehky jako skladny nebo jen lehky pro manipulaci ve meste, mhd? Kriterii je milion, a zadny kocar nebude nikdy 100%. Taky doporucuju moc kvuli kocaru nestresovat, tady se na kocar upina kazda druhe tehule a resi to temer jako nakup auta, ale je to jen predmet, co lehce vymenis... korbicku vetsina rodicu vyuzije fakt jen par mesicu, nektere deti kocar neprijmou vubec. Jako prvni bych si rozmyslela, co chces, a jestli bys snesla treba lepsi z 2. ruky. 10litru za dvojkombinaci (levnou autosedacku nebrat) neni moc, neduveru k polakum chapu (vesmes jsou na jedno brdo, tezke, neskladne do auta, za chvili rozvrzane), ale vyjimky jsou, to je jasny. Jen proste vetsinu polaku poznam treba jen dle designu uz z kilometrovy dalky, vetsinou to jsou hromotluci v crazy barvach. Aby se tu nekdo nepicnul: rikam vetsinou. Jinak koukni treba na britax, na modely, co jsou do lehu. Dokoupis lehce mekkou tasku na mimino a muzes vozit od narozeni.

terka555
autor
6. kvě 2018

@maii tak ja to prave moc hrotit nechci vim ze to bude kocarek na chvilku a sportak uz budu kupovat jiny stejne..potrebuju prave lehci do mesta,budu jezdit mhd ale i autem ale mam velky kufr takze to jestli se vejde nebo ne resit nemusim,a prave nechci moc drahy kdyz vim ze dam treba radsi vic penez do sportaku..a s autosedackou pocitam uplne zvlast.kosik se hodi vetsi ale pokud bude mensi nevadi..a kolik budr mit mi je uplne jedno jen kdyz se s nim dobre pojede po Praze :D

maii
6. kvě 2018

@terka555 jeste me napada moon, taky moc nestoji. No tak ja bych se zamerila na to skladani - aby sel nejlepe slozit v jednom kuse, ne ze zvlast podvozek a korbu. Ale to v tyhle cenovy relaci - tak, aby se fakt vesel do auta - nevim nevim, jane muum micro koos z 2.ruky? Valco nebo jiny sportak s dokoupenou korbou?

terka555
autor
6. kvě 2018

@maii no u toho moon se mi moc nelibi ta korbicka ma ho kamaradka a moc me nezaujal.ale jak rikam se skladanim nemam problem auto je velky takze se mi tam vejde jakkoliv velky troufam si rict :D

hanka_12345
6. kvě 2018

Taky mame polsky a zjistila jsem jednu vec....Polsky kocarek neni to samy jako treba polsky jidlo 😂😂😂 fakt sou ty kocary v poho

jolal
6. kvě 2018

@terka555 co takhle Gmini?

terka555
autor
6. kvě 2018

@jolal ten se mi libi hodne ale taky jsem na nej necetla dobry recenze ale cenove je super a tim jak vypada se mi taky hodne libil..jen jsem jeste nezkousela na zivo teprve me ceka vylet po kramech proto jsem se ptala nejdrive tady🙂

Strana
z3