Kočárek pro 1. mimi
Rada bych poprosila o radu s kocarkem.Cekame prvni mimco a ja bych rada nejaky kocarek co bude cenove tak do 10tisic,nebude to zadny polsky sunt,bude lehci,a spis do mesta, a byla bych radeji kdyby nemel hranatou korbu ale spis neco jako ma firkon vesta🙂dekuju za nejake tipy🙂
Já jdu určitě do Junama chrom. Nezkoumala jsem teda kdo vyrábí. Ale chci velkou korbu, vysoký kočárek, vhodný jak do města tak do terénu, eko kůži a gelový kolečka. Znám spoustu mamin co ho mají a všechny jsou na 100% spokojené a nikdy žádná reklamace. Známe prodává v obchodě a kočárkama a říkala taky že ještě nezažila reklamaci.
@terka555 jde o to, aby se dobre skladal, nejen o to, kolik mista zabere. Takze proste hrc mack hrc a sup ho tam, klasicka situace - brecici dite, malo casu, stres a ted proste mackas tri packy naraz, pak teprv nasadis korbu, zajistis tady a tady, dite breci dal, venku prsi a vztekas se :D operace ne na par vterin ale na par dlooouhych minut. Nektery - levnejsi - kocary to maj fakt blbe vyreseny, nejsou delany proste na casty rozkladani.
@terka555 https://www.maxim-kocarky.cz/kocarek-expander-e..., https://zelenazirafa.cz/cs/detske-kocarky/3003-... ...já váhám mezi těmito dvěma 🤔
@terka555
@jolal kdyz se tady bavite o G-mini tak ja ho mam a mohu jen doporucit. Strasne jsem resila kocarek. Meli jsme vybranej polskej Camarelo, pak se mi libil i Baby design. Pak jsem vsude cetla jak sportaky u dvojkombinaci jsou spatny, tezky, spatne se s nima manipuluje atd.tak jsem si rikala, ze radsi koupime nejakej levnej kocarek s hlubokou korbou a pak koupime napr.Valco snap. Narazila jsem na G-mini (mam Grand). Cena 7000,-, korba je 2v1, coz se mi hrozne libilo. Tak jsme se na nej jeli podivat. Zamilovala jsem se do nej a hlavne pro me bylo velke plus, ze je lehouckej a dobre se sklada. Manzelovi se libila cena a souhlasil 😀 (stejne ho kupovali moje rodice 😀). A co bylo nejlepsi. Zrovna asi na spuntikovi meli akci a vysel na 5700,-. No bomba. S kocarkem jsem strasne moc spokojena. Je opravdu lehkej, skladnej a jezdi se s nim skvele. Perfektne zvlada i horsi teren. Momentalne je malymu 8 mesicu a super je, ze kdyz jsme venku a chce koukat tak udelam sportak a pak kdyz chci aby usnul tak z nej udelam zpatky hlubokou korbu (hlavne se mi doma nevali zadna korba). No za ty prachy jsem s nim maximalne spokojena. Zatim mi vyhovuje i sportak, ale zatim ho nedavame do uplneho sedu, protoze jeste nesedi, takze to nemam odzkousene. Jedte omrknout a zkusit 😉
@veronikajanova no však právě.. 😀
Mám polský adamex vicco a je uzasnakovy, kolikrát jsou tady strasne sunty, proč hned zatracovat polaky, všude je na neco špatná recenze ale proč hned urazet polaky když o těch kocarkach třeba nic nevíš pouze z těch recenzi, chtělo by to se na ně podívat osobně a pak si teprve udělat nazor
@terka555 Poláky fakt nebrat, většina co je ma tak si za mima stojí ale holky co chtěly úžasné prostornou korbu a velký kola časem poznaly ze to je vlastne blbost a skoro všechny do jedné přešly na valco, britax apod. Koukej po značkách ( z druhé ruky) concord , Jane , bugaboo, peg perego, to je proste jina liga kocarku než jsou Poláci a navíc nebudeš muset v roce kupovat jiny, protože mají sportaky vychytany
@terka555 záleží jaky vyberes a po něm pak na netu jít , různé značky mají své funcluby na FB, také bych zasla do klasického obchodu, okouzlila bych co se mi libi, jak je kocar ovladatelný, skladny , jaky ma sportak apod. A pak hledala na netu , co me napadá z těch městských tak mutsy igo/Evo ,Jane muum/epic, concord neo, bugaboo cameleon, peg perego pop ,britax, valco( na oboje jse dat i korba) oyster zero( super sportak +dokoupit korbu)
Tak to bude moje prvni dítě a mělo by mít kocarek z druhé ruky? Ani za nic na svete, to ať se na mne nikdo nezlobi, nikdy se ten sportak tak nevydezinfikuje, no ani za nic ale to je můj nazor, každý nějaký mame
@terka555 peg perego z druhe ruky prodava i shop v Praze,ktery je servisuje a prodava i nove kocarky
@terka555 ja teda kupovala novy peg perego,ale ty bazarovy jsem tam videla a fakt super...a lze je cele vyprat
Taky máme "polský šunt" 😂 Roan Bass soft a nedám na něj dopustit - velký, lehce ovladatelný, dá se na podvozek s pomocí adaptérů přidělat vajíčko, dá se lehce rozložit... Je super jak lidi mají předsudky, když slyší o něčem z Polska.
Klidne bych sla i do jeteho, treba od zname, kamaradky a tak. Mam od kamosky buggace a miluju ho. Uz v nem vozime sve druhe dite a nemuseli jsme resit vymenu pri prechodu na sportak. Hodne dulezita je totiz i vaha kocarku. Je rozdil tlacit 13kg kocar plus 13kg dite, k tomu nakup nebo kocar, co ma 9 kg a min... Jinak nemit ten svuj, tak bych sla do britax 4motion...
@renuliena Mám pravdu,koupila jsem použitý kočár, vypadal dobře ale ten smrad z rukojeti, jak do toho vsákl ten pot a navíc pach kuřáka, to nikdy neumyješ, nešlo to ničím! už bych nekoupila.
@veronikajanova no právě že jsem měla tu cest, a právě ta rukojet mi prisla že pachne a kocar taky, prece jen každá domácnost má svůj pach, s kamoskou jsme ho drhly, a stejně říkala že je citit, já teď čekám první tak to nechci ani pokouset, radeji připlatí za novy, já právě na ty pachosmrady jsem hakliva a to přitom nejsem nevím co ale tohle mi vadí 😉

@hanka_12345 ja chapu ze nekdo ma s tema polskyma dobrou zkusenost a nikomu to neberu🙂jen bych radsi nejakou jinou znacku a vetsina tech polskych se mi ani vzhledove nelibi🙂