Kočárky jiné než polské výroby, poraďte
Ahoj holky, prosím poraďte nějaké značky kočárků jiné než polské výroby. Všechny kočárky co se mi na zatím alespoň na pohled líbí jsou polské a na jiné nemůžu narazit. Děkuji 🙂
@babuna ja to psala taky vseobecne, zkus treba pochopit Ty, co jsem napsala 🙂 @astyna uvozovky byla citace 🙂 Me osobne je uplne jedno, kdo jaky ma kocarek. Kazdy/kazda je spokojen s necim jinym, proto ten trh je na znacky i kvalitu kocaru tak ruznorody. Apropo napr babunou zminovany i kdyz nejmenovany bgb - nizko ulozene dite se nam taky nelibi, ale nehanim. Kazdeho dite, kazdeho vec, kazdeho financni moznosti, kazdeho potreby a vkus. Kazdy si vybira dle sebe, co mu vyhovuje, ja nikdy nesoudila a nesoudim lidi dle toho, jaky maji kocarek. Sama jsem se setkala s opakem, ze jsem byla souzena za to, ze mame drahy kocar. Takze hezkou nedeli a nesudte lidi, ktere neznate 🙂
Mě osobně přijdou maminky z malými a nízkými kocarky komické, jako by měli kocarek pro panenky🙂 i když jsou kvalitní a drahé, tak bych takový nechtěla. Ale každá ma jiny vkus.
Hadate se o hlouposti, damy. Dotaz byl na nepolske kocarky, proto sem byly dany typy na takova vozitka. Nemam proti polskym kocarkum nic a proto mi tahle nesmyslna obhajoba prijde trosku jako medvedi sluzba. 🙂
A ze jsou vsechny ostatni kocarky nizke, je samozrejme nesmysl. I to, ze nevydrzi. Nas kocarek odvozil tri deti a klidne dalsi zvladne. 🙂
Mam nejradsi britax ze vsech co mam odzkouseno
Jinak nasemu kocarku je pres deset let a je funkcni. A to s nami projel opravdu kdeco. Ze ma za tu dobu esteticke vady, tomu se neubranite u niceho. To by musel stat celou dobu na miste, aby se nestalo.
Pak mame jeste stary Jane Powertrack a mimo toho, ze jsme mu nekolikrat urazili brzdici koliky (coz je nase chyba, snazit se vyjet se zabrzdenym kocarkem fakt neni nejlepsi napad :D), tak je funkcni tez.
Za mě tip na Hauck. První dvě děti jsem odvozila v polském kočárku. Byla jsem s ním moc spokojená, ale pro třetí jsem chtěla přeci jen něco méně robustního. Do Haucku (Lacross Trio) jsem se zamilovala a nezklamal. Je německý.
@zanetkamaresova Tak ten je boží! Kde ho sehnat? 😀
napadají mě ještě značky Mutsy, BébéConfort, Graco, Navington, nebo česká Liberta pořád vyrábí, a firma Boneco je také česká....
Jinak já jsem z nepolských byla spokojená s Bumbleride Indie. Ale musím říct že ani ty polské nejsou všechny tak špatné. Je to kus od kusu...
@anthrax http://www.maxim-kocarky.cz/kocarky/kocarek-bab... např. Mají i jine barvy ale puntiky miluju🙂
Já jsem teda neřešila původ, ale priority (velký košík, hliníkovou konstrukci, lehkost kočárku, nastavitelnou opěrku hlavy..). Ale zakladatelka má k tomu asi své důvody. Jako někdo, kdo nakupuje jen BIO potraviny 😉
Z prehledne a celkem prinosne diskuze o znackach kocarku se opet kvuli par rypalkam stala neprehledna smrst. Vubec nechapu chut nekoho odpovidat na tema ke kteremu nemam co rict. Ja taky nelezu do diskuzi o polskych kocarcich a nevykladam tam ze mam nemecky kocarek a jak je super
@zanetkamaresova Tak tento kočárek má zrovna kamarádka a prý děs ... hlavně košík, vše z něj vypadává, protože je nízký ☹ A jako sporťák prý také nic moc ☹
@jamborka no vidíš, a ja ho chci hlavně dík dvoum sousedkam které ho vychvalují, jednu jsem potkala na túře na Praděd, právě ho mela jako sportak a prej je úžasnej. To je důkaz ze 100 lidí, 100chuti.
@zanetkamaresova Jasně ... a proto je tolik typů ... aby si každý vybral co se jemu líbí 😉
Mela jsem moznost si nejakou dobu vyzkouset mutsy igo, britax b motion a bgb bee. Rozhodne z toho nejlepe vysel bgb. Dite je sice niz, ale je to lehky, dobre ovladatelny kocar, ale teda jen do mesta. Kdybych vedela jak dobre a kvalitni kocary bgb jsou, tak si koupim bud cameleon nebo buffalo, ale malemu uz je sedm mesicu a uz mi to prijde zbytecne. Mutsy byl do terenu nepouzitelny, strasne tvrdy a netlumi narazy. Britax dobry, ale nevyhovovalo mi, ze sportak nejde otocit. To mi prijde lepsi valco. Kamaradka ma tako, hezky kocar, ale je to teda polak a je strasne tezky.
Mam nachystany jane slalom pro... Polsky kocarek už nikdy vic ( mela sem firkon a zůstala mi rukojeť v ruce)
@terezasm mam zkusenost s britaxy - jsou hodne dobry ty novy, po spojeni s fou Brio - Britax Go a Smile. skvele manipulovatelny a lehky. Ale je to tedy palka. Já jsem sehnala jeste Brio Happy ve výprodeji, tak jsem hooodně zvedavá. Ale obávám se, že Brio už se koupit nedá. Asi taky bude problematickej servis.
Inglesina - Itálie, Silver Cross- Anglie

valco snap, valco ultra- australie...