Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
@gujduska vrze treba pri najezdu na obrubak. Pokud kocarek nadzvedavam . a nebo pokud s kocarkem houpu(ja to teda moc nedelam ,jen opravdu kdyz mala strasne place) ,tak to vrze uplne neskutecne. Manzel si mysli,ze to vrze tam na boku co jsou pruziny schovane plastovou pruhlednou krytkou a ze je to tim,ze tam tre plast o plast. Proto nepomaha kdyz to promazal.
@malyprcek
Jejda to neni dobré,a nešel by ten plastový kryt třeba někde seříznout aby to tam nedřelo?Je to divné.Jsem zvědavá jestli nám to taky bude dělat.
A jak vám šlo nebo jde foukání kol?my prosím vystřídali 4pumpičky,nic horšího sme nezažili,muj už chtěl brat kompresor,ale nerada bych přišla o celé kolo ☹
Tak my se zamilovali do adamex vicco a úžasný, termin se nam ted kvapem blíží tak ještě nejezdím ale kamarádka ma uz pul roku a vse super.
RECENZE: Tak holky ja pouzivam uz 8mesicu. Z toho 3 mesice sportak. A na rovinu bych si ho znovu asi nekoupila. Hluboky kocarek Ok, ale ten sportak mi opravdu nevyhovuje. Kdyz jsem kupovala kocar, moc jsem na sportak nekoukala. Nevyhovuje mi mechanismus polohivatelnosti sedacky. Jde to velmi ztuha a nekdy mi trva i pul dne, nez to secvakne a sjede to. Ale to bude podle vseho zmetek z vyroby. Zaroven mi nevyhovujou bezpecnostni pasy. S fusakem jsou hodne tesne. Abych prostrcila pasy do fusaku, musela jsem to v jedne casti nastrihnout. Autosedacka je asi v norme, ale naklapavani na kocarek s devitikilovym prckem je fakt posilovna. A nevim jak vam, ale nevxhovuje mi pristupnost kosiku. Ocenila bych, kdyby byl pristup i zezadu.
ahoj všem, prosím je tady někdo kdo pořídil Adamex Barletta za 10.500Kč? Trojkombinaci, máme vybraný 850S ekokůže šedobílý, ale nový stojí 12.600Kč, ale všimla jsem si že některé maminky měli štěstí a koupili jej za 10.500 v trojce. připadaně pokud se Vám povedla tato cena kde jste jej koupili děkuji.
@halovalenka ahoj, ja jsem platila 10k a kupovala jsem v Polsku 😉
@maisha ja bych raději českou distribuci 🙂 ale děkuji 🙂
@halovalenka
Před Vánocemi byla ta cena hodně nízko,kolem těch 10,5-11tis.Moje ex-šéfová je prodává a říkala mi,když jsem ho kupovala v půli prosince,že výrobce i distributor zvedá trvale ceny až o 3tisíce,takže trojka už se někde bude pohybovat i kolem 15ky.
Já měla trojku ještě za 12,5tis a byla jsem ráda.
@gujduska no mně udělali cenovou nabídku trojkombinaci za 11.200Kč, ale právě některý maminky to zvládli za 10.500Kč, tak by mě zajímalo odkud se jim dostala možnost takové ceny. Tvoje ex-šefová pracoval kde?
@halovalenka ja taktez v polsku. Na rovinu moc dobre nevidim rozdil meti CZ a PL distribuci. Kocarek je porad stejny. Mam klasicky zarucni list, neni problem s reklamaci.
@halovalenka To je hodně nízká cena,šla bych do těch 11,2.Mě ta ex-šéfka tvrdila,že už se níž nedostanem,že to mám skoro za nákupku,tak to berte.
Ona má prodejnu na Vsetíně a Valašských Kloboukách.
@halovalenka
Já zatím byla venku snad 4-5x,takže problémy u hlubokého neshledávám,ty nastanou podle mě až u sporťáku,to už tady bylo zmiňováno.
Jo,hrozně mi vadí ten malý a nepřístupný košík na podvozku.Nevejde tam žádný extra nákup.
@gujduska aha a přitom říkaj že je velký 🙂 ale jinak spokojená? Mně se strašně líbí 850S, ale bojím se abych pak nenadávala 🙂
@halovalenka
to je ten šedý s bílou eko koženkou,že?My měli taky vytipovaný buď ten a nebo tenhle...
A máme tady ten.Ten koš má blbý přístup prostě,já do té zadní části narvala pláštěnku,tu skoro nevytahuju,protože to bych se fakt zbláznila.Je tam úzký ten vstup.
My máme objednanou novou kolekci od prosince, termín dodání nám posunuli už snad 4X, že šel kočár do výroby pozdeji. Tak se jen modlím, aby vůbec do porodu přišel ☹
@misina01 aha, takže zatím žádné zkušenosti :/ já nevím zda ho vzít nebo ne, švagrová má Depemo Apollon a nedá na něj dopustit
Nám se hrozně líbil na veletrhu, takže objednany ho máme taky.. ale to dodání je katastrofa ☹
My objednávali Barlettu z Rainbow kolekce 2016 před 6ti týdny a dnes nebo v pondělí si ho jedeme vyzvednout 🙂
@halovalenka ja zatim jezdim s hlubokou korbou.. jinak mi vrzali pruziny po tom co jsem brutalne zmokla,ale po namazani ok. Jinak ten kosik je fakt katastrofa.. blbe pristupny,dam tam plastenku a hrubou deku a pomalu uz se tam nic nevejde. Jinak prvni jizdu zacly trepat predni kolecka ale pak to nejak samo preslo
@mikalan jste s kočárkem Barletta spokojena?
Adamex Vicco trojkombinace v Polsku 11900 kc ( v den kdy jsme se byli podivat nam rikala ze za 11600kc kdyz vemem hned,ovšem my chtěli objet vic obchodu)
@halovalenka psal jsem tu 28.2 moje zkusenosti. Ja uz pouzivam osm mesicu, malou mam ve sportaku od listopdu. Kocarek neni spatny, jen proste mi vdi ten kosik a zrovna u meho kocarku je blbe to polohovani. Kzdopdne konstrukce je docela mohutna oproti ostatnim kocarkum. Vzdycky kdyz jsem v mhd s ostatnim kocarkama, ja mam vzdy nejvetsi.
Zdravim maminky,
chci se zeptat koupili jsem Adamex Barletta a když pridelame korbicku, sportak nebo autosedačku tak se nam v tom zacvakavacim sistemu docela dost kyve.
Mate taky takovou zkušenost? je to normalni?
Diky
@halovalenka Ano, bez závad. Jednou jsem teda promazala kolečka, páč jsem četla, že se to má dělat, v zimě, ale pak kmitala jako křídla ve větru nebo tak něco. Ale vyjezdilo se to a v pohodě. Takže doporučuju nemazat. 🙂 Příště bych ale do města zvolila menší, ne takový tank. Trochu mi vadí hůře přístupný koš, ale moc ho nepoužívám.

@gujduska koukni na net,daji se koupit nastavce na bezpecnostni pas.Takove prodluzovatko.Stoji kolem 500 +-