Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
@denousek Sem ráda, že se líbí🙂 No my byli v Polském Těšíně, tam je takový krámek, kde mají Adamex a Camarelo. Mnoho barevných kombinací, ale jinak téměř ta Barletta. Ale jezdí se s ním fakt dobře, má odpružení, aretaci, brzda je tedy dole, ale pro mě byl důležitý přístup do košíku. měla jsem možnost za stejné peníze od kámošky Bugaboo Cameleon, ale to je hrozně nepraktické. Jinak polohovat se to dá, omyvatelnost dobrá🙂 tak snad ti přijde co nejdřív
ta tam kde ho mam objednany mi ted psali tohle
Dobrý den,
dle aktuální informace od výhradního dovozce bude zítra odpoledne závoz
zboží z Adamexu a uvedená barva by tam již měla být, ale na 100% to
budeme vědět, až se zboží skutečně fyzicky zkontroluje, což bude zítra
odpoledne nebo pozítří ráno. Jakmile nám dá informaci, tak Vám dáme
obratem vědět.
tak uvidíme 🙂
@denousek Našla jsem účtenku🙂 FIRMA HANDLOWA DOROTA LASSLER, Bielsko Biala ul.Hoza 15. A na záručním listě mám jen klasický originál výrobce. Adamex.pl - kontakt adamex@adamex.pl, tel 0048726444666. Ale nevím jak by si se s nimi dorozuměla. My mluvili česky, paní polsky a rozuměli jsme si jakžtakž. Tak když řekneš, že chceš Barlette RC PINK..snad pochopí. 1700 zlotych to stoji - v CZK 10500
@denousek Ano ano, já bydlím v Ostravě, spojilo se to s nákupem oblečení-já osobně bych si tam teda nic nevybrala, jsem spíš do klasického nákupního centra, než na tržnici :D Každopádně teď mě ještě napadlo, jestli rozumíš trochu polsky, případně zkusit polský eshop... třeba tady.. http://www.adamex.pl/sklep/barletta-rainbow-col... cena je tu 1629 zlotych.. ja mam na uctence 1700
ty jo, tak to je sakra drahe...
mě to vyjde zde na 13.tis.. i se sedačkou... a lepsi kvůli zaruce pro me z čr no uvidime
No já tu záruku mám taktéž a vím i ze zkušenosti známé, že není případně cokoliv obrátit. ale je pravda, že kdybych neřešila jako svobodná máma finance, tak si to asi radši taky koupím v CZ
Ahojky děvčata , také se nám líbí tento typ kočárku 🙂 Vybrali jsme Adamex Barletta v odstínu 547G 🙂 Jen se maličko bojím té černé barvy. Já bych raději volila šedou , ale manželovi se více líbí ta černá ☹ Nemáte s ním někdo zkušenosti ?Nebo spíše , nemáte ho někdo už doma?
@malyprcek Takhle ta černá tam byla co jsem viděla a líbilo se mi to 🙂 každý má jiné preference.. někdo nechce černou na kočárek ani náhodou, někdo chce zas černou úplě 🙂 za mě určitě praktičtější nežli bílá a světlá, kvůli znečištění.. 🙂 Ta šedivá mi přijde veselejší pro mrně, černých kočárků je teď mraky..ale já mám zas ráda výrazné barvy, takže černá za mě ano 🙂
jinak si napiš na seznamu nebo heuréce jen adamex barletta a vyjede ti spuustaaa barev 🙂
holky já mám adamex z babyplace v Ostravě, máte to z čr, barev mraky, prodej super. V tom v polsku jsme byli, ale chování pana prodavače děs běs...za těch pár korun ušetřených mi to nestojí, pokud je nějaký problém, reklamujete v čr a našim zákoníkem a nemusíte se dohadovat
Kočárek bude v pondělí! Kočárek bude v pondělí! Kočárek bude v pondělí! Kočárek bude v pondělí! ...pardon, mám jen radost 😀 Dokonce má prodejce cestu do Olomouce, tak si ho převezmeme osobně 🙂 😅
Mohla jsem ho mít na podvozku Barletta,ale k mému vzoru se mi nelíbí ta dvojbarevná rukojeť.
@malyprcek No, mě černé kočárky vůbec nelákaly-jsou smutné. Ale samozřejmě je černá ideální jednoduchá barva,kterou můžeš kombinovat. Jen bych se bála, co bude na sluníčku-přitahuje teplo a možná se dřív vyšisuje. Já chtěla modro bílý kočárek a nebo bílý-muž tedy zvolil tuto variantu 🙂

@denousek Nevím, zda potěším. Mám jen 3 fotky hluboké korbičky z obchodu, kočárek je teď aktuálně u ségry, ale příští týden bych ho případně mohla nafotit víc. Jinak koupila jsem ho za 10500 Kč - trojkombinace, sporťák s fusakem, autosedačka i s adaptérama a novorozeneckou vložkou a jinak ke kočárku je taška, přebalovací podložka, rukávník, síťka proti hmyzu, pláštěnka.. Vybavení super, paní nám vše ukázala, vyzkoušeli jsme si. Ovládání opravdu jednoduché, košík velký a dobře přístupný. Barva pěkná, jen to není můj styl 🙂