icon

Nuna Mixx 2 (suited) 2017

sindyl
8. čer 2017

Máte někdo zkušenosti s kočárkem Nuna mixx 2? Dnes jsem viděla na prodejně Nuna suited 2017 a velice se mi líbil. Bohužel jsem nenašla žádné recenze a tak budu moc ráda když někdo přispěje 😊

Strana
z4
sindyl
autor
7. lis 2017

@cadeau12 no ten cybex priam a doufám, že budu spokojená za ty peníze. Koupila jsem zatím jen podvozek s korbickou..... celý týden jsem váhala a dneska už jsem se naštvala a objednala. Přijde mi do pondělí.

luckasnazilka
7. lis 2017

Holky takže NUNA za vás na prd jo?
A mě se v Brně tak líbila...
Sakra

dominikaram
8. lis 2017

Nunu mam doma a mimi zatím v brisku.. tahle konverzace mě tedy trosku vyděsila :(
Tak snad to bude v pohodě.. 😀

sindyl
autor
8. lis 2017

@cadeau12 Ahoj, dnes jsem dostala dva maily. Jeden ze mám cybex na cestě a druhý že už mi posílají zpět nunu 😀 proběhlo seřízení, dotažení koleček a dotažení korby. Tak to jsem zvědavá, ještě že můžu cybex do dvou týdnů vrátit 😅
Radši bych tu Nunu.

sindyl
autor
8. lis 2017

@dominikaram raději bych kočárek vyzkoušela před porodem, aby si pak nebyla bez kočárku jako já. Přece jen jsou to pak komplikace. Kočárek je super až na to že mě vrzal, dám vědět, jestli pomohl reklamační servis.

cadeau12
8. lis 2017

@sindyl ty jo, uz to mas vyrizene? To je rychlovka! Takze jim to trvalo kolik, tyden? A co ze ti delali s korbou? Ja tam nechala jen podvozek...
@luckasnazilka mne se nuna libi porad. Ale to skripani, cvakani a vrzani bylo sileny. Tak uvidime, co po reklamaci

sindyl
autor
8. lis 2017

@cadeau12 přesně týden, ale kočárek zatím nedorazil. Ale už jsem fakt zvědavá, jestli bude po problému. Proběhlo dotažení korby. Taky přesně nevím kde to dotahovali, omrknu to až bude doma.

cadeau12
9. lis 2017

@sindyl jedine, ze by nejak dotahovali ty adaptery. Ale koukam na ni a moc teda nevim. No jsem kazdopadne zvedava, to dej pak vedet 🙂 ja mam tyden zitra, tak kdyz by to bylo hotovy, tak si tam hned dojedu. Uz me ten nahradni kram toci, tezky je to, sedacka na to nejde tak malyho prendavam sem tam, chudaka malyho😕

sindyl
autor
11. lis 2017

@cadeau12 ahoj, tak už máš taky kočárek? Mě přišel včera a dneska jsem ho až vybalila. Vypadá to že nevrze. Zkusila jsem ho teď večer jen před domem a bez malýho. Ale řekla bych, že to vážně spravili. No zítra na procházce uvidím....

cadeau12
12. lis 2017

@sindyl coo, fakt??? No tak to je super! To teda koukam, ja jsem uz naladena na to, ze se to nezlepsi. To mi pak jeste napis, jak to jezdi s malym. Ja zatim nic, v patek to byl tyden, ale rikam si, ze to je asi tema nakupama s maminkou, ze tam maji frmol...nebo nevim. Kazdopadne uz se na nej tesim, tenhle nahradni uz me fakt nebavi

cadeau12
12. lis 2017

@sindyl a co vlastne s tim cybexem?

sindyl
autor
12. lis 2017

@cadeau12 tak kočárek za celý odpoledne nezavrzal a to jsem mu dávala pořádně zabrat, štěrk, kostky kočičí hlavy.....no projela jsem to fakt pořádně a nic nevrže 👍😊
Mám radost!!!! Doufám, že teda už vrzat nezačne a když tak to tam budu muset holt zase poslat na seřízení.
Cybex ani nevybalim a pošlu hned zpět. Můžu ho během 14 dní vrátit.
Tak doufám, že jsem tě potěšila 😉

cadeau12
12. lis 2017

@sindyl no ani nevis jak!!!! Tak to se tesiiim 😍 a prislo ti i to odpruzeni mekci? Protoze ten muj kocar byl jak prkno, jak kdyztam zadny odpruzeni nedali...coz mi tak na prodejne pri zkouseni neprislo

sindyl
autor
12. lis 2017

@cadeau12 odpruzeni mi přišlo taky lepší, ale úplně teda nepruzi.....je to spíš tvrdší kočárek.

cadeau12
14. lis 2017

@sindyl tvrdsi je, ale ten muj kus byl asi extrem... No ja porad cekam, uz je to 11 dni. Tak nevim, co s tim delaj...

odettaela
Odpověď byla odstraněná
sindyl
autor
16. lis 2017

@cadeau12 ahoj, už máš kočárek?

cadeau12
17. lis 2017

@sindyl uz mam,vcera jsem tam pro nej byla. Pry serizeni a promazani podvozku a kolecek. A zatim super, jela jsek teda jen po prodejne a pak v nakupaku, zitra proverim vic. Ale nevrze, je jakoby pevnejsi a taky vic pruzi. Tak snad!!!

cadeau12
18. lis 2017

@sindyl tak bohuzel, nasadili jsme korbicku a zas to vrze. Ja se asi zblaznim...budi to znova reklamovat

sindyl
autor
18. lis 2017

@cadeau12 takže vrze ta korba. Určitě to pošli í s ní. Mě ji nějak dotahovali.

cadeau12
19. lis 2017

@sindyl dneska jsem tam byla, predvedla jsem to panovi a doat nastvane jsem mu rekla, ze je to druha reklamace a ze pokud s tim pak bude jeste problem, ze ho vratim. Tak uvidime...kez by to opravili!!! Pujcili mi stokke crusi, to je kram velkej neohrabanej, ten bych teda nechtela ani zadarmo😠

sindyl
autor
27. lis 2017

@cadeau12 ahoj, tak už máš nějaké vyjádření k reklamaci? Minulý týden jsem ve městě viděla jet vrzajici joolz day2 a Maxi cosi kočárek 😅

cadeau12
28. lis 2017

@sindyl nejak se nam to vrzani roznohlo😂 ja porad cekam, uz je to pres tyden...doufam, ze dbes nebo zitra uz to bude!!! Co tvuj kocarek, uz drzi a nevrze?

sindyl
autor
28. lis 2017

@cadeau12 tak už se snad dočkáš 😉 my jsme spokojeni 😊

sindyl
autor
2. pro 2017

@sindyl tak co kočárek?

cadeau12
2. pro 2017

@sindyl no zatim dobry! Jela jsem do skolky a dneska po meste a vypada to, ze necvaka ani nevrze🙂

sindyl
autor
4. pro 2017

@cadeau12 my už zase lehce vrzeme 🙈
Ale přišla jsem na to, že ty úchyty korby promazali nejakou vazelinou, takže to koupím vazelinu na plast a promazu to. Nechce se mi to zase posílat zpátky 🙄

cadeau12
4. pro 2017

@sindyl no to snad ne...takze za tyden to mam cekat zas, jo. Boze muj 😲

eliskaxox
4. pro 2017

@sindyl
@cadeau12 Ahoj.tento kočárek nemám ale jestli můžu malinko poradit, kupte WD 40 a kočárky promazte, bohužel v zimě mají tendenci malinko vrzat všechny plasty, kvůli nízkým teplotám- prostě zmrznou 🙂 obzvlášť takové ty mekcene, co jsou příjemnější na dotek. Vždy jsem.kočár před zimou a po zimě doma pořádně umyla a prostrikala. Ono to.prostě trpí, jo a tip navíc, pokud něčím namazete i kolečka- pneu, nebude se vám na ně lepit sníh

klaruzska
8. pro 2017

@cadeau12
@sindyl Holky řeším úplně ten stejný problém.. Dnes jsem začala přemýšlet nad reklamací a teď vidím, že nejsem jediná.. :( Já to mám bohužel horší v tom, že žiji v USA, takže reklamaci kočárku, kupovaného po internetu, si dost dobře neumím představit. :( Navíc jsem si ten stejný kočárek koupila i na zimu do ČR (kam jedeme za pár dní). Ze začátku byl ten můj super, takže koupit si tejný do ČR pro mě byla jasná volba.. Ale teď začínám trošku litovat. :( Myslíte, že nějaké dotažení a vazelína opravdu pomůžou? Malou to normálně budí, jak strašně v tom křupe a jak ty plasty vržou. :/

Strana
z4