Teutonia kočárky. Jaké s nimi máte zkušenosti?
Dobrý den maminky,
ráda bych se zeptala na zkušenosti s německými kočárky Teutonia. Právě procházím obdobím, kdy si vybírám kočárek a mám několi tipů (Jane Slalom pro, Casualplay S4 a Teutonia Spirit). Zatím na Teutonii spatřuji nejméně nevýhod, ale nemůžu najít reference od žádné maminky z praxe.
Máte jej prosím některá doma??? Jak jste spokojené...
Děkuji za reakce
ráda bych se zeptala na zkušenosti s německými kočárky Teutonia. Právě procházím obdobím, kdy si vybírám kočárek a mám několi tipů (Jane Slalom pro, Casualplay S4 a Teutonia Spirit). Zatím na Teutonii spatřuji nejméně nevýhod, ale nemůžu najít reference od žádné maminky z praxe.
Máte jej prosím některá doma??? Jak jste spokojené...
Děkuji za reakce

•
8. črc 2012@janinek tak to normálně vyper, klidně i na míň, navíc to máš potvrzené i od babyrenky
0
@janinek ja pravidelne periem vsetky latkove casti na 30C a vsetko v pohode. Dobre si pozrela visacky? To sa mi nezda zeby tam bolo neprat. Aj mininest som pravala v pracke bez problelmov.
@labutka neviem aky je ten kocik na Cosme, na mojom Mistrale je zo spodu tvrdy tym padom sa mi do pracky nezmesti. Inak by som to uz davno vyskusala 😉 Takze kosik vydrhnem len kefkou a mydlom vo vani.
@labutka neviem aky je ten kocik na Cosme, na mojom Mistrale je zo spodu tvrdy tym padom sa mi do pracky nezmesti. Inak by som to uz davno vyskusala 😉 Takze kosik vydrhnem len kefkou a mydlom vo vani.
@janinek a tak si s tim nedelej hlavu a nic neper 😉 Ja pred prvnim "pouzitim" kocarku taky nic neprala... miminko stejne lezi v zavinovacce, nebo ma aspon po hlavickou plenku.. nelezi v kocarku nahate... 😉 A jinak pripadne fleky (u nas kdyz zacal maly jist a ruzne patlal krupky po kocarku) jdou dobre vycistit jen namocenym hadrikem 😉
@vivianaba na cosme je tiez ten kosik tvrdy, je to ale rozdelene na 3 casti, do pracky sa to da dat. Ja sa s rucnym pranim moc nekamosim... :-p
@babyrenka @michal_spuntik prosim poradite co je vnutri toho kosiku?
@babyrenka @michal_spuntik prosim poradite co je vnutri toho kosiku?
@labutka : transportní košík je vyztužený plastovými výztuhami. Rozhodně bych u koše nedoporučoval ho dávat do pračky a pokud ano, tak pouze jako zcela samostatný kus. Již jsem viděl koš po vyprání s kompletním potahem kočárku, kdy se koš v bubnu zachytil a nepřežil ždímání. Na koš zcela stačí použít vodu s kartáčkem nebo houbou, nečistoty z něj jdou celkem snadno odstranit i ručně.
@janinek : tak jsem se byl podívat na potahy na vzorkovně, mají v podstatě pět pracích symbolů. První je praní ve studené vodě do 30°C šetrnými pracími prostředky v systému Permanent Press ( redukované otáčení ), druhý je nesmí se bílit, třetí nelze sušit v sušičce, čtvrtý je nelze chemicky čistit a poslední je žehlička na nejnižší teplotu. Protože šicí dílna ani výrobce látek potahů nerozlišuje potahy pro kontinentální a ostrovní Evropu zvlášť, mělo by to být úplně stejné i pro Velkou Británii.
@zlatelevizeedna 🙂 Tvoje bude jiste fungovat pekne. Ja mam pocit, ze jsem totiz nekde k tem rucnim brzdam take cetla, ze zlobi, tak jsem ji nebrala, ale nevim. mam dost mlhu.
Napriklad jsem objednala kola 60, ale vubec uz nevim proc a co me k tomu vedlo!
Napriklad jsem objednala kola 60, ale vubec uz nevim proc a co me k tomu vedlo!
@janinek No, četla jsem, že problematická byla brzda u modelu 2011, k 2012 jsem to nenašla (asi jsem ani moc nehledala 😃). Kola jsem měla jednoduchá, objednala jsem si kočárek s černou konstrukcí a tam byl na výběr právě jenom jeden typ - ani teď z hlavy nevím který.
Dobré ráno všem, máme v plánu pořídit si Teutonii Be You, ale váhám nad barvou. Líbí se mi jich několik, ale uvažuji i nad praktičností. Chci určitě jednobarevný. Líbí se mi čistě černá, ale ostatní mě od ní zrazují, že je smutná, což neberu, oživím hračkou a dekou. Spíš mi manžel nasadil brouka do hlavy, že se v ní mimi v létě upeče. Tak nevím, máte zkušenost? Z neutrálních barev se mi ještě líbí ta světle béžová, ale nevím, jestli pak kočár, zvláště sporťák, nebude pořád špinavý a jak jde špína vyprat. Pak už se mi líbí jen klučičí barvy - středně modrá a tyrkysová. Mohu se zeptat, jakou barvu kočárku jste zvolily a jak jste spokojené? Děkuji 😉
@lena82 Ono na kazde barve budes mit videt jine fleky. Pokud fakt nevyberese nejaky vzor, kde se to lepe ztrati.
A k te cerne, take jsem se bala, aby moc 'nehrala'. Mame kombinaci cerveno cerna a strisky jsem nakonec nechala cervene a doufam, ze se tolik nerozpali jako ta cerna.
Ale to vse je zatim jen teorie u me 🙂
A k te cerne, take jsem se bala, aby moc 'nehrala'. Mame kombinaci cerveno cerna a strisky jsem nakonec nechala cervene a doufam, ze se tolik nerozpali jako ta cerna.
Ale to vse je zatim jen teorie u me 🙂
@lena82 Zkoušeli jsem s kamarádkou měřit teplotu v mém světlém a jejím černém a opravdu v něm bylo tepleji, ono je to logické, ta černá barva sluníčko přitahuje. Já mám béžovou korbičku a je naprosto v pohodě,nic na ní není vidět, ty potahy jsou opravdu hodně kvalitní a dobře se udržují. Jinak jsem už viděla černé Teutonky vyšisové, i když tedy teutonka dáva záruku i na barvu, jako jediný výrobce.
Začni psát odpověď...

Odešli