2 negativní těhotenské testy. Můžu i tak být těhotná?

prvnifazolka
11. kvě 2011

Mám otázku, můžu být těhotná? Do menses mám cca týden, je mi špatně od žaludku, mám zimnici, bolí mě prsa ( i když ty už teď bolet přestávají) a hodně mě bolelo a ještě pořád pobolívá v kříži, taky mě bolí břicho. jsem pořád taková jako by nafouklá nebo jak to mám popsat… Dělala jsem si test Best 2, vyšel slabě pozitivní, bohužel jsem tady četla, že tento test vykazuje falešné těhotenství. Dnes ráno jsem tedy zkoušela jiný test a ten byl negativní :( je ještě nějaká naděje?
Děkuji za odpovědi

terinda
11. kvě 2011

Naděje je vždycky 😉
Ale nejlepší je se tolik nepozorovat a počkat jestli dorazí / nedorazí ms 🙂
A netestuj před termínem, to je zbytečná zhovadilost 😨

evulinkab
11. kvě 2011

Jak už tu bylo řečeno předemnou, testovat před termínem je blbost..Protože HCG (těhotenský hormon) musi dosáhnout určité hodnoty, aby bylo těhotenství rozpoznáno na testu..aby ho vubec ten test zaznamenal.Takže nejdřív si dělej test až v době vynechání ms..Předtím to nemá smysl.Ty příznaky co popisuješ mužou normál patřit blížící se menstruaci.Protože příznaky těhu se většinou objevují až po vynechání ms.
Samozřejme držím pesti, aby to dopadlo tak jak si přeješ...
😉

lukza
11. kvě 2011

tak něco pro uklidnění já těhu příznaky přesně jak píšeš a já k tomu měla aji těhu výtok se mě oběvily už před vynecháním MC a dokonce i před vynecháním MC mě doktor dělal UTZ a byl tam váček kde má být byla sem tenkrát tak 3-4týden :---)) jo a tedka mě s toho váčku běhá doma 15měsíční syn tedka u druhého Těhu se mě pozitivní a příznaky oběvily až po vynechání MC takže možné je vše budu moc držet pěstičky a zkus tedka dva dni netestovat a pak to zkusit znova.budu na tebe moc myslet at to dobře dopadne 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru