Komu jezdí partner do zahraničí? A snažili jste se o miminko?

dendasubaristka
29. zář 2017

Holky mám takový dotaz. Manžel má možnost jezdit pracovat do zahraničí. Zatím to bude vše jen zjišťovat. Ale mám takový dotaz. Snažíme se totiž o miminko a neumím si představit když by jezdil domů třeba co 10 dní. Jak by se nám to mohlo povést,třeba nebude jezdit zrovna v plodné dny atd. atd. No a zajímalo by mě jestli tu je někdo z vás kdo se snažil o miminko a manžel pracuje mimo domov a povedlo se?? Trvalo to?? Nebo spíše to šlo hned protože to bylo míň a intenzivnější. Díky za vaše odpovědi.

scruffy
29. zář 2017

Toho bych se nebála, my s přítelem v době snažení dočasně pracovali a žili každý v jiném městě, vídali jsme se buď každý víkend nebo každý 2. víkend a zadařilo se.

babanci
29. zář 2017

Moje rodiče mě počali, když byl táta na vojně. Mamka za ním jela po třech měsících a ...už to bylo. 🙂 Moji sousedé se snažili léta a pak, když byl pán po úraze skoro celý v korzetu, skoro celý, evidentně kousek z toho korzetu vyčuhoval😀, tak paní otěhotněla. Já jsem neplánovala třetí dítě ani náhodou, ale můj muž ano. Jednou, jen jedinkrát jsem mu dala šanci na dovolené ve Španělsku, říkala jsem si, to nevyjde. A co myslíš? Jmenuje se Johanka a je jí 21 let. 🙂 Jestli to má být, tak to bude.

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

@scruffy Děkuji 🙂 říkám si třeba to právě bude lepší. Snažíme se totiž už 13 měsíců a nejde to,tak si říkám třeba to pomůže. že to nebude tak plánované prostě.

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

@babanci Asi se to fakt povede konečně díky tomu protože to nebude plánované no. Nebude smysl totiž si hlídat plodné dny no,

radostacka
29. zář 2017

Můj manžel je celý týden pryč a vrací se jenom na vikendy. Někdy tam musí zůstat i dva týdny. A povedlo se, máme dvouletou zdravou holčičku. A to jsem vždy měla problémy s pravidelností měsíčku, takže jsem z toho měla celkem obavy.

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

@radostacka a jak dlouho vam to trvalo ?? 🙂

babanci
29. zář 2017

@dendasubaristka Plodné dny? Ty jsem nikdy nesledovala. 🙂 Otěhotněla jsem pokaždé těsně po menstruaci, kdy teoreticky žádné plodné dny nebyly. Moje gynekoložka se tomu smála, já nikdy. 🙂

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

@babanci no ja po nasem snazeni ktere trva 13 mesicu uz hlidam bohuzel a hlavne je citim a to je to horsi,kdybych je necitila neresim no.

babanci
29. zář 2017

@dendasubaristka Já myslím, že nejlepší na plánování dětí je... moc neplánovat. Moc netlačit. Vím, že to jde blbě, ale zkus to.

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

@babanci ja vim no rika mi to kazdy,jen mam strach ze to proste propasnem no ty plodne dny vzdycky :( pritom to diky tomu asi nejde no.

absintka19
29. zář 2017

@dendasubaristka Mozna byt vami by stalo za to navstivit odbornika. My jsme se take snazili vice nez rok a nakonec se prislo na pricinu az u odbornika.

absintka19
29. zář 2017

@babanci otehotneni mimo plodne dny nelze. Takze jsi mela plodne dny tesne po MS, nemusi byt v prostredku cyklu. To neni nic ani vtipne ani nemozne ani to neni zazrak a k smichu....

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

@absintka19 ja to chci prave jeste zkusit bez odbornika 🙂

babanci
29. zář 2017

@absintka19 Byla to, samozřejmě, nadsázka. Že jsem otěhotnět nechtěla, bránila jsem otěhotnění celý život a stejně si mě děti našly. 🙂 Tomu jsme se smály, že jsem vlastně chtěla být bezdětná a mám tři děti.

radostacka
29. zář 2017

@dendasubaristka Cca půl roku. Akorát po prvních pár měsících, když jsem si každý měsíc dělala testy, a trapila se tím, že nám to nikdy nepůjde, jsem se musela sama v sobě uklidnit a nechat tomu volný průběh. Protože mi to už lezlo na mozek.

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

No,tak snad to třeba taky pomůže 🙂 asi na té psychice něco bude

v_erunka
29. zář 2017

Ahoj, nez jsem otehotnela,tak byl manzel kazdy tyden kvuli praci pryc. Ty plodne dny samozrejme vychazely na ty plonkove dny. Nebo de holt vratil unaveny a zas nic :D Pak se mi dovolenou rozhazel cyklus a doma se pak povedlo. A jak to trvalo? Loni v cervenci jsem vysadila prasky,v rijnu jsme zacali planovat dovolenou a nechtela jsem letet 10tis. km cerstve tehotna (protoze kdyby se neco delo,tak nevim jak bychom tam neco resili),takze cely leden na dovce a v druhe pulce brezna dve carky. 🙂 tak at se brzy zadari 🍀

dendasubaristka
autor
29. zář 2017

@v_erunka Díky 🙂 takže se vlastně podařilo v breznu po dovolene ikdyz manzel byl jezdival pryc??

v_erunka
29. zář 2017

@dendasubaristka jop. Na Bali jsem to dostala o tyden ,takze se mi to cele rozhodilo a pak ty plodne dny vysly na vikend 🙂 nebo proste stesti