icon

Co užívat po revizi dělohy?

debie_p
28. kvě 2016

Ahoj holky, jsem čerstvě po revizi dělohy v 7tt a chtěla bych organismu nějak pomoct se z toho líp vzpamatovat a samozřejmě ho trošku nastartovat na příští snažení.
No v tom stresu a shonu včera po operaci jsem neměla čas se své doktorky zeptat, jestli můžu znovu užívat gynex, který jsem před začátkem těhotenství brala a dobře na mě působil. Na jejich stránkách jsem našla info, že by neměl být problém brát ho i po revizi, ráda bych ale nějakou osobní zkušenost. Nebo co byste mi poradily na užívání? Je mi jasné, že nemůžu mít všechno hned a otěhotnět okamžitě, ale ráda bych tomu aspoň trochu pomohla.. 🙂

Strana
z2
1306
29. říj 2016

@akynce Tak to uz fakt nevim,co mam delat..Asi budu muset zase k doktorovi,ve ctvrtek to ze me teklo a v patek uz jen trochu krve,dnes uz nic..☹

janea823
30. říj 2016

@1306 Nyní mám již druhou MS po revizi. První byla ani ne 3 dny a dost mě to překvapilo. Teď už standardně. Jestli se ti to nezdá, tak k doktorovi, ale neviděla bych to nějak katastroficky...hlavně že dorazila😉

1306
31. říj 2016

@janea823 to je pravda, snad pristi mesic dorazi bez injekci 🙂

akynce
1. lis 2016

@1306 bud rada,ze to prislo..ja to mela 3dny hodne a 4den uz nic,taky me to zarazilo..a dr rekla,ze je to v poradku..

1306
1. lis 2016

@akynce ja jsem rada 🙂 Jen me to zarazilo,jsem od vcerejska objednana na laparoskopii,tak se jen modlim,ze to za mesic normalne dostanu.

kaccistar
14. lis 2016

@akynce nečakala by som, nikde nie je napísané, že sa vám to hneď podarí.. to nemyslím v zlom, ale z vlastnej skúsenosti.. niečo ako "pohnojené" po revízii nepoznám, nám sa to podarilo až po 5 mesiacoch, takže keby pripočítam 6 čakania, tak je to hrozne dlho.. ale je to na každom, ako sa cítí.

akynce
21. lis 2016

@kaccistar dekuji za radu...ale mam ted strach,ze to proziju znovu..nastoupila sem do nove prace,tak asi tech 6mesicu pockame...ale behem pristiho roku chci otehotnet,tak snad vse bude ok a probehne v poradku

fidelka81
29. lis 2016

Holky, dnes na ctyrmesicni kontrole ma Emča 63 cm a 6290kg 🙂

fidelka81
29. lis 2016

@fidelka81 pardon, skončilo mi to jinam

akynce
1. pro 2016

ahojte holky...chci se zeptat...sem 3mesic po revizi a prvni mesic beru antikoncepci,ale premyslim zda je to dobre?o mimco se mame pokusit za 3mesice,tak nevim zda antikoncepci radsi vynechat..dekuji za rady

soyevita
1. pro 2016

@akynce Za mě absolutně nebrat

soyevita
1. pro 2016

@akynce A ani bych půl roku nečekala

akynce
1. pro 2016

@soyevita dekuji...rika mi to vic zenskych..musim pockat,nastoupila jsem do nove prace a chci pockat na smlouvu na neurcito

Strana
z2