Dítě asi není partnera
Ahoj všem, jsem zoufalá. Jak začít?!
Žila jsem 14 let s narcisem, máme dvě děti, které miluji. Před rokem jsem potkala známého a po krátkém tajném vztahu jsme zjistili, že jsme jeden pro druhého dokonalým partnerem. Dodal mi odvahu konečně odejít a začít nový život, bez podvádění s láskou...
Já zjistila že jsem těhotná, po vyšetření vše sedělo na nového partnera, když jsem mu to řekla byl nadšený a dokonce mi řekl, že by mě chtěl i kdyby to nebylo jeho. Jenže já ho přesvědčila, že to nemůže být bývalého. A opravdu jsem si to myslela, protože nám to dlouho neklapalo, navíc jsem byla po gynekologické operaci, tak jsme spolu nespali. Jenže nedávno jsem si vzpomněla na jednu noc, kdy k něčemu došlo, popravdě bylo to jednostranné a úplně jsem to vytěsnila z hlavy, nemůžu si vybavit kdy to bylo, jak to probíhalo prostě nic, jen vím že jsem to chtěla mít už za sebou. Teď je miminko na světě a vůbec nám není podobné. Nevím co dělat nedokážu si představit že partnera ztratím ani že mu ublizimppodobnémnepnavůbnení podobné, my jsme oba tmavé tipy a mimi je midrook
Ahoj.. To tě zlobí hlava i hormony dohromady.. Přece nechceš laktační syndrom.. Obejmi miminko i partnera a užij si že ti to vyšlo.. :0*
@hanickablbecka skype, messenger, whatsapp, mobil - jakákoliv hlasová komunikace (no dávám přednost skype - nemám rád déle moc mikrovln), použitím metody uvedené na mém profilu. Stačí najít vyhovující termín.
@veronikaveruverule Kéž by to bylo tak jednoduché. Tchýně začíná zkoumat "a ty máš jakou barvu očí". Dostali jsme teď album s fotkami kde je přítel od miminka a kdyby bylo naše mimi tmavší asi by tam nějaká podoba byla, ale oni jsou si miminka podobná všechna. Jenže já si už nejsem ničím jistá, ani vlastníma očima.
Hlavně klid, mamka je zrzka se zelenyma očima taťka tmavé, vlasy hnědé oči. Starší ségra blondyna zelené oči, já blondýna oči modré, nejmlasi segra hnědé vlasy hnědé oči. Takže bych se podle vlasů a.oci moc neřídila mě syn jako úplný miminko také nepřišel na nikoho podobný 🤷a myslím že jsme taťkovi každá po něm něco máme 😂
@hanickablbecka koukam je to starsiho data ale muzu te zcela ujistit ze tmave rodice mohou mit svetle dite, a nejen jedno. My oba jsme tmavooky manzel temer cenrovlasy, ja hnede vlasy ale zase tmavsi plet, mame dve dcery a obe maji oci jak pomnenky, maji svetlounkou plet a svetle vlasky. Lidi si z nas delaji srandu ze deti jsou sousedovic, ale to jako fakt na 200% nejsou😃
Znám dvě ségry, jsou si podobné jak dvojčata, až na to, že jedna má světlounce modrý oči, zatímco druhá čistě hnědý...
Chápu, že ti tchýniny "kecy" ve tvém rozpoložení opravdu nepomáhají, ale hledat "co má novorozenec po kom" je prostě takový sport. Pravděpodobnost výhry je asi stejná, jako ve sportce.
Ta nejistota je fakt šílená, občas mi z toho fakt hrabe. Pere se to vše ve mně, někdy v malém vidím bývalého a někdy přítele, jak říkám nevěřím ani svým očím. Ale na testy zatím nejsem připravena, ani nevím jak bych to provedla aniž by to přítel věděl, takže ty až bude nějaká větší jistota...

@pulecp Zdravim. A jak?