icon

Dítě asi není partnera

hanickablbecka
3. bře 2019

Ahoj všem, jsem zoufalá. Jak začít?!
Žila jsem 14 let s narcisem, máme dvě děti, které miluji. Před rokem jsem potkala známého a po krátkém tajném vztahu jsme zjistili, že jsme jeden pro druhého dokonalým partnerem. Dodal mi odvahu konečně odejít a začít nový život, bez podvádění s láskou...
Já zjistila že jsem těhotná, po vyšetření vše sedělo na nového partnera, když jsem mu to řekla byl nadšený a dokonce mi řekl, že by mě chtěl i kdyby to nebylo jeho. Jenže já ho přesvědčila, že to nemůže být bývalého. A opravdu jsem si to myslela, protože nám to dlouho neklapalo, navíc jsem byla po gynekologické operaci, tak jsme spolu nespali. Jenže nedávno jsem si vzpomněla na jednu noc, kdy k něčemu došlo, popravdě bylo to jednostranné a úplně jsem to vytěsnila z hlavy, nemůžu si vybavit kdy to bylo, jak to probíhalo prostě nic, jen vím že jsem to chtěla mít už za sebou. Teď je miminko na světě a vůbec nám není podobné. Nevím co dělat nedokážu si představit že partnera ztratím ani že mu ublizimppodobnémnepnavůbnení podobné, my jsme oba tmavé tipy a mimi je midrook

Strana
z4
astyna88
4. bře 2019

Ahoj,ja zelenooka zrzka a muz olivovy brunet, a prvni syn je modrookyto blondak,. Druhy syn je uz po muzi,ale modre oci mel taky,az do pul roku. Ted ma tmave hnede.

krachken
4. bře 2019

Já být tebou, tak se zkusím "hodit do klidu". V šestinedělí dělají hormony divy a i já jsem měla pochybnosti kdo je otcem dítěte, protože se nikomu nepodobalo (měla jsem jenom jednoho partnera v životě!!!) :D - to jen tak pro odlehčení. Mně celkem pomohly bachovy esence. A přečkat to. Po nějaké době jsem absolutně nechápala, jak mě něco takového mohlo vůbec napadnout a smála jsem se sama sobě. Jen chci říct - ať je to jak chce, nech tomu čas. Každopádně je miminko určitě tvoje a teď tě potřebuje, nejlépe nevystresovanou. A později, až budeš mít trochu "čisto v hlavě", uvidíš jestli máš ještě pochybnosti a rozhodneš se co dál. Opravdu bych teď přestala plašit a věnovala se hlavně sobě a sžívání s miminkem.

jenny91
4. bře 2019

@hanickablbecka Našemu dítěti je rok a od porodu jsme v něm nenašli absolutně žádnou podobu ani já, ani manžel. (Vůbec v ničem.) I ostatní vždycky tápou, komu se podobá - no zkrátka nikomu :D (Nanejvýš mýmu bráchovi, když byl miminko, znám ho z fotek.) A manžel je za celý život můj jediný sexuální partner, takže ta podoba není vševypovídající ;)

janablizka
4. bře 2019

Jak je miminko staré oči se u dětí mění.Jinak si nech udělat testy DNA a budeš vědět kdo je otec.

mandala
4. bře 2019

Jestli jsi tehdy byla přesvědčená, že dítě je nového partnera, tak určitě je. Myslím, že by sis na 100 % uvědomila, že tam je nějaké riziko, proč by mohlo být bývalého manžela. Ted po roce ti něco vytanulo na mysl v souvislosti se vzhledem mimča, ale podle mne to může být kdovíjak stará vzpomínka. Netrap se a věř svému úsudku...

ivuska1986
4. bře 2019

@hanickablbecka A co to neřešit? Prostě jste si miminko oba dva přáli, miminko přišlo, je nádherný, oba ho milujete a tak je prostě vaše 💓 užívejte, že máte sebe navzájem, že jste zdravý a šťastny 💕

pulecp
5. bře 2019

@hanickablbecka Tmavé oči jsou dominantní rys, to znamená, že je člověk má, i když "má polovinu genů pro světlé". A pokud máte oba "polovinu genů pro světlé" pravděpodobnost světlých očí je 25% - tedy dost vysoká. Pokud jsi Ty i dítě krevní skupina 0 z důvodů např. možné transfůze není třeba informovat. Tj. můžeš se rozhodnout, že je to současného partnera a je to vyřešené. A ani za sebe nepátrat dál. Nebo (férovost? versus možné "následky") si udělej testy a partnerovi řekni výsledek.
Pokud při tom budeš chtít pomoci s pocity, s "hlavou", mohu Ti účinně pomoci.

hanickablbecka
autor
5. bře 2019

@pulecp Od muže bych takový názor skoro nečekala, když jsem hledala podobná témata, většinou to komentovali velice vulgárně...
Pocity se ve mě perou, každou chvíli to vidím jinak, každou chvíli jsem rozhodnutá pro něco jiného. Jedno vím jistě, že nechci přijít o to co mám a ublížit lidem které miluji. Vím, že jsem to opravdu neudělala úmyslně( pokud to tak teda je).

pulecp
5. bře 2019

@hanickablbecka :D no za běžného muže se nepovažuji. I když roste procento "neběžných"... A pocitů, které máte, se opravdu můžete zbavit. Buď sama (zkuste na to použít metodu, kterou mám na svém profilu), nebo - pokud to nepůjde tak, jak byste si představovala, mohu pomoci po skype (případně mobilu - ale kvůli mikrovlnám raději skype).

astyna88
5. bře 2019

@pulecp

tvá teorie sedí i na nás - jak jsem psala, že máme světlovlasého a modrookého 3letého syna - manželova sestra má modré oči po matce, taktéž i ty světlé vlasy, takže můj tmavý muž přece jen přenesl nějaké geny pro světlost. No a můj táta byl modrooký blondák jako moje sestra 🙂 díky!

veronicka89
5. bře 2019

Chlap ma sedohnede oci ja zelene mame oba tmave vlasy i oboci a maly ma vlasky svetle a modre oci a to ma 3 a pul 😉 timhle to nezjistis 😉

hanka_12345
5. bře 2019

@hanickablbecka testy otcovstvi?

pulecp
5. bře 2019

@astyna88 Je to klasická genetika. Když mají "světlou polovinu" oba, pravděpodobnost je 25%, když jen jeden nebo nikdo, tak je pravděpodobnost 0%.

hanih
5. bře 2019

Nečetla jsem ještě, co psaly ostatní, takže možná to tu už zaznělo, ale modré oči mají snad všechny děti, do roka se barva změní. Podobné může být prapradědečkovi, kterého nepamatujete. Někde jsem četla, že se dědí až sedm generací dozadu. Já bych to nehrotila.

pulecp
5. bře 2019

@hanih Dokud alela (konkrétní podoba genu) nezmizí z genomu (genetické výbavy), je tam a může se projevit - i po daleko více generacích. Těch 7 generací je doba, po které není moc pravděpodobné, že se OSAMOCENÁ alela v genomu udrží. Ale pokud při "křížení" má stejnou alelu i druhý z páru, je pravděpodobnost přechodu do nové generace daleko vyšší. Procenta, která jsem uváděl jsou pravděpodobnosti PROJEVU alely, pravděpodobnost toho, že se udrží v genomu je výrazně vyšší.

verusak87
5. bře 2019

Mám hnědé oči, moji rodiče oba hnědé, manžel má zelené a jeho rodiče oba hnědé. Naše dvě děti mají modré oči. Genetický test tvé pochybnosti rozptýlí.

hanickablbecka
autor
5. bře 2019

@verusak87 Testy zatím dělat nechci, nevím jestli bych unesla, kdyby to nevyšlo, takhle mám ještě pořád naději. Jsem srab!

hanickablbecka
autor
5. bře 2019

...a mám povahu, že vždy vidím všechno černě...

hanka_12345
5. bře 2019

@hanickablbecka neni lepsi tohle nez se nervovat a premyslet co by kdyby? Pro me by teda bylo prijemnejsi vedet na cem jsem...

pulecp
5. bře 2019

@hanickablbecka Tak se pusťte do práce na nich - proč se trápit. Když použijete metodu z mého profilu (poslední článek) důkladně, zbavíte se toho, co nechcete 🙂

hanickablbecka
autor
5. bře 2019

@pulecp Kouknu na to, děkuji.

pulecp
14. bře 2019

@hanickablbecka Jak se daří, užila jste to na Váš problém?

hanka_12345
18. bře 2019

@hanickablbecka to je az moc vyhroceny,studovat otcenpartnera...udelej testy a mas.klid

Mimochodem...jde to udelat bez vedomi otce?

hanickablbecka
autor
19. bře 2019

@hanka_12345 Když já se tak hrozně bojím výsledku. Navíc nevím jak bych mu 2x 30 sec jezdila v puse vatovou tyčinkou aniž by to věděl. Pokud budeme dělat testy, budu muset s "pravdou" ven a to nechci pokud to nebude nutné a já nebudu mít nějakou jistotu, že by to tak opravdu mohlo být...

hanickablbecka
autor
19. bře 2019

@pulecp Četla jsem a zkoušela, ale nějak tu svou hlavu nemůžu přesvědčit, aby to neřešila. Takže pořád svadim vnitřní boj se svým svědomím a strachem...

hanka_12345
19. bře 2019

@hanickablbecka ja jsem myslela kdyz treba mas lzicku oliznutou nebo takovej vzorek..a jestli to udelaji i bez nejakyho podpisu obou partneru? ...muzes si to nechat pro sebe...a lepsi nez se nervovat cely zivot.co kdyz je nynejsiho partnera-zbytecne se budes nervovat cely zivot ☹

hanickablbecka
autor
19. bře 2019

@hanka_12345 Zatím čekám jestli se nezačne někomu podobat a pak budu nějak jednat, lhát bych mu v tomhle nedokázala celý život a navíc si myslím, že není úplně hloupý a časem by to poznal stejně, jen mám hrozný strach, že o něj přijdu...

hanickablbecka
autor
19. bře 2019

@hanickablbecka
@hanka_12345 Ty testy můžeš udělat bez souhlasu, ale jde o výtěr z ústní dutiny.

pulecp
19. bře 2019

@hanickablbecka Chcete s tím pomoci?

hanka_12345
19. bře 2019

@hanickablbecka aha, to musi byt primo vyter, nestaci ja nevim olizla lzicka, vlas apod?

Strana
z4