icon

Dlouhá menstruce při spontánním potratu, je to normální?

lenzaaa
5. dub 2015

Ahoj, chtela bych znat nazor, nebo vase zkusenosti... minule utery mi dr z krve potvrdila tehotensvi, ale na utz nic videt nebylo a rikala ze je velmi ranne a pokud prijde menstruace potratim...menzes bohuzel den na to prisla, byla docela bolestiva a krev spis hneda az cerna...trvalo to do teto stredy, ale v patek se zas rozjela tentokrat krev dost svetla... k dr mam jit na kontrolu v utery, ale bojim se jestli je to normalni a nemela bych jit do nemocnice?!?... Nemuze to byt znamka mimodelozniho?! Nebo se jen deloha cisti?! Dekuji za nazory

lenzaaa
autor
•
5. dub 2015

Jeste chci dodat ze na konci ledna sem prodelala zamlkli potrat ve 14tt plod 12tt, takze jsem byla na revizi a menzes sama nedirazila, tyden pred tou krvi jsem byla na vyvolavcce...nemuze to byt taky tim?!

lucie255
•
5. dub 2015

Pokud se vám něco nezdá tak raději navštivte lékaře. Já jsem prodělala biochemicke těhotenství a menstruace trvala delší dobu a pak pokračovalo ještě spineni.....

lenzaaa
autor
•
5. dub 2015

Biochemicke??? to je jake?? ...a jak asi dlouho priblizne vam trvala? k dr. Jdu az v utery prave... me jen strasi ta dlouha doba a zmena barvy krve... ale jinak priznaky jako u ms bolest podbriska a akne...

lucie255
•
5. dub 2015

Je to ze dojde k oplodnění ale vajíčko odchází s menstruaci. Moc přesně si to nepamatuji ale trvalo to dyl než běžná menstruace a pak tmavé spinění. klidně zavolejte lékaři a popisté co vám je a poradí.

nonacek
•
5. dub 2015

@lenzaaa biochemicke těhotenství odejde s menstruaci a ja do nemocnice nemusela