Jak dlouho jste po ztrátě miminka čekaly se snažením?
Bohužel jsme začátkem ledna přišli o miminko ve 23 tt.Fyzicky už jsem v pořádku, po citové stránce je to o malinko lepší, ale bude to chtít čas..
Jak dlouho vám bylo dr doporučeno čekat než budete moc otěhotnět znovu?
Jak dlouho jste doopravdy čekali, drželi jste se doporučení lékaře?
Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět?
Předem vím že u každého je to jinak. A to co platí pro jednu ženu neplatí pro ostatní, ale ráda bych znala vaše zkušenosti.
@epe29 no ja si trochu myslim, ze podcenila situaci. Nekolikrat jsem krvacela a ze jako dost a porad rikala, ze se to stava a neresila pricinu, v pitve potom nic nebylo objasneno, takze nemuzu rict, ze neco zanedbala, ale.... Hlavne predstava ze sedim v cekarne, kde jsme pred 2 tydny sedela s briskem me drasala no... Dojizdim sice 60km k doktorce ale je to ze znamosti, vedela s cim me prijima, byla opatrna. 🙂
@xmele004 I já mám problém chodit ke svému dr. Byla jsem tam v den kdy se to stalo bylo vše v pořádku a večer už nebylo. Taky mi vadí, že mi říká že je zlé že se to stalo ale lepší než kdyby se miminko mělo narodit nějak nemocné. I když vím že to nemyslí nijak zle tak mi to není příjemné. Jako lékař není špatný chodím k němu 18 let, ale už v něj nemám důvěru jako dřív a nedokážu si představit chodit k němu v dalším těhotenství. Jsem tam zatím jen s toho důvodu že mám neschopenku. A také ještě pořád vybírám druhého gynekologa.
Tak mě nenapadlo měnit lékaře kvůli potratu. Spíš jsem byla ráda, že o tom ví a je peclivejsi a ohleduplnejsi. Z brzkého otěhotnění měla sama radost a potkaly jsme se i náhodou při vizitě v porodnici, takže si syna hned prohlédla a gratulovala mi mezi prvními.
@epe29 mít partnera, který tě podporuje je základ.🙂 budu držet palce 🙂
@kopretina159 Děkuji 😊
Prosím o smazání diskuze.
Předem děkuji za kladné vyřízení.
Ja jsem prisla ve 21letech o miminko a ted po tom vsem mam 3 dalsi zdrave krasne deti🙂nejstarsimu uz je 11let...neklesejte na mysli, vse je tak jak ma byt a miminko si k vam cestu najde😉
@epe29 Ahoj,můžu se zeptat jak dlouho jste čekali ...jak dlouho se teda povedlo a jak přišla ms prvni po 6nedeli prosím jen sbírám info a zkušenosti...jsem 3tydny po porodu/potratu našich vymodlenych dvojčátek ...bylo to zdravé těhotenství i kluci měli být zdraví a zničeho nic mi praskla voda.jsme bez dětí o miminka jsme se snažili 7let ....
Předem děkuji za odpověď 🥺🙏

Nooo ja menila gynekolozku, tak tak konzroly castejsi a jednou se mi opakovalo krvaceni v nasledujicim tehotenstvi, takze na pohozovosti zadny zlehcovani, okamzita hospitalizace a zjistovani priciny a celkove v porodnici pak byli zlati, asi u me meli nejaky poznamky jakoze bacha, neco se stalo! 🙂