Jak nebýt sobcem?
Tento příspěvek není založen na na manipulaci ,lži či jiných nekalých jednání . Je to již rok co jsem poznal bývalou přítelkyni. Vše začalo krásně ... poznal jsem ji přes mojí sestru . Byla krásná ,vtipná , měla svůj půvab i šarm , ale přesto šlo na ni poznat že ji život nijak nešetřil . Zeptal jsem se setry co je zač , a byl jsem ujištěn ,že vše je v pořádku a že měla v životě nějakýho vola. Po nějakém čase se ke mě přistěhovala na mojí žádost , chtěl jsem ji tenkrát asi nějak i pomoct. V té době bydlel semnou již můj malý synek ,kterého mám ve své péči. Abych nezapomněl ,vzala sebou ke mě i své dvě kočky. Po nějakém krátkém čase záhadně otěhotněla ,i přes veškeré ujišťování že děti mít bohužel nemůže převážně se slzami v očích a nějakou lékařskou zprávou kterou jsem nechtěl nějak číst ... CHYBA největší mého života do které jsem zatáhl nevědomky i mého syna. Proč jsem ji nečetl ,bylo z důvodu že v tak těžkých chvílích když vidíte partnera plakat. Přestěhovali jsme se později do jejího města ,do většího bytu to aby jsme se všichni vešly a zároveň těšily tedy na nový přírůstek. Po čase nastala obrovská změna .. tu jsem přikládal samozřejmě k jejímu těhotenství a náladám spojené k němu. Přestala se usmívat , radovat , s mým synem pomalu nepromluvila , mě naprosto ignorovala , prostě naprostý nezájem . Jenom ležela ,blbě čuměla , a pořád si na něco stěžovala. Ptal jsem se jí tisíckrát co s ní je nebo co ji trápí . Nikdy.... Nikdy jsem nedostal odpověď . Nikdy nechtěla komunikovat a otevřít se , abych ji mohl vyslyšet. Trápil jsem se jejím smutkem . Začal jsem chybu hledat u sebe .. jestli se jí málo nevěnují ,nebo málo pomáhám v domácnosti. Prostě všude. Ale bez její pomocí kterou jsem potřeboval v komunikaci která je pilířem každého vztahu jsem byl bezradný. Omlouval jsem se za vše možné , cítil pocit viny ,že je nejspíš smutná kvůli mě... Já se opravdu moc trápil ..... dlouho... Jenom proto že jsem nemohl přijít na to jak svému partnerovi pomoct. Sebe jsem úplně vynechal. Mezi tím jsem nakoupil vše co si přála .. Vše včetně krásné výbavy pro přicházející mimčo.... Ale tenkrát jsem zpozoroval jednu věc. A ta mě dost zarazila. Vybrala si celkem slušný kočárek a výbavu , vše úplně nové ..... Ale... neměla z toho radost. Vůbec žádnou. Mluvila pořád jenom o těhotenství ale ne o miminku. Když už mluvila , tak jenom o sobě jak jí je zle atd... Prostě politovat chtěla .. chtěla omluvu za různé věci ,já se omluvil. Ptala se , jestli vypadá dobře , odpověděl jsem ze ji to říkám každý den ... Jak ji to sluší ... a pořád něco. Po nějakém čase jsem přišel na to ,ze si nevzpomínám kdy ona se zeptala vlastně mě
. Nikdy...... Nikdy vlastně nakoupila mému klukovi hračku .. auto za 70 kč bylo přece drahé ,teď když čekáme to miminko , ale zapomněla ,že jsme společně daly za výbavu pro naše nastávající mimi částku přesahující 100 tis. A nepočítám pokojíček který mi mají v brzké době přivézt . Proč mě ,říká te si ??? Protože jsem ji bez milosti vyrazil na ulici v 8 měsíci těhotenství ... A nelituji toho. Věci které jsme nakoupily dnes vezu do azylového domu ,těm maminkam ,které to potřebují. Jak dopadne moje bývalá je mi u prd....... A víte proč ?? Protože vše co mi kdy řekla byla lež , ale úplně vše. Cokoliv vypustila z té její huby .... Vše lež... A nejhorší je že byla cílená... i na mého syna. Z účtu díky všem možným lžím mi vytáhla celkem slušný balík. I mému klukovi .... Ale to je vedlejší ... že byla zadlužená z hazardu s bývalým přítelem neřekla .... že měla žloutenku typu C neřekla , že to byla bývalá kur..... Neřekla .... to vše bych odpustil . Jednu věc ji nikdy neodpustím ... třeba jo.... Ale rozhodně né ted.... A to je její sobeckost.. a její lhaní .... na všem jsem přišel náhodou ... Když otevřete doma její pc , protože můj byl rozbitý a následně spatříte náhled do její banky... Jak jsem uvedl .... peníze obnovíte , vem je čert ... stejně je prohrála jak dnes vím v automatech ... takže žádné nemá ... nemá vlastně nic. Ani ty věci na mimčo , které bude potřebovat. Mě je to jedno.. aby mě někdo trápil i mého synka do toho zapojil .. aby mě někdo donutil omluvit se a cítit se takovou dobu mizerně a trápit kvůli lžím ,ale úplně neskutečným lžím ........... .. dámy ... já jsem rád , že jsem sobec .... A zdravý.... protože jsem jí vyhodil jenom proto aby já i můj kluk se přestali trápit ,proč nás nemá ráda. Nestidím se.... Nikdy bych takhle nedokázal ublížit ... A lhát .... jsou věci které se na světě opravdu nedělají... ta žena byla schopná úplně všeho ..... tomu se říká ... Když kur...... se zachová jako kur.......
Pokud je pravda co píšeš tak určitě bych být tebou, chtěla dítě do své péče (pokud je to tedy bývalá prostitutka, tak chudák mimčo a kdoví jak by skončilo)... Jen mi trochu vrtá hlavou-když se znáte přes sestru-ona nevěděla co je kamarádka zač? Většinou kamarádky takovéhle věci ví...
@8slunicko6 ta osoba obelhala úplně všechny ,ale úplně.. . Nikdo nevěřil nikdy jejím bývalým partnerům. I já jsem uvěřil..jací to byli hajzlove. není to ani tak o te holce ale o mě. Moje hloupost .. alespoň se zamyslím sám nad sebou.
@reknemetrebajan Pokud chceš mimčo do své péče tak bych si asi tu výbavičku být tebou nechala... Určitě jí budeš potřebovat... jinak ti poradit nedovedu-možná není úplně dobrý, žes jí vyhodil na ulici, nevíš kam půjde a co se může do porodu všechno stát.. Ona může ublížit sobě a tím i tvému dítěti... asi bych to být tebou zkousla a kvůli tomu dítěti jí vzala zpět... Možná by bylo fajn to s ní probrat, říct jí co víš a zeptat se jí na to... Ale to je jen můj úhel pohledu...
@8slunicko6 můj začátek příspěvku zněl jasně.. není to o lži a manipulaci... Věci koupím klidně znova. Ale tyhle .. které byli koupeny z vypočítavosti... Prostě ne
..
Hodně štěstí a ať je miminko zdravé!
@reknemetrebajan ach jo, to jsou zase plačky zhrzeneho chlapa... požádej kamaráda, co je na rozdíl od tebe doopravdy chlap, ať ti dá přes hubu, abys začal uvažovat racionálně. Udělal jsi ji dítě a k tomu především máš teď odpovědnost. Vyhodit ji v 8. měsíci, za to že se málo smála a nebyla ti dost vděčná za nákupy pro vaše společné dítě....😵.. Strašný
Vzala ti peníze? Třeba tušila, že se ji chceš zbavit a snažila se zajistit sebe a dítě na mateřskou.
Chlape ty jsi mesuge...
A malého syna máš v péči proč? Taky špatná volba matky?
Přeji hodně sil a ať se dají věci do pořádku!
A přeji,abyste vy oba i se synem našli jednou ženu,která o to všechno a o vás bude stát.
....
@hofida jsem mesuge... máte pravdu... jsem mesuge za to , že nemám rád vypočítavost, ale upřímnost , jsem mesuge proto že řeknu pravdu která bolí chvíli a nikomu neuškodí ,ale lež , k tomu ještě cílená A dlouhodobá proti někomu kdo vám podá v životě pomocnou ruku a nechce za to nic ... jen upřímnost... .. no .. kdo je tady mesuge by jsme mohli polemizovat. Pravda bolí ... Ale mě posune o to dál.. nejspíš tam kde vy nikde nebudete. Pravda že si někdo vybere partnera , jenom proto aby se měl dobře bez jakekoliv námahy ... vybere partnera kterého chce jenom využít. Pardon ... omlouvám se za to ,že jsem mesuge a nevezmu k sobě člověka nad kterým bych musel donekonečna přemýšlet co pravda je ... A co pravda není ... kdy lež je cílená a kdy neškodná. Myslíte že jsem takový debil a vzal bych pijavici která jenom saje ?? Parazit který jenom využívá hostitele ?? A proč mám syna v péči ... do toho je Vám opravdu velký kulovy. Kdybyste jenom tušila jak bolestnou otázku jste položila.... ... jsem mesuge... máte pravdu
@reknemetrebajan kdyz vidim tu vybavicku a v ni i uplne zakladni potreby pro novorozene, resp miminko, je uzko. Chapu urcitou zhrzenost, avsak tady se jedna o to jeste nenarozene dite. Nejde Ti o ty ztracene penize, a presto jsi si vzal i ty zakladni veci pro peci.
Neznam vas dva dospele a ani vas pribeh, nebudu ani resit.
@reknemetrebajan nic si z toho tady nedelejte ono v dnesni dobe je asi v mode aby chlap byl jenom kasicka. je mi lito co vas potkalo, ve svem okoli mam taky jednu takovou co si nasla prachace a pak ups selhala antikoncepce(sice ji nikdy nebrala ale selhala 😀 ) a zije z obrich alimentu. nektery zenskou jsou proste mrchy a bohuzel spolecnost to toleruje a nadava porad jenom na chlapy.
@tulikiss vidim jen jednu co ho oznacila za mesuge 🙂 my mame pripad v rodine a uz jsem na mk nekdy psala... frajerka po 3 mesicich otehotnela, uhnala o podpis do RL s vydiranim ze pokud nepodepise neuvidi malyho. Jo jeste pred porodem se vratila k byvalymu, s tim ma dalsi dalsi dite, malyho prejmenovali se souhlasem prijmenim na byvalyho.. A resume? z rodiny malyho nevidel uz par let, protoze ona nema cas, sle penize prijima stale a vyhrozuje. Bohuzel na testy dna uz i drive bylo pozde, soudne uz taky se nic neporesi.
Me tady spis prekvapily veci na koupani ala osuska zakladni, kremiky na zadek apod., veci denni spotreby a potreby. Ale kazdeho vec.
Dobrý den, souhlasím s @tulikiss. I když jsem sama žena a matka, tak si dokážu představit, jaká pro chlapa musí být prekérka nečekané těhotenství partnerky, my ženy nad tím máme kontrolu, ale chlap jen pasivně přijímá realitu. Neřeknu kdyby se jednalo o pěkný vztah, tak nečekané těhotenství není nic co by se nedalo zvládnout, ale vztah založený na lžích a na tom, že o partnerce spoustu zásadních věcí nevíte by stejně později ztroskotal, Pokud máte intuici, že Vás ani Vašeho synka ta žena nemá ráda a potřebovala se jen na někoho "nalepit", tak prostě sobec buďte. Žijeme jen jednou a je škoda život strávit s nesprávným partnerem. Navíc vy máte zodpovědnost i za Vašeho synka. Jednou najdete ženu, která Vás bude mít ráda a bude to za to stát. Ale myslím, že nemá cenu si to obhajovat na fóru, chápu, že jste si potřeboval srovnat myšlenky, ale většina lidí vidí černobíle a vidí jen těhotnou ženu.
@gepe jako taky bych situaci resila jinak nez vzit vsechny veci a vyhodit, ale kazdy reaguje jinak a tady asi slo taky hlavne o impulsivni jednani... nejhorsi je ze v okoli spis pozoruju jak takovy zensky lidi poplacavaji po ramenou a schvaluji to. je to prachac tak co at plati a da ti pokoj.
@hofida ty jo jste fakt drsna v zivote by me nenapadlo utocit na nekoho proc ma dite ve sve peci chlap. zvlast v nasem state musi byt jasne ze to soud dela malo kdy a musi byt k tomu vazny duvod.
Promiňte, ale mě tohle přijde zbytečné. Líto je mi akorát dětí. Jsou různí lidé a situace, ale za svá rozhodnutí si každý nese odpovědnost sám. Internetová diskuze to nezlepší, nepožehná ani nerozhodne. Jsou ženy zlatokopky, jsou i muži narcisové, kteří neumějí přijmout vinu. Pravdu tu nikdo nezná, a tak je v podstatě úplně jedno, co tu kdo napíše.

To je zase výmysl tohle.