Jak pomoci partnerovi vyrovnat se se zamlklým těhotenstvím?
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho Vám trvalo vyrovnat se ze zamlklým těhu? Ve čtvrtek jsem byla na klasické kontrole, kde mi doktor řekl, že se miminko přestalo vyvíjet. Navrhl další kontrolu na zítra, ale já jsem chtěla mít jistotu více "očí" a tak jdu až v pondělí, ještě k jinému dr, aby se podíval ještě on. I když na zázraky nevěřím, tak jsem chtěla mít jistotu, že jsem to "nezahodila" hned a dala tomu ještě šanci. Když to dopadne špatně, tak mě v pátek bude čekat revize. Řekla bych o sobě, že jsem dost odolná psychicky, ale manžela to strašně semlelo, a já už vůbec nevím, jak víc mu mám pomoct. Momentálně nedokáže prakticky fungovat, ale já bych taky potřebovala čas se stím srovnat. Nemáte nějakou radu? Děkuju moc
@sishina ... jee, tak to moc děkuju, tohle mě určitě povzbudilo. Já jdu na kontrolu a 10 dní, tak snad bude taky všechno v pořádku, jako u tebe... ♥️. Je super, že si pojedeš odpočinout k moři, moc, moc si to tam užijte. A jsem moc ráda za info ohledně "nečekání", přesně tak jsem si to říkala, že si tělo pak řekne už samo, jestli ano, nebo ne...🙂
@susmevem určitě, já jsem z toho byla taky zmatená, co si člověk kde přečte.. Někdo říká 3 měsíce, někdo 6 někdo zase na nic nečekat, že je pohnojeno, ale ta varianta se prostě uklidnit, přestat to řešit a nechat to přírodě je super. Já jsem bohužel ještě měnila doktorku, ten mám skvělého doktora, přímo na klinice, kde jsem byla na revizi, tak jsem taková i vyklidněná, že si mě pohlídá. Tak držím palce, určitě na tom budeš taky dobře.
Kdybys občas cítila mírný křeče a píchaní v podbříšku, děloha se stahuje, je to v pořádku 🙏🏻.
@susmevem tak já po tom potratu musela čekat na operaci a po ní aspoň 3-4 měsíce než jsme mohli...a teď se bojím,že už to nepůjde...říkám si,dám tomu ještě měsíc s gynexem a pak už to kašlu...🤷♀️🤷♀️
@lenkalubina ... vážně? No mě doktor předběžně řekl dodržet šestinedělí, což je pro mě pochopitelné. A pak jsem si říkala, že kdo ví, kdy dostanu první ms, ale že si tělo samo řekne, jestli je připavené, nebo ne... 🙂. A jaj myslíš kašleš už úplně? Nebo budete zkoušet variantu nějakého IVF apod?
@susmevem nebudeme zkoušet IVF..po 40 už to pojišťovna nehradí...prostě to necháme na přírodě
@lenkalubina ... rozumím, budu ti moc držet palce, ať to vyjde, moc bych ti to přála ♥️
@susmevem děkuji..já bych to přála všem, kteří po mimi touží ❤
No zrovna mám ms...ale nevim🤔 jdou ze mě kousky sliznice...2 měsíce užívám gynex🤔 může to být tím? Nebo opět nějaký problém? 🥺 já už jsem asi ze všeho vystrasena...
@lenkalubina kousky sliznice odchazi kazdy cyklus, aby zase mohla narust nova. nebo v cem je tohle jine?
@lenkalubina ... jj, odchod sliznice je zcela běžná záležitost...🙂. Jen možná sis toho dřív nevšímala a teď jak jsi vystrašená, tak si vnímáš víc ♥️
@susmevem no právě asi jsem to tak nevnimala🤔 stejně mi to přijde po potratu jiné...je pravda,že od té doby mám ms přesně co 28, ale zato bolestivejsi....před tím úplně rozhozene,ale v klidu😉 no nebudu se tak moc sledovat radši 🤣
Ahoj...máte vyzkoušené něco, co by pomohlo na ovulaci? Vím o kys.listove, kontryhel, malinik...ale s čím máte dobrou zkušenost? 🤔
@lenkalubina fertiprona nebo cokoli jineho, co obsahuje inositol, nejlepe myo-inositol
@fatal_error dá se normálně koupit nebo je jen na recept? Díky
@lenkalubina to je volne dostupne. pripravku s inositolem bude vic, sla bych po cene. ja kupuju, kdyz je fertiorona 3 x 30 sacku nekde do 900, ale treba existuje i levnejsi alternativa.
@fatal_error jo něco jsem našla...už mám objednanou...díky 😉
Holky, tak podle aplikace bych měla mít zítra ovulaci. Zkouším testovat a nevím nevím...ta druhá čárka je fakt slaboucka🥺 celou dobu beru kyselinu listovou, teď jsem si koupila tu lepší..já už nevim🤷♀️ asi budu volat dr jestli vůbec ještě ovulaci mám...
@lenkalubina kolikaty jsi dnes den cyklu?
a jake mas ovulacni testy?
je v nich velky rozdil a za sebe rikam, ze treba ovulacni testy medpharma maj strasne malo barviva, tam ja mam az opravdu pred ovulaci teprve neco malo videt a jeste cca 2 dny pred fakt nic. kdezto naopak testy dr.max maj hodne barviva, tam ja mela minuly cyklus pozitivni test 3 dny po sobe. pozitivni myslim stejne silna nebo silnejsi druha carka.
jestli mas pravidelny cyklus 28 dnu, jak jsi psala vyse, tak je velika sance, ze ovulaci mas.
@fatal_error mám přesně 28 dní takže dneska 11 den..teď mi došlo,že jsem to spočítala blbě 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ takže test z dr.max slabá čárka asi ukazuje ok😉 má to být totiž až čtvrtek...tak uvidím....
Ahoj, tak jak to u vás všech vypadá? Kdo se snaží? Nebo už má někdo pozitivní test? Pochlubte se někdo 😉 všem to moc přeji...snad nám ti naši andílci pošlou sestřičky nebo brášky❤
@lenkalubina ... tak já jsem teprve 14 dní po revizi a čekám, až dorazí první ms...🙂. Jinak pochopitelně každé přeji jen to nejlepší ♥️
@lenkalubina u nas nic moc. prvni menstruace po potratu probehla celkem standardne od 40.dc, ale ted ten dalsi cyklus je nejakej divnej. dnes 17.dc a predchozich par dnu jsem ruzove spinila, docela dost, tak nevim, co to ma byt. 🤷♀️ dalsi vec je, ze manzel odlita v nedeli na tejden do Barcelony a ovulace by tak jako tak vychazela cca na pristi patek. 😭 cili i kdyby byl sex v nedeli, spermie vydrzi max 3 dny. 🤷♀️ uvidime, treba se stane nejaky zazrak. pred rokem jsem otehotnela 3.9., ale to byla nakonec ta trisomie, takze v 17.tt konec.
holky, ja nejak uz nevim, co chci. navic v lednu tak jako tak navrat do prace, protoze rodicovska dovolena mi konci na konci prosince.
@susmevem to znam..čekání na MS po revizi bylo nekonečné 🥺 a pak radost,že přišla 😉
@fatal_error jo to znám.. chvilku euforie,že chci být zase těhotná a pak strach,že co když to nezvládnu nebo jestli není lepší chodit do práce 🤷♀️ale to asi je normální takové úvahy...myslím,že osud to za nás vyřeší 😉 u nás teď manžel převzal iniciativu🤣🤣 já jsem to skoro vzdala a on pořád říká,že to vyjde..teď má noční, takže ráno je to jak v komedialnim filmu🤣🤣 přijde, rychlovka, padne a spí 🤣🤣🤣 tak nevim...to bych se asi hodně divila, kdyby to z tohohle vyšlo...
@lenkalubina jo to jo, pozitivni by mohl byt klidne uz zitra. tak drzim palce!

@sishina listovku je dobrý štěpenou.. velký procento lidi není schopno nastepit.. a stepenou listovku jsem ještě nepotkala samostatně