icon

Jak řešit silnou menstruaci po potratu?

petka203
22. dub 2025

Ahoj holky,

mám za sebou vyvoláváný potrat ve 14tt těhotenství pro vyvojove vady a kyretáž. (11.3.) Minulý tyden jsem začala špinit 3 dny a následně se mi spustila hodne silna menstruace a křeče v podbřišku. Už je to 7 dnů, co opravdu silně krvacím stejnou intenzitou a nevypadá to, že by to mělo ustat. Mívám normálně silnou menstruaci, která mi trvá i 8 dni, ale u ni nemívám silné krvácení stejne intenzity po celou dobu. Toto, co mám teď, je opravdu mazec! Někdy mám strach, že snad i vykrvácím. Koupila jsem si a beru Ascorutin, nepřipadá mi, že by pomáhal. Když jsem začala špinit, byla jsem právě na kontrole u gynekolozky, která mi řekla, že dělohu mám čistou, jen mám zvětšený pravý vaječník cystami a po skončení menstruace se mám zastavit, aby zkontrolovala, zda se vstřebaly.
Ráda bych se zeptala, zda některá to měla podobně a za kolik dní menstruace ustala nebo zda mám plašit. Děkuji moc.

lencaa11
22. dub 2025

@petka203 může to bejt od cysty 11.3 kyretáž tak že teď jste po 6 neděli to může bejt vaše první Ms pokud mate silnou Ms i normálně a dělají se cysty zvazovala bych vyšetření na endo ,a zeptala se lékaře zda histologie byla ok ...

darenn
22. dub 2025

Znovu bych zašla na kontrolu, kamarádka prošla něčím podobným a nakonec dostala antibiotika a Norethisteron.