Je možné, že se těhotenství bez embrya vstřebá?
Ahoj holky, mám dotaz, byla jsem u Mudr cca 7+4, viděl těhotenství bez embrya. Takže to nevypadá dobře. Chci se zeptat, je možné, ze by se to nějak vstřebalo? Nebo to vždycky bude probíhat jako potrat? Chtěla bych se vyhnout revizi, pokud by to šlo 🤔
@klokanka31 nene, videl těhotenství, ale bez embrya. Pokud jsem to dobře pochopila, tak jsou to plodove obaly bez plodu.
@nelinecka1 stalo se mi to taky. Byl tam jen prázdný gestační váček a bohužel jsem musela na revizi.
Já si tím prošla před dvěmi měsíci..:( Vše odpovídalo těhu, - krev, nevolnost, ale utz. u dr. ukázal jen prázdný váček. I když jsem doufala, že za týden u dr. bude embryo , tak po týdnu beze změny jsem musela na revizi.:( Za tři měs. prý můžeme zkoušet znovu.
@nelinecka1 také jsem měla jen plodové obaly, revizi jsem odmítla, do 2 dnů spontánní potrat, doktor mi napsal už jen léky na dočištění
Bohužel, toto už se celé nejspíš samo nevstřebá. Mně se sice při jednom zamlklém těhotenství vstřebalo embryo (v 8tt bylo už opožděné ve vývoji, ale s náznakem srdíčka, ve 12tt nikde nic), ale plodové obaly zůstaly a rostly dál. Potrat sám nepřišel, takže revize.
@nelinecka1 Také mám s tím zkušenost, pred cca půl rokem. Říká se tomu anembriomola- těhotenství bez plodu. Já jsem bohužel také musela na revizi. Dr. mi odebral HCG jestli stoupá, jestli se plod neukáže později.. Bohužel nestoupalo a neukázalo. Držím palce 🙏
Zdravím ženy, nyní si procházím obdobím,které se vztahuje na toto téma. V pátek jsem byla na kontrolním UTZ 6+4 a DR mi sdělila,že vidí pouze gestační váček bez plodu a že se nejspíš jedná o Anembryolu. Další kontrolu mám až za dva týdny a tam se vše rozlouskne,potvrdí. Chtěla jsem se zeptat,jaké jste měli pocity ? Mám totiž normální těhotenské příznaky. Roste mi bříško, prsa, jsem unavená, ale hlavně mě trápí neustálý hlad. Je to při této diagnóze normální ? Děkuji za odpovědi.
Dobrý den @vlasta91 ... Ano,ja jsem měla tehu příznaky také. Dr mi řekl, že to tak je a i břicho by normálně rostlo. Řekl mi, že by z toho mohla být rakovina nebo jiné nepříjemnosti. Bohužel revize u mě byla nutná.
Držím palce ať vám to dobře dopadne
@michaela2601 děkuji :(

@nelinecka1 To jako že v děloze nic neviděl? Nemůžeš mít mimoděložní?🤔