icon

Jsem těhotná, ale nevím, kdo je otec. Prožil si někdo něco podobného?

andrejjda
4. led 2020

Před par dny jsem zjistila ze jsem těhotná,ale nevím kdo je otec. Rozmezí je 9 dni. Nevím zda se to dá poznat podle ultrazvuku. Už mám jedno 2 lété dítě s kterým jsem sama. Vůbec nevím co mám dělat,kdybych to měla s jedním co jsem s nim byla tak by si miminko nechala,ptz je to otec mého prvního ditete,ale s tím druhým člověkem nechci mít nic společného,byl to omyl. Hrozné jsem si přála ještě jedno miminko ale ne takhle a určitě ne s tím druhým člověkem. Nevim si rady ,ptz i můj věk je už dost vysoký. A bojím se ze už nebudu mít nikdy druhé dítě. Dělala jsem si test blue r. který ukazuje ze jsem 1-2 týdny tak to spis vypadá na toho koho nechci ani vidět :( . Není tu někdo kdo si prožil něco podobného ? Nebo nějaký názor ? Já nevím co mám dělat. Ale vím ze absolutně si nedovedu představit byt těhotná s nekym koho nechci,ale kdyby to byl zase otec mého prvního ditete tak si miminko nechám s radosti. Prosím neodsuzovat taky mě nenapadlo nikdy ze by se tohle mohlo stát zrovna mě:(.

Strana
z14
obchudekprovas
7. únor 2021

Právě jsem se dočetla, že už se to vyřešilo samo. Chápu, jak se ti ulevilo. Také bych se zaměřila na zcela nový vztah. Nenechej se blokovat těmi starými. Zvolila bych ale raději spolehlivou ochranu, ta navlékací může lehce selhat (sesune se, roztrhne se, pokud se včas nevytáhne, může vytéct). Podle mne slouží spíše na ochranu před přenosnými pohl. nemocemi. Nemůžeš si být ani jistá, zda si ji partner během styku záměrně pro zvýšení prožitku nesundal.

Strana
z14