icon

Jsem těhotná, ale nevím, kdo je otec. Prožil si někdo něco podobného?

andrejjda
4. led 2020

Před par dny jsem zjistila ze jsem těhotná,ale nevím kdo je otec. Rozmezí je 9 dni. Nevím zda se to dá poznat podle ultrazvuku. Už mám jedno 2 lété dítě s kterým jsem sama. Vůbec nevím co mám dělat,kdybych to měla s jedním co jsem s nim byla tak by si miminko nechala,ptz je to otec mého prvního ditete,ale s tím druhým člověkem nechci mít nic společného,byl to omyl. Hrozné jsem si přála ještě jedno miminko ale ne takhle a určitě ne s tím druhým člověkem. Nevim si rady ,ptz i můj věk je už dost vysoký. A bojím se ze už nebudu mít nikdy druhé dítě. Dělala jsem si test blue r. který ukazuje ze jsem 1-2 týdny tak to spis vypadá na toho koho nechci ani vidět :( . Není tu někdo kdo si prožil něco podobného ? Nebo nějaký názor ? Já nevím co mám dělat. Ale vím ze absolutně si nedovedu představit byt těhotná s nekym koho nechci,ale kdyby to byl zase otec mého prvního ditete tak si miminko nechám s radosti. Prosím neodsuzovat taky mě nenapadlo nikdy ze by se tohle mohlo stát zrovna mě:(.

not_blond
5. led 2020

Jeee, to jsi me pobavila. Nenapadlo me, ze by se mi to nekdy mohlo stat..... Vis souvislost mezi nechranenym sexem a tehotenstvim byla jasne prokazana.... A kdyz takhle bez ochrany obstastnis behem jednoho tydne dva samce, tak ta tvoje situace neni nahoda, ani nehoda, spis neuveritelna debilita...... Jestli dite chces a nemas v planu zit ani s jednim z nich, tak neres kdo je otec. Tak strasne hovado to asi byt nemohlo, kdyz jsi s nim chrapala dobrovolne..... A jestli se bojis, ze bude mit spatne geny, tak bud v klidu, protoze ty tvoje taky nejsou zrovna genialni....

andrejjda
autor
5. led 2020

@not_blond 😀 no asi ne no. To mas recht. Ale jak jsem debilni nemusím poslouchat ,to asi vím,ze jsem udělala chybu, ale to neznamena, ze bych měla byt hned hloupá. Nebojím se ze bude mít špatný geny a ani ze je to nejakej hajzl..jenom se mi proste zprotivil🤷🏼‍♀️..třeba to bude za týden jiné.. ale nechci s nim dítě..

gruyerre
5. led 2020

@andrejjda no prerusovana je proto, že se to přeruší před koncem a spermie se vypustí jinam 😀

andrejjda
autor
5. led 2020

@gruyerre dekuji🙂 já už si to teď četla na netu.

not_blond
5. led 2020

@andrejjda nezlob se na me, ale podle me jsi Nebo tomu jen nerozumim. Sama jsem za svobodna nebyla zadna svetice, za to te neodsuzuju. Pochopila bych, kdyby si se vyspala s nejakym pakem a resila, jestli si dite nechat jako svobodna matka nebo ne.... Ale ty dite chces, i kdyz s nim budes sama, ale jen pokud to bude ten spatny tak radeji ne.... Co ti proboha tak desnyho udelal, ze bys uvazovala nas potratem chteneho ditete? Kdybys byla znasilnena, tak ok, ale ze se ti zprotivil? Jako kdyby ti bylo sestnact....

priefi
5. led 2020

@andrejjda no to je presne prerusivana, cili nedojde k vyvrcholeni uvnitr, ale venku, ale hodne chlapu a zenskych zapomonaji na tu jednu kapku. Tohle neni bezpecna metoda, je to jen o stesti. Takovych nehod, kde si chlap daval pozor je na svete nespocet 🙈

andrejjda
autor
5. led 2020

@not_blond nic špatného mi nic neudělal, proste s nim mít dítě nechci. Chci mít dítě s nekym s kým si to umim představit a ke komu mám nějaké city. A nechci bxt svobodna matka po druhé hned od začátku a aby děti měli jiného otce a tak..další rodina..další alimenty apod..kdybych byla těhotná s otcem svého syna s tím prvním,tak by se nic nezměnilo ,vše by bylo jako teď.. jen by platil větší alimenty. Ale s tím druhým by to bylo moc komplikované pro mě. Kdybych měla vztah a otěhotněla s nekym jiným tak si to nechám taky 100%. A hlavně taky,přeci nemůžu jen tak říct ze si to dítě nechám kdyby on mi řekl ze ho nechce nebo tak...

gruyerre
5. led 2020

@andrejjda ale ty můžeš jen tak říct, že si to dítě necháš, i kdyby on řekl, že ho nechce, toto rozhodnutí je na ženě.

gracinka7
5. led 2020

@andrejjda víš co? Když takhle přemýšlíš, jdi na potrat rovnou. Chudák dítě mít takovou mámu 🤦

marcicek84
5. led 2020

@andrejjda no asi takhle,asi bych nechtela byt matka 2 detem a byt na vse sama,ale chapu,ze pokur milujes prvniho,tak to jeho dite dat pryc nechces,jenze miluje i on tebe?Kdyz to neklaplo u prvniho,klapne to u druheho?Pochybuju...no.a tam ten druhy milenec pochybuju,ze bude skakat radosti,ze z jednoho sexu bude tata...na ty chlapy spolehat proste nemuzes a chapu,ze nechces dite s nekym s kym to je jen o sexu,to by se mi asi taky moc nechtelo,lec mi je jedno on i jeho rodina, ano zazemi poradne neznam,takze jedina tvoje volba je,jestli ty zvladnes a utahnes 2 deti...

gruyerre
5. led 2020

@andrejjda to je pořád dokola, ale to sis měla fakt rozmyslet dřív, teď čekáš prostě zrovna tohle dítě. A počítej s tím, že když se ho zbavíš, žádné další už pravděpodobně nikdy mít nebudeš. Nikdo ti do hlavy nevidíme, nevíme, jak případné ukončení těhotenství zvládneš, třeba si za pár měsíců ani nevzpomenes. Ale řeknu ti to asi takhle, neznám nikoho, kdo by litoval, že nešel na potrat. Ale takových, které litovaly, že šly, jsou mraky.

marcicek84
5. led 2020

@gruyerre tak prece to je snad i o jejim zazemi,ne? Ale ano je to posledni sance mit druhe dite...jde jen o to,jestli druhe chce a zvladne nebo ne,nakonec je celkem jedno,kdo je tata,to se pak doresi...

gruyerre
5. led 2020

@marcicek84 ja neříkám že ne. Kdyby šla na potrat proto, že nemá zázemí, finance, tak neřeknu ani slovo. Ale tohle mě rozčiluje...mam v břiše plod, počkám pár týdnů na test dna, jestli bude otcem pán A, tak budu dítě milovat, jestli otec B, dám plod odsát.

marcicek84
5. led 2020

@gruyerre no spis by to melo byt o tom chteni ditete,na druhou stranu kdyby byla jen s muzem B,treba uvazuje jen o potratu a naopak pokud by spala jen s muzem A tak zase nikdy o potratu neuvazuje,lec bohuzel v jednom mesici spala s obema...

andrejjda
autor
5. led 2020

@marcicek84 kdybych byla 100% s prvním tak nejdu na potrat. Musím si to poradně rozmyslet. Chtěla jsem slyšet vaše názory a za ty jsem rada. Jako chci dítě,ale ne za každou cenu.. abych byla pak úplně na dne bez peněz a ještě stizila život mému synovi. A nikde není přeci psané ze už nikdy nebudu mít další dítě? Mužů nekoho poznat a žít s nim a příští rok třeba otěhotnět ..evidetne mě stačí když se někdo o mě o pře. Já vím ze je to z ni hrozné,pokud budu s druhým nechci dítě,ale já to tak proste citim😪..a nechci tady lhát..a dělat ze sebe něco co nejsem... cítím to tak..A nemůžu si pomoct :((( a nemyslím si ze moje dítě je chudák jakou má matku. Moje dítě má všechno,jsem s nim pořad a věnuji se mu velice dobre. Nestrada po žádné stránce.

andrejjda
autor
5. led 2020

@marcicek84
Kdyby mi to bylo jedno kdo je otec tak to neřeším .. tobě by bylo jedno kdo je otec? Já s tím druhým jsem sice spala,ale byl to omyl.. nelíbí se mi a nechci s nim mít do budoucna nic natož dite😭. Ikdyz vím ze to dítě za to nemůže.. proste je to těžké no😰

mourovatakocka
5. led 2020

Máš ráda svojeho dvouleťáka/dvouleťačku? Jak vycházíš s penězi, s nervama? Čert vem, či je miminko v bříšku, protože z 50%je tvoje ❤️! Pokud si umíš představit mít dvě děti, je úplně jedno, s kým jsou upečené. Hlavně těm prckům to je jedno, ti potřebují jen milující maminku.

andrejjda
autor
5. led 2020

@mourovatakocka s nervama v pohodě 🙂. Jsme stastny ..mám milující svoji velkou rodinu a otec mého syna má taky úžasnou rodinu,všichni se navstevujeme,pořádáme rodinné oslavy.nikomu nic nechybí. S penezmi taky dobre,ale druhy dítě bych neuzivila sama kdybych to měla s tím druhým. Vsevhno by bylo komplikované. Já vím ze hlavně milující maminku to vidím u toho mého malého.. jak na mě visí všechno.. ale mě přijde zvláštní jak to v klidu říkáte ze je jedno kdo je otec;). Snažím se to pochopit ale nějak nevím..když se mě to týká...

mourovatakocka
5. led 2020

@andrejjda No jo holka. Ono totiž je to jedno hlavně tomu miminku, kdo je jeho táta. Ty jsi jeho máma. Legrační, že že ani nenapadne babybox, adopce. Týkal se tě sex, klidně ses vyspala s někým, kdo pro tebe nic neznamená a teď se ti hnusí. Ale řešením bude potrat. A kdyby to mrně bylo jiného táty, vše by bylo zalité sluncem. Žel, těch pár buněk má špatného tátu, pryč s nimi do odpadu!

andrejjda
autor
5. led 2020

@mourovatakocka no ale takhle to z ni hrozné,ale není to tak čisté racionální přeci. A také jsem dnes mluvila s tím klukem s tím koho nechci,ze jsem možná těhotná.. a on sám říkal ze ať se nebojím ze to vyřešíme a myslel ze bych měla jít na interrupci.. A ještě uvidím co mi řekne doktorka. A taky není jistý ze on je otec....

andrejjda
autor
5. led 2020

@mourovatakocka tak samozřejmě je něco jiného porodit miminko a odložit ho,než když jsem týden těhotná. Já děti miluji..

sudylichozrout
5. led 2020

@andrejjda tak si ho nech a prestan to resit. Holka, jsi o rok starsi nez ja, ale nezlob se, uvazujes jak sedmnactileta pubertacka, kterou zbouchnul na diskotece plajboj z druhe vsi. Je ti skoro ctyricet, mas zazemi, mas vlastne vsechno, co potrebujes, abys byla dobra mama. Zacni se chovat podle sveho veku a prestan resit to, s kym sis toho sviste upletla. Zodpovednost, madamme, zodpoveenost.

leymea
5. led 2020

@andrejjda já teda taky nechápu co řešíš. Stejně nejsi ani s jedním. Stejně na miminko budeš sama, alimenty Ti bude platit ten první nebo druhý. A že bude mít jiného tátu než tvůj první syn? To vadí? Proč?

codal
5. led 2020

@andrejjda jako nezlob se, ale ani otec tvého prvního dítěte není žádné terno, taky bude mít asi obrovskou radost, že byste spolu měli další dítě, když tě má jen do postele a určitě bude nadšený, že ti má platit o několik tisíc víc, nechapu, proč máš pocit, že je to ta lepší varianta, protože to je očividně taky super charakter.. jako chápu, že je to alespoň biologicky stejný otec jako u prvního, ale to je asi jediné plus a řídit se podle toho je fakt blbost!!!.

andrejjda
autor
5. led 2020

@leymea no mě to vadí,když už bych měla byt sama. Na dvě děti,A každý jiný otec. už jsem to popisovala jaké tam jsou důvody.
@sudylichozrout
A co tím myslíš,začni se chovat ke svému veku? Ze neman řešit s kým mám dítě? To v 37 letech holky už neřeší? Mě na tom zalezi:(. Ale uvidím co mi řekne doktorka a ještě jak ss to vše vyvrbi.... co je dnes nemusí byt zítra🙂. Ve mě se to strašne všechno pere. Ty pocity emoce... rozum.. není to tak jednoduché pro mě jak to možná vypadá. :(

madbetka
5. led 2020

@andrejjda No ve svém věku jsi možná to, s kým budeš mít dítě, měla řešit předtím, než jsi otěhotněla.
Potrat, pokud se zrovna trefil ten špatný ze dvou možných tatínku, mi přijde jako naprostá ohavnost, sorry.

mourovatakocka
5. led 2020

@andrejjda Hele a ty opravdu nevidíš jinou možnost než dvě děti nebo potrat? Ani na chvilku ti nepřišlo dát tomu miminku šanci na život prostřednictvím adopce?

pincola
5. led 2020

@andrejjda Podle mne to je trochu tak, že jak se v tobě melou ty emoce a jsi zalitá stresem, tak proto panikaříš z toho, že to je ten "horší" z dvou otců. my na to koukáme s odstupem a shodujeme se, že pokud nejsi ani s jedním, není to tak extra důležité. nebo je něco cos nenapsala? má třeba jeden odlišnou barvu pleti, nebo něco co tě děsí? Pokud bys byla vdaná a bála se, že si rozbiješ manželství a synovi vezmeš kompletní rodinu, tak ano, ale pokud nejsi ani s jedním, nevěřím, že tuto věc budeš v životě řešit, pokud si to dítě necháš.

Hele, půjdeš na testy, bU´d je otcem ten lepší a tobě se uleví. Nebo ten horší, obrečíš to, naštveš se, ale pak se ti začne ulevovat a zvykneš si, že halt je realita taková. A pak přijdou jiné starosti a radosti. Screening, pohlaví, jméno, porod, očkování, budeš řešit milion jiných věcí, pak školku, školu, pak tu budeš psát o typy na vánoční dárky a řešit velikost psacího stolu a barvu koberce. Nebudeš celý život řešit, že mají každé jiného otce. To je tlak teď, ale to pak už nebude.

petrasik
5. led 2020

@andrejjda Vždyť píšeš, že to neni jednoduchý, o emocích, zmatku.. pak je to přece jasný a je jen jedna možnost, který nebudeš celej život litovat. Otázku otcovství vyřešíš časem. Nepanikař, všechno si vždycky časem sedne.

pavlinar
5. led 2020

Taky me udivuje, ze podle skoro vsech zde je jedno, kdo je otec. Jasne, uz je zadelano, takze pozde spekulovat.. a mela rozmyslet pred nechranenym sexem. Ale ja fakt chapu, proc chce dite s A (bylo by vse snazsi organizacne, ma hezky vztah s jeho rodinou, ktera pravdepodobne rada prijme dalsi miminko, a hlavne miluje ho!..), i kdyz to neni chlap do zivota.
Pokud teda nechces dalsi dite ber kde ber, tak chapu, ze uvazujes o potratu, kdyz bude otcem B... jen chci opet vyjadrit, ze chapu tvuj myslenkovy pochod 🙃 a opravdu je nutne zvazit i tu moznost, ze kdyz nebude tohle dite dost mozna nebude uz zadne dalsi.. pro me.osobne by to nebyla jednozna situace ani nahodou.. dite take beru jako dar! A jasne, ze za to nemuze atd... ale predstava mit dite a nekym, koho nemiluju, je pro me ted hodne tezka

Strana