icon

Kdy jet k lékaři při bolestech břicha bez krvácení?

sabinkamichalek
5. bře 2022

Ahoj holky otěhotněla jsem v lednu bohužel miminko se neudrzelo pořád jsme to odkladaly že třeba další týden a další týden už se ukáže bohužel už 2tydny pořád 6tt bez srdeční akce plod stále stejné velký neroste zamlkle těhotenství. V pondělí na revizi 😥
Zajímá mě.... Už pár dní mě bolí břicho, teď každý den docela pravidelně nevím zda to jet řešit sice nekrvacim ale aby nebylo ještě více zle

lenkalubina
5. bře 2022

@sabinkamichalek jela bych hned!

guliii
6. bře 2022

Je možné že se s tím tělo začlo vypořádávat samo. Já nechávala odejít samo a na revizi nešla, ale zjišťovala jsem si o tom info a pak šla k doktorce na kontrolu, jestli odešlo vše. Záleží jen na tobě jak to chceš, pokud budeš klidnější u lékařů tak se jeď nechat zkontrolovat. Přeji hodně štěstí v dalším snažení.

sabinkamichalek
autor
6. bře 2022

@lenkalubina jela jsem, tělo se chce vypořádat sama. Mám tam i hematom 7+3 bez akce, zítra mě čeká revize ale už dnes je mi nějak divně, bolí mě hlava a malinko spinim. Mám dojet když bych začala krvácet tak uvidíme.

inssomnia
6. bře 2022

@sabinkamichalek ať to máš zítra bez komplikací a brzo se podaří lépe 🍀

lenkalubina
8. bře 2022

@sabinkamichalek to mě mrzí 🥺 já byla v říjnu porodit ve 22+5 mrtvého syna a pak dočištění 15 minut v narkoze...teď jsem po operaci myomu a při ní zjistili,že tam ještě něco zbylo po revizi a navíc tam byly srusty z operace slepaku před 25 lety! Takže teď říkám,že mám v děloze udělané STK a snad budeme mít ještě aspoň jednu šanci na zdravé miminko 🥰 držím pěsti ☘