icon

Kdy jste znovu otěhotněly po ukončení těhotenství?

svetluseeee
23. zář 2025

Ahoj holky, jsem po ukončení těhotenství 20tt k Romů vyškrab.. zajímá mě za jak dlouho jste po tomhle otěhotněli? Šlo to v pohodě?

ee.liska
23. zář 2025

Konec těhotenství ve 24tt v březnu, znovu těhotná jsem byla v prosinci téhož roku.

svetluseeee
autor
23. zář 2025
@ee.liska

Konec těhotenství ve 24tt v březnu, znovu těhotná jsem byla v prosinci téhož roku.

@ee.liska jaky byl problem? A po jaké době jste se začali snažit?

reeeza
23. zář 2025

Po revizi dělohy je vhodné počkat aspoň 2 cykly aby se děložní sliznice znovu hezky obnovila a mohlo se v ní uchytit oplodněné vajíčko.

Jinak doba, kdy po revizi otěhotníš je strašně individuální. Stejně tak doba otěhotnění bez revize. Je to individuální, nemá cenu se srovnávat s ostatními. Někdo otěhotní hned, někdo za půl roku, někdo ani po roce, dvou neotěhotní 🤷‍♀️.

Budu moc držet palce. Ale hlavně to chce nestresovat, netlačit na pilu...To ti tu potvrdí spoustu z nás.

krupinek1703
23. zář 2025

Březen 2015 ukončení těhotenství. Čekali jsme dlouho na výsledky a další těhotenství potvrzeno březen 2016.

svetluseeee
autor
24. zář 2025
@krupinek1703

Březen 2015 ukončení těhotenství. Čekali jsme dlouho na výsledky a další těhotenství potvrzeno březen 2016.

@krupinek1703 jaký jste měli problém? Pokud Vám nevadí o tom mluvit.. čekali jste tedy na výsledky a po té se začali snažit?

reeeza
24. zář 2025

@svetluseeee všech se ptáš, jaký měli problém. Ale v průměru zdravý pár do 35ti let ženy otěhotní za 6 měsíců až rok.

Ty za sebou máš jaké testy? Byli jste už někde na spermiogramu na krevních testech ( hormonální profil, trombofilní mutace. ) atp? Říkala jsi, že se vám dlouho nedařilo..

krupinek1703
24. zář 2025

@svetluseeee
U nás byl problém cytomegalovirus, který prý všechno způsobil.Miminko bohužel mělo vývojové vady neslučitelné se životem. Byl by prý zázrak, pokud bych těhotenství dovedla až k porodu živého dítěte.
Snažit jsme se začali po výsledcích ( srpen), ale těhotenství přišlo až v březnu dalšího roku. Vše proběhlo v pořádku. Stejně tak u dalších dvou těhotenství. U poslední dcery jsem tedy šla na odběr plodové vody, protoze bylo podezření na DS, který se nepotvrdil. U všech dětí jsem byla sledována na genetice.

anonym055
24. zář 2025

@svetluseeee na první těhotenství jsme čekali dlouhé 4 roky … ZT v 9 tt otěhotněla jsem znovu až po roce (snažit jsme se začali po prvním cyklu), bohužel opět ZT v 10 tt, otěhotněla jsem hned po první ms (z tohoto těhotenství mame krásnou 2 letou dceru) po půl roce od porodu jsme se začali snažit otěhotněla jsem po 3 měsících snažení.. bohužel ZT ve 12 tt a revize, podstoupili jsme s manželem vyšetření na genetice, imunologii žádná příčina ZT se neprokázala - závěr pouze náhoda.. znovu jsem otěhotněla po 4 měsících a z tohoto těhotenství mame úžasného 4 měsíčního syna ❤️
zkusila bych podstoupit i různá vyšetření, třeba se najde příčina, proč se Vám nedaří.
Chápu, jak je tohle období vyčerpávající.. přeji Vám, ať si k Vám najde miminko cestu, co nejdříve ❤️🍀 a aby bylo hlavně všechno v pořádku

andelka
25. zář 2025

1.2. byl vyvolávaný porod s revizí kvůli úmrtí plodu (19tt). Počkali jsme tři MS a koncem května jsem měla //. Bylo mi cca 35 let.

felis
26. zář 2025

@svetluseeee po revizi za tři cykly jsem otěhotněla znova. A to jsem si myslela, že mám nějakou listopadovou vleklou virozu 🤣 vubec me nenapadlo, ze bych mohla byt znova těhotná, jak jsme to oba vypustili... az pozdeji mi doslo, ze jsem mela priznaky těhu uz 4 dny pred terminem MS, ale proste jak jsem byla nachlazena, tak mi to vubec nedocvaklo. Ted je te viroze ♀️ 2 měsíce a spinká vedle me 😍
Btw jinak me na klinice IVF řekli, že už nemůžu mít dítě s vlastními vajíčky. Obe těhotenství (neúspěšné i úspěšné) byla přirozenou cestou 👌🏻