icon

Kdy se dostavila první menstruace po revizi v 8. týdnu?

anonymkacka
3. lis 2022

Včera mi proběhla revize v 8 tt. Chci se zeptat, na kontrolu mám jít po první MS, ale nikdy jsem ji neměla pravidelnou, převážně na vyvolání. Kdy se u vás dostavila první MS?
A stávalo se i u Vás, ze druhy den po výkonu jste pouze lehce špinili?

lencaa11
3. lis 2022

@anonymkacka teď jste v 6 neděli to klidně můžete spinit ,trochu i krvácet tělo se čistí Ms většinou přijde 4-6 týdnů po revizi ...

petulapal
3. lis 2022

@anonymkacka moc mě to mrzí :( já po první i druhé revizi dostala MS po 6 týdnech, před tím jsem ji měla taky vždy nepravidelnou. Tenkrát mě doktor říkal že kdybych to nedostala ani po 6 ti tydnech, tak jsem měla přijít na injekci.

camillaq
3. lis 2022

Já jsem byla na revizi v pondělí a k Dr m jít na kontrolu za 10 dní. Nekrvacela jsem ani po zákroku, mám jen růžový výtok.

bertik20
3. lis 2022

Já měla revizi v 11tt - zamlklé od 8 tt. Na kontrolu jsem šla za 14 dní. Jinak den po revizi jsem ani nešpinila, další den už ano, střídalo se velmi lehké a silnější asi tak po dobu 2-3 tydnů. Po 4 týdnech od revize, normální ms

nazka
3. lis 2022

@anonymkacka já druhý den po revizi krvacela jako při silnější MS, necelý týden jsem spinila. Na kontrolu jsem měla jít 14 dní po výkonu.

anonymkacka
autor
3. lis 2022

@camillaq za 10 dnů? Proč mne řekli az po MS? To je zvláštní.

anonymkacka
autor
3. lis 2022

@nazka pravé mem jen taky růžový, a dnes jsem 1 den po revizi. Ale ze až za měsíc mám jít na kontrolu. To mi přijde divny.

lencaa11
3. lis 2022

@anonymkacka není každý lékař si to dělá po svém někdo jde za 14 dní někdo za měsíc po 6 neděli není na tom nic špatného

inssomnia
3. lis 2022

@anonymkacka já byla na revizi před rokem v listopadu. Krvácela jsem jen ten den a za 3 týdny jsem dostala MS. Teď mi tu spinká skoro měsíční miminko. Přeji ti sílu a štěstí do příštího snažení.

anonymkacka
autor
3. lis 2022

@lencaa11 dekuju

camillaq
3. lis 2022

@anonymkacka já jsem byla na revizi už několikrát, někdy jsem hodně krvácela a někdy jen trošku špinila. Připadne mi, že to taky záleží na tom kdo to dělá. V nemocnici jsem třeba po zákroku měla bolesti a krvácela, kontrola po šestinedělí. V soukromém centru, kde pracuje na Dr, po revizi nekrvácím a nic mě nebolelo, kontrola za 10 dnů.

nazka
3. lis 2022

@anonymkacka já teda šla na kontrolu po 14 dnech, ale žádné sono se mi nedělalo. Jen se mě dr zeptal, jestli je vše ok. 🤷‍♀️