Menstruace po samovolném potratu?
Dobry den. Chtela bych se zeptat po jak dlouhe dobe po samovolnem potratu jste dostali mesicky. Uz tyden mne boli bricho,jako kdyz to mam(silne krece v brise) potratila jsem 12.3 v noci(jsem zacla krvacet) a krvacela jsem tak do 17.3. No a ted na to cekam(pred tim jsem brala prasky na pravidelnou menstruaci,orgametril) a pred tim mi to vzdy prisli 23 den. Ted mi to vychazi s praskama(podle vypoctu,ale prasky jsem nejedla) na 9.4. Ale porad mne to bricho boli,obcas mne boli prsa a strasne v dolni casti zada. Test jsem si delala 31. A vysel pozitivni a dnes jsem si delala taky(papirkovej) a vysel negativne. Moc si to miminko prejeme,byl by to zazrak. 😍 je mi spatne,nezvracim! Ale mam pocit na zvraceni. Jako kdyby mne neco pod prsenkou neco tlacilo na zaludek. Mam jen pocit na zvraceni(coz je asi horsi nez zvraceni) a jeste se vice potim. Prosim Vas jen o radu,typy,nazory o vsechno co jde. Dekuji Vam vsem a hezky den. 🙂
Zkusila bych test ještě jednou za třeba 3 dny. Je možné, že těhotná jste, já jsem takto také silně zakrvácela, v domnění, že je to ztracené to nechala být,když si tělo poradilo a po 9 měs.z toho byl syn💜
Nebo se těli jen ještě nevzpamatovalo, ale pokzd to bylo krátké těhotenství, tak by hcg nebylo vysoké a mělo by se normalizovat rychleji. Mam po 3 sam. časně potr. a ms dorazila 30, 35, 25 dní, cyklus mám 25-28 dní.
Nepamatuji si přesně, ale po prvním potratu jsem ji měla o dost opožděnou. Teď po druhém zatím čekám, kdy dorazí a jsem 25 dní po.
Ahoj.Jsem primo z oboru.Doporučila bych navštívit gynekologa.Udělá ultrazvuk.Pokud menstruace není,je s nějvětší pravděpodobností nízká sliznice. Ultrazvuk napoví nejvíc. Buď se problém řeší vyckanim,až sliznice doroste nebo lze aplikovat Agolutin,který dopomůže sliznici odloucit,pokud tam nějaká je.Po potratu bývá cyklus nejrůznější intenzity a délky a nemusí znamenat žádný problém. Po potratu plati 6 nedělí a po něm by měla vždy následovat gynekologicka prohlídka.

já jsem ji dostala po 5 týdnech