Menstruace po samovolném potratu?

verilka12
5. dub 2016

Dobry den. Chtela bych se zeptat po jak dlouhe dobe po samovolnem potratu jste dostali mesicky. Uz tyden mne boli bricho,jako kdyz to mam(silne krece v brise) potratila jsem 12.3 v noci(jsem zacla krvacet) a krvacela jsem tak do 17.3. No a ted na to cekam(pred tim jsem brala prasky na pravidelnou menstruaci,orgametril) a pred tim mi to vzdy prisli 23 den. Ted mi to vychazi s praskama(podle vypoctu,ale prasky jsem nejedla) na 9.4. Ale porad mne to bricho boli,obcas mne boli prsa a strasne v dolni casti zada. Test jsem si delala 31. A vysel pozitivni a dnes jsem si delala taky(papirkovej) a vysel negativne. Moc si to miminko prejeme,byl by to zazrak. 😍 je mi spatne,nezvracim! Ale mam pocit na zvraceni. Jako kdyby mne neco pod prsenkou neco tlacilo na zaludek. Mam jen pocit na zvraceni(coz je asi horsi nez zvraceni) a jeste se vice potim. Prosim Vas jen o radu,typy,nazory o vsechno co jde. Dekuji Vam vsem a hezky den. 🙂

miliwagner
12. dub 2016

já jsem ji dostala po 5 týdnech

englerova14
12. dub 2016

Zkusila bych test ještě jednou za třeba 3 dny. Je možné, že těhotná jste, já jsem takto také silně zakrvácela, v domnění, že je to ztracené to nechala být,když si tělo poradilo a po 9 měs.z toho byl syn💜
Nebo se těli jen ještě nevzpamatovalo, ale pokzd to bylo krátké těhotenství, tak by hcg nebylo vysoké a mělo by se normalizovat rychleji. Mam po 3 sam. časně potr. a ms dorazila 30, 35, 25 dní, cyklus mám 25-28 dní.

rennni
Autor odpověď smazal
Zobraz
bledulka84
6. kvě 2016

Nepamatuji si přesně, ale po prvním potratu jsem ji měla o dost opožděnou. Teď po druhém zatím čekám, kdy dorazí a jsem 25 dní po.

porodnibabka
6. kvě 2016

Ahoj.Jsem primo z oboru.Doporučila bych navštívit gynekologa.Udělá ultrazvuk.Pokud menstruace není,je s nějvětší pravděpodobností nízká sliznice. Ultrazvuk napoví nejvíc. Buď se problém řeší vyckanim,až sliznice doroste nebo lze aplikovat Agolutin,který dopomůže sliznici odloucit,pokud tam nějaká je.Po potratu bývá cyklus nejrůznější intenzity a délky a nemusí znamenat žádný problém. Po potratu plati 6 nedělí a po něm by měla vždy následovat gynekologicka prohlídka.