icon

Osobní zkušenosti s aktivitou po provedené interrupci

priscilla90
4. čer 2024

Ahoj, ráda bych založila diskuzi s Vašimi zkušenostmi a názory. Podstoupila jsem minuly týden miniinterupci ve 13tt kvůli genetické vadě miminka….. Samozřejmě mám nějaké pokyny od doktorů, ale zajímaly by mě Vaše názory. Doporučují se vším počkat 1-2 týdny. Někdo 3-6 týdnů. Takže mě zajímá, po jaké době jste - poprvé zkusily (opatrný) sex, - začaly se sportem (běh), - vrátily se do
práce. Já se cítím dobře, nekrvácím, skoro nešpiním. Při větší námaze mě ale břicho začne trochu píchat. Také jsem měla po námaze ze začátku 2 dny bolest svalů. Berte to obecně, jen mě zajímají Vaše zkušenosti. O duševním stavu nemluvím, to bude určitě na dýl…… 😞. Díky moc. 🙂

lencaa11
4. čer 2024

@priscilla90 6 neděli základ aby měla děloha a vše kolem čas na uzdraveni a připravit na miminko dobre podmínky a taky skrze zánět atd....v tom to směru jsem byla opravdu opatrná sport a zátěž též až po 6 neděli ...vše má čas duše potřebuje uzdravit a tělo je na tom stejne ...

llluckaaa
4. čer 2024

Já dostala pokyny dodržovat sestinedeli. Do práce jsem šla driv, ale nedělala jsem fyzickou práci,

tasimia
4. čer 2024

@priscilla90 do práce asi za tyden/dva, ale aktivity jako brusle, kolo, sex po šestinedělí..

hezz17
4. čer 2024

Miniinterrupce je do 8.tydne.
Dodrzet sestinedeli.

andelka
4. čer 2024

Já jsem teda byla dál (19 TT), a sex byl poprvé po první ms. Do práce jsem šla po 6 týdnech. Větší fyzická námaha taky po šestinedělí a kontrole u Dr.

reeeza
5. čer 2024

Hýčkala jsem se 6 neděl. Sex jsme měli jen s kondomem aby se předešlo infekci. Jinak jsem ale vše dělala podle toho jak se cítím. Snášela jsem vše celkem dobře. Ale snažila jsem se šetřit.