Otěhotnění po samovolném potratu v 6. týdnu těhotenství
Ahoj holky, zrovna ležím v nemocnici a mám za sebou samovolný potrat v 6tt 5+5…
Měla jsem před otěhotněním 2 antb. na zánět močáku, takže je to nejspíš z toho…
Je tady někdo, kdo to měl podobně a otěhotněl třeba hned za měsíc nebo třeba 2 a už to bylo ok? 😊😪🌞
@chumlee71 tak paráda 🥰
@maminkanella přeji ať se taky zadari 😉
@maminkanella většinou se po samovolnem je tělo pohnojeno jak se říká tak jak se budete cítit tak klidně můžete zkoušet jinak bych to na ATB neviděla někdy už je vajíčko třeba ve spatnem stavu a tělo to pozna a zařídí to držím palce ať se povede co nejdříve ☘️☘️🥺
@maminkanella Já po samovolným potratu otěhotněla hned další měsíc a bylo to už OK 😊
@klokanka31 to ráda slyším 😊
U obou děti jsem potrarila hned na začátku. A hned další měsíc jsem otehotnela znova a vše bylo jak ma být 👍 držím palce. ❤️
@monii007 děkuji 🥰
Potratila jsem 8tt. Pak jsme si daly od snažení 2 měsíce pauzu. Po těch dvou měsících to klaplo na první pokus a těhotenství bylo úplně bezproblémové.
Já otěhotněla hned napoprvé, pak to samo odešlo v cca 6tt, pak jsem otěhotněla opět hned na první pokus a byla z toho dcera. U syna jsem pak otěhotněla taky vicemene hned. Tělo ví, co dělá, bude to v pořádku 🙂
@daasqua a po jake dobe po potratu byla dcera? 😊
@maminkanella Otěhotněla jsem hned po potratu. Takže jen ty "potratové" měsíčky a potom hned těhotenství 🙂 Bylo dobře pohnojeno 🙂
Také jsme teď vzari o to přišla v 6tt hned pak po MS jsme se začali snažit a před pár dní jsem. Měla dvě čárky na testu, teď v pátek jdu k dr. Na Už a snad se tentokrát už podaří a bude vše v pořádku 😊
@maminkanella
V dubnu jsem potratila, taky v 6tt a v červenci jsem nečekaně otěhotněla znova. Teď jsem 25tt, vše v pořádku, tak si říkám, že malý prostě nechtěl být vánoční dítě, tak si to rozmyslel a přišel o 3 měsíce později 😊

@maminkanella já potratila v 7tt a za měsíc byla zase těhotná a všechno bylo v pořádku.