Ovulace po biochemickém těhotenství
Ahoj holky, chci se zeptat zda se někomu stalo po biochemickem těhotenství, ze uplne vymizely ovulacni příznaky.V červnu jsem prodělala biochem.tehu které odešlo s menstruaci po 4 dnech zpozdeni. Pocitam tedy ze ovulace která u me probíhá vzdy 11dc se take zpozdila a byla treba plus minus 15dc .sle vzdy ovulaci citim boli me prsa a podbrisek jako bych to mela dostat. Ale tenhle mesis nic necítím 😞Nemela to některá z Vas take?
@andrea353
No tak to drzim palecky , to bylo jako dar z nebes ...asi nas ma nahore nekdo rad 🤗 tak potichu verim , ze se u Vas taky zadarilo .... a jedna spermijka zabodovala 🙈 kazdopadne ja na mykozu kupovala canesten mast , funguje suprove uplne na vse snad , myslim si ze ted by to vadit nemelo 😊
Tak jsem si udělala ještě jeden test pro kontrolu dneska ráno a vypadá to zatím slibně 😊 Tak nám to teď tak krásně oběma vyšlo ☺️ Snad vše bude v pořádku. Jen se ještě pořád bojím těšit, jak mám za sebou už jeden zamlklý potrat
@terezsk No je to fakt neuvěřitelný ☺️ Měla jsem po menstruaci volat na kliniku, aby udělali testy ještě mně a volat nemusím 😁 Podle ovu nevím úplně přesně, nedělala jsem si tenhle měsíc OT, ale podle bolestí asi 18dpo, podle ms bych byla 4+5. Možná to bylo i tím, že jsem na to tenhle měsíc tolik nemyslela 😁 Ale těžko říct. Co ty? Jak jsi daleko?
Presne jak rikas ja na to taky moc nemyslela a sup a je to tam , carky uz mam uplne stejne takze je to snad na dobre ceste , kazdopadne ja jsem 19 DPO a 4+6 dle menstruace takze jsme na tom upne stejne jak tak koukam 🙈👍🏼
@terezsk zatím dobré, jen na mě asi už tyden padá neuvěřitelná únava, pořád bych spala 😁 Já žiju v cizině a tady je to stou zdravotní péčí trochu jinak. Tady se na první ultrazvuk chodí až v tom 12 týdnu. Ale přemýšlím, že si zajdu i dřív soukromě, ale ještě chvíli čekám, bojím se, že když půjdu brzy a nebude tam srdíčko, bude me to jen stresovat, tak to asi nechám někdy po tom 7tt. Spineni snad nic nebude, ale musí to taky trochu nervovat vid? Ale jak je to jen naruzovele, nic by to být nemělo 😉 dej pak hned v pátek vědět ☺️
@andrea353 tak to bych snad ani nevydrzela do 12 tt nevedet 🙈jinak ja dnes na kontrole a vse je v poradku , srdičko bije ....to pro me bylo nejvetsi stesti ❤️ Tak snad bude vse ok az do konce, jinak me dnes brutalne boli hlava takze sem zobla jeden ibalgin . A doufam ze me v tehu uz nebude nic bolet 🙈 nechci ani v nutnych pripadech brat leky ....
@terezsk tak to gratuluji k chlapeckovi 💙 pohlaví já ještě nevím, ale dneska taky konečně výsledky krve a vše v pořádku. Jen jsem od včerejška začala trochu spinit, tak mě to pěkně vystresovalo. Nijak se to nerozjelo, ale zítra jdu pro jistotu na kontrolu, tak snad bude všeho v pořádku

@terezsk velká gratulace 😊 Snad bude vše v pořádku. No já to nechci vůbec zakriknout, ale taky jsem to teď v pondělí nedostala, dělala jsem si test hned v úterý a hodně slabá čárka. Ještě jsem neměla čas koupit další test pro kontrolu. No jako vůbec nechapeme, ještě týden zpátky ten hrozný spermiogram a teď toho 😁 Jen mám hroznou mykozu a bojím se na to cokoliv použít