icon

Ovulace po biochemickém těhotenství

terezsk
12. črc 2019

Ahoj holky, chci se zeptat zda se někomu stalo po biochemickem těhotenství, ze uplne vymizely ovulacni příznaky.V červnu jsem prodělala biochem.tehu které odešlo s menstruaci po 4 dnech zpozdeni. Pocitam tedy ze ovulace která u me probíhá vzdy 11dc se take zpozdila a byla treba plus minus 15dc .sle vzdy ovulaci citim boli me prsa a podbrisek jako bych to mela dostat. Ale tenhle mesis nic necítím 😞Nemela to některá z Vas take?

Strana
z3
andrea353
14. lis 2019

@terezsk velká gratulace 😊 Snad bude vše v pořádku. No já to nechci vůbec zakriknout, ale taky jsem to teď v pondělí nedostala, dělala jsem si test hned v úterý a hodně slabá čárka. Ještě jsem neměla čas koupit další test pro kontrolu. No jako vůbec nechapeme, ještě týden zpátky ten hrozný spermiogram a teď toho 😁 Jen mám hroznou mykozu a bojím se na to cokoliv použít

terezsk
autor
15. lis 2019

@andrea353
No tak to drzim palecky , to bylo jako dar z nebes ...asi nas ma nahore nekdo rad 🤗 tak potichu verim , ze se u Vas taky zadarilo .... a jedna spermijka zabodovala 🙈 kazdopadne ja na mykozu kupovala canesten mast , funguje suprove uplne na vse snad , myslim si ze ted by to vadit nemelo 😊

andrea353
16. lis 2019
andrea353
16. lis 2019

Tak jsem si udělala ještě jeden test pro kontrolu dneska ráno a vypadá to zatím slibně 😊 Tak nám to teď tak krásně oběma vyšlo ☺️ Snad vše bude v pořádku. Jen se ještě pořád bojím těšit, jak mám za sebou už jeden zamlklý potrat

terezsk
autor
16. lis 2019

@andrea353 jeeee , tak to vypada moc dobre , zadny duch ale poradna carka ...tak to jsem moc rada ,zazraky se deji, kolik si dpo? . Taky se porad bojim tesit...ale tak snad vse bude v poradku ...moc moc gratuluji a tesim se na pokracovani , vse dopadne dobre 🙈🙈

andrea353
16. lis 2019

@terezsk No je to fakt neuvěřitelný ☺️ Měla jsem po menstruaci volat na kliniku, aby udělali testy ještě mně a volat nemusím 😁 Podle ovu nevím úplně přesně, nedělala jsem si tenhle měsíc OT, ale podle bolestí asi 18dpo, podle ms bych byla 4+5. Možná to bylo i tím, že jsem na to tenhle měsíc tolik nemyslela 😁 Ale těžko říct. Co ty? Jak jsi daleko?

terezsk
autor
17. lis 2019

Presne jak rikas ja na to taky moc nemyslela a sup a je to tam , carky uz mam uplne stejne takze je to snad na dobre ceste , kazdopadne ja jsem 19 DPO a 4+6 dle menstruace takze jsme na tom upne stejne jak tak koukam 🙈👍🏼

andrea353
17. lis 2019

@terezsk No tak to je paráda 😊 Snad nám vše tedy vyjde bez problémů. Tak to se můžeme spolu takhle podporovat 😁

terezsk
autor
19. lis 2019

@andrea353 tak to jsem moc rada ....👍🏼 Ja dneska udelala posledni test abych mela fakt jistotu a carka uz je silnejsi nez kontrolni 🥳 tak doufam ze bude vse v poradku ...co ty ? Jak si vedes ? 👌

andrea353
19. lis 2019

@terezsk no jo, ta už je fakt parádní 😁 Takhle tmavou jsem ji ještě neviděla. Já jsem na jednu stranu šťastná a na druhou se pořád strachuju. No nedá se nic dělat, musím věřit. Už aby byl druhý trimestr. Tvoje to bude první dítě?

terezsk
autor
19. lis 2019

@andrea353 v to doufam taky ...aby bylo vse v poradku👌 Ano jsem po jednom potratu a jednom biochemickem tehu 😔 tak doufam ze todle uz bude do konce ❤️

andrea353
19. lis 2019

@terezsk já už jednu holčičku mám. Ta se nám povedla hned. Proto bylo takové zvláštní, jak se teď docela dlouho nedařilo

terezsk
autor
25. lis 2019

@andrea353 ahoj tak co jak se dari ? Uz si byla u doktora ? Ja pujdu ted v patek to budu kolem 6+5 tak doufam ze neci uvidi ... a taky chvilkove uplne mikroskopicky spinim spis je to jen kdyz se utru tak je to naruzovele ... tak chci mit jistotu ze je vse ok 👌

andrea353
25. lis 2019

@terezsk zatím dobré, jen na mě asi už tyden padá neuvěřitelná únava, pořád bych spala 😁 Já žiju v cizině a tady je to stou zdravotní péčí trochu jinak. Tady se na první ultrazvuk chodí až v tom 12 týdnu. Ale přemýšlím, že si zajdu i dřív soukromě, ale ještě chvíli čekám, bojím se, že když půjdu brzy a nebude tam srdíčko, bude me to jen stresovat, tak to asi nechám někdy po tom 7tt. Spineni snad nic nebude, ale musí to taky trochu nervovat vid? Ale jak je to jen naruzovele, nic by to být nemělo 😉 dej pak hned v pátek vědět ☺️

terezsk
autor
29. lis 2019

@andrea353 tak to bych snad ani nevydrzela do 12 tt nevedet 🙈jinak ja dnes na kontrole a vse je v poradku , srdičko bije ....to pro me bylo nejvetsi stesti ❤️ Tak snad bude vse ok az do konce, jinak me dnes brutalne boli hlava takze sem zobla jeden ibalgin . A doufam ze me v tehu uz nebude nic bolet 🙈 nechci ani v nutnych pripadech brat leky ....

andrea353
1. pro 2019

@terezsk tak to je super, že je vše v pořádku a že srdíčko bije ☺️❤️ já jsem objednaná soukromě na pátek, tak uvidíme 😊 No jo s tou bolestí se nedá nic dělat, hlavně že to není pořád

terezsk
autor
2. pro 2019

@andrea353 teda paralen ne ibalgin , kazdopadne ted sem dostala nakou virozku 😒 lehce me poboliva v krku...tak uvidim budu lecit prirodne kdyz nepomuze budu muset k lekarce .. tak v patek hned napis 👍🏼

andrea353
2. pro 2019

@terezsk snad se z toho brzy dostaneš. Já měla virozu v prvním těhotenství a bylo ho horší než kdykoliv předtím 😁 A navíc si na to člověk pořádně nemůže nic vzít nebo to aspoň nepřehánět. Měla jsem to taky v prvním trimestru, ale všechno dopadlo v pohodě 😉 Jj ozvu se

andrea353
Autor odpověď smazal
andrea353
6. pro 2019

@terezsk Tak mám za sebou taky první kontrolu a srdíčko krásně bilo ❤️☺️ velikost taky souhlasí. Tak snad půjde vše jak má i dále

terezsk
autor
6. led 2020

@andrea353 tak to je krasna zprava 🥳 a jak se dari ted ? Ja uz jsem byla na odberech krve a ve crvrtek jdu na velky ultrazvuk , zatim vse v poradku spatne mi neni takze si to uzivam , termin porodu mam 20.7 a co ty ? 🤩

andrea353
7. led 2020

@terezsk já byla dneska na ultrazvuku, ten v pořádku, a taky mi brali krev, tak uvidím co výsledky. Termín porodu mám stejný 😁 jinak mne špatně je a i únava veliká plus občasná migréna, tak jen doufám, že to časem zmizí

terezsk
autor
16. led 2020

@andrea353 ahoj , tak jak se dari a jak dale pokracujete ja mam zasebou krev i genetiku a vse v poradku a cekame na 95% zdraveho chlapecka .👌

andrea353
16. led 2020

@terezsk tak to gratuluji k chlapeckovi 💙 pohlaví já ještě nevím, ale dneska taky konečně výsledky krve a vše v pořádku. Jen jsem od včerejška začala trochu spinit, tak mě to pěkně vystresovalo. Nijak se to nerozjelo, ale zítra jdu pro jistotu na kontrolu, tak snad bude všeho v pořádku

terezsk
autor
17. led 2020

@andrea353 dekuju 🤩 tak doufam , ze u tebe bude vse v poradku 🍾

Strana
z3