Po jak dlouhé době po interupci se dá otěhotnět?

duckisek
12. zář 2012

Ahoj slečny, chci se zeptat. V srpnu jsem musela jít bohužel na interupci ze zdravotních důvodů miminka 😢 ...nedodržela jsem šestinedělí a ted mám zase takový pocit jako když jsem byla těhu poprvé. Předtím jsem to obrečela a ted si přeju at to výjde. Máte s tím nějaká zkušenosti po jak dlouhé době po interupci se dá otěhotnět?

1miska
12. zář 2012

otehotnet muzes hypoteticky hned v prvnim cyklu co je od ITP, takze za mesic muzes byt znovu tehotna - ale rozhodne se to nedoporucuje, idealni minimalne tri mesice pockat, at se da telo dohromady

lulu319
13. zář 2012

@duckisek ahoj ja mam ten isty problem ale ja si myslim ze sa blizi menzes tak to kvoli tomu mi je na figu ...kolko tyzdnov si po zakroku?

duckisek
autor
15. zář 2012

necelé 4 týdny

lulu319
17. zář 2012

@duckisek no tak mozno to pan bozko zariadil za vas ...ale tak odporucaju 3 meisce pockat ked nepovie ti inac lekar....a moja dedukcia bola spravna siel na mna menzes...a ty si uz mala menzes po potrate?

duckisek
autor
7. říj 2012

Ahoj no ještě jsem neměla

lili1986
10. říj 2012

Ahoj já jsem potratila v prosinci a otěhotněla v lednu a před 14dny se mi narodila malá a vše bylo v pořádku 🙂 Přeji mnoho štěstí a držím palce.

dadulili
21. črc 2014

V 19 letech jsem potratila hned v prvnim mesici.Kdyz jsem ted otehotnela podruhe opet jsem o to prisla a ted mam sestinedeli i noveho pritele miminko moc chceme ale bojim se otehotnet v sestinedeli uz kvuli miminku aby bylo zdrave a i kvuli sobe abych tim i sama sobe neco nezpusobila.Chci se zeptat zda s tim nekdo ma zkusenosti a otehotnel v sestinedeli a jestli miminko i vy jste byli v poradku??Dekuji za odpoved.

aronek
21. črc 2014

@dadulili otěhotněla jsem vždy po revizi. Jednou druhý měsíc a podruhé ještě v šestinedělí a mám dva krásné zdravé kluky 😉

werisek22
2. říj 2014

dobrý večer chci se zeptat za jak dlouho se da otehotnet po interupci ?