icon

Potrat po 15. tt

silvousek96
7. únor 2017

Hezký den,
Jsem těhotná v 15 tt. Bohužel dítě nechci a nemohu je donosit. Nebudu se tu rozepisovat.
Neví prosím někdo, kde by byli ochotni udělat mi interupci?
Chtěla jsem se pokusit potratit sama doma, ale asi je to vážně riziko. Budu ráda za jakékoliv doporučení kohokoliv.

Jsem z jihomoravského kraje, takže nejlépe Brno a směr jih. Moc všem děkuji.

Případně se omlouvám těm, kteří miminko mít nemohou, neodsuzujte mě... stalo se

Strana
z2
dydlisek
7. únor 2017

Koukala jsem na Tvůj profil a máš tam fotku dcerušky.Je krásná a vypadá spokojeně.
Umíš si představit,že by jsi se Sabinky "zbavila"? Mě to příjde,jako že toto těhotenství přišlo nečekaně a příliš brzy a máš strach,že to nezvládneš.Věř mi,že to zvládneš.Spousta jiných maminek má děti brzy po sobě a taky to zvládly.
Teď máš možná strach a obavy z budoucnosti,ale myslím si,že jestli miluješ Sabinku,tak miluješ i to malé,co v Tobě roste.Možná proto se "ho-jí" chceš zbavit,co nejdřív,protože sama víš,že každým dnem "ho-jí" budeš milovat víc a víc a že po porodu se "ho-jí" nebudeš schopna vzdát.
Přemýšlej o tom....

annette25
7. únor 2017

Pani Silvousek96 nebo snad slečno ....Já si rozhodně nebudu brát servítky a odsuzovat Vás budu....Protože slovo stalo se používají max pubertacky po nechráněných uletech a když už teda tak snad jste měla hafo casu se domluvit s doktorem na miniinterupci.....Podle mého názoru jste byla líná kůže to řešit!!!!...Nic Vám neříká ochrana????Jste nezodpovědná!!!!Ja sama byla v 17tt na potratu/porodem z genetických důvodu a věřte že to není zákrok ,který by si kdejaká žena dobrovolně vybrala ...!!!Teď jsem těhotná znovu a modlím se aby se historie neopakovala...Děkuji😠😡

lu_cy
7. únor 2017

Nic proti autorce, nikdo nevíme čím si prošla. Ale proboha zakažte někdo podobné diskuze na portálu kde je spousta holek co se snaží o miminko. Jsou tu takové, které se snaží roky, některé o miminko přišli i vícekrát, jsou tu i holky nemocné a hledají poslední šance na štěstí a pak tohle ?! Ve 4. měsíci si uvědomit, že ho nechci tak ho dám raději pryč? Nechci nikoho soudit. Ale já třeba cca v tomto období o miminko přišla ... proto to nepochopím. Když má člověk vážně důvody na začátku OK i když každý víme jak tomu předejít. Omlouvám se za názor, nikdo nejsme dokonalý ALE ....

majaaa82
7. únor 2017

@lu_cy jj, presne to same me napadlo taky... ze je to silena provokace a do jiste miry i drzost. A to jsem pocala normalne a tehotenstvi bylo OK. Mozna proto mi prijde, ze jde o trolling.

j.a.n.i
7. únor 2017

@majaaa82 Obavam se, ze jsou lide, co to mysli vazne...

ttm
Autor odpověď smazal
dennj
7. únor 2017

Admini - prosím zrušte tuhle diskuzi !! Jak po nás někdo může chtít, abychom mu poradili, jak má potratit, dopr.... !

ivuse20
7. únor 2017

Stalo se? Je to nezodpovědný a hloupý nechat si udělat dítě a pak se ho zbavit. Je mnoho lidí kteří se pokouší o mimi a nebo ho mít nemůžou.

Doufám, že neuděláš nějakou hloupost, protože to malý bude tvoje skutečný štěstí.

ivanka12301
7. únor 2017

zdravím nechápu autorku omlouvám se pokud nějak urazím ale tohle je svinárna :( nevím kolik je autorce let ani čím si prošla ale zbavit se miminka? vždyt ono za to nemuže přece a když ho nechci tak souložím s ochranou a nebo to řešim mnohem dříve :( ja teda osobně chodim na modrýkoník pro rady maminek ale tohle mě teda vytočilo :( ja osobně mám 22 let a mam dva kluky 5 a 3 roky prvního v 16 a druhého v 18 prvního syna jsem přivedla na svět mladá nezaopatřená bez peněz ale dělala jsem vše proto aby měl vše co potřebuje tak jsem chodila pracova a ted se oba mojí kluci mají řeknu to takhle prostě božsky a mají vše co maminka ma svým dětem dát a taky jsem se bála že to nezvládnu a zvládla nejde o věk apodobně ale o to něco pro to udělat něco obětovat ted osobně mám nového přítele již 3 roky a chceme miminko již jednou jsem měla zamlklé těhu v 7 tt cca před rokem a nesla jsem to psychycky moc špatně ted se nám to podařilo znova jsem zatím teda 10 týden ale modlím se každý den abych miminko donosila zdravé a aby se vše neopakovalo :( a tady nějaká sprominutím nezodpovědná slečna se cce zbavit miminka v 15 tt? tohle nechápu omlpuvám se za to rozepsání ale jen jsem chtěla říct že ne každ to má lehké ale kdo o to stojí tak to zvládne 🙂 jiné maminky čekají i roky než se jim podaří tenhle zázrak a slečna tady takovy věci což je teda dost smutné protože vím co by za to dali jiné maminky ja až dojdu k 15 tt což se modlím abych došla tak budu děkovat bohu že se mimi drží maminky si tady chodí pro rady a podporu maminek které si určitýma věcma prošly a takovéto někdy fakt *** příspěvky jim teda pěkně zkracují žíly 😠

majaaa82
Odpověď byla odstraněná
tulikiss
8. únor 2017

Je mi vazne na bliti...jak clovek co ma rocni dite muze uvazovat o tom ze se zbavi miminka, ktere uz za chvilku bude citit. Proboha co je to za matku. Ja nejsme proti potratum, at si kazdy dela se svym telem co chce, ale v ramci zakonu a pravidel.
Je mi blbe i z nasich zakonodarcu kdy je tohle brano jen jako ublizeni na zdravi, na tvrdo bych to klasifikovala jako vrazdu a tim padem by i priprava byla trestna.

absintka19
8. únor 2017

@dennj jiz nahlaseno, a ne, nestydim se za to. Neda se to cist...chce od nekoho pomoc k provedeni tres.cinu, bleee...

Strana
z2