Potratová pilulka Mifegine - kde v Praze ji předepisují?
Dobry den, mohu se zeptat, nevíte v jakých Prazskych nemocnicích tuto pilulku předepisují? Jak je možné ji získat a pro koho se hodí? Dekuji moc
@mtraj nevim, ale.potratovou pilulku lze zakoupit nornalne bez predpisu v lekarne.
@leniczka23 Nemluvím o Postinoru, řeším pilulku která se jmenuje Mifegyne.
@mtraj proč chceš zrovna tuhle?
@sudylichozrout koukala jsem ze to.je pilulka co se uziva kdyz uz zena tehotna je..a beni na domaci uziti ale musi byt zena hospitalizovana. Je to proste varianta interupce.
@leniczka23 je to potratova pilulka, co se pouziva na lodi v mezinarodnich vodach u Polska a mas pravdu, blokuje progesteron, nutny k udrzeni embrya.
Ach jo. To zas nekdo myslel, ze se sexem urcite neda otehotnet :-/
Ženy klíd, chce to chladnou hlavu 🙂...
třeba jí křivdíte, taky může jít např. o zamlklé těhotenství a ona se chce jen vyhnout kyretáži...
A i kdyby to dite nechtela je to jen jeji vec a urcite vi,ze se sexem otehotnet da.....stat se to muze kterekoliv z nas a je jen na nas jak s tim nalozime......
@sudylichozrout ty máš tak zlý komentář... soudíš a nevíš o co jde...
@mtraj tu ti dají v jakékoli nemocnici, která má gynekolog.oddělení.
Přesně, to je tu zase chytrých uvedomelych superžen, bez znalosti pozadí vše ví a hlavně umí rychle soudit.
Je to pilulka pro již těhotné ženy, jiná forma interrupce. Na www nemocnic vetsinou je uvedeno, zda na gynekologii tuto možnost nabízí. V Praze mám dojem je to napr Krc, mám dojem za Prahou Horovice. Kouknete na www nemocnic.
@sudylichozrout asi ti dalo práci otěhotnět co a nebo věříš v boha? Žijem ve svobodné zemi, kde je každý za svý činy zodpovědný.
@leniczka23 potratová pilulka je dost ztezi bez předpisu
@saminomimino myslela jsem ze mysli postinor..ten je bez predpisu.
@elinka90 ne, nedalo a ani nejsem verici. Nicmene pokud hovoris o zodpovednosti za sve ciny, tak ta je prave mj. v prijeti situace a naslednem prizpusobeni se tomu, co jsem si nadrobil a ne v potratu (kdyz tedy pominu uplne marginalni procento pripadu, napriklad ve vynucenem sexu a tak). A i kdyz uz se stane nehoda, ze ktere kouka nechtene tehotenstvi, je mozne uzit treba ten Postinor, ktery pripadnemu poceti vetsinou zabrani. Tahle pilule je navic neuveritelny dryjak a i jeji pouziti by melo byt pod lekarskym dohledem. A ne, ze se bude zobat nekde pokoutne jak lentilky. Vic k tomu psat nebudu.
Kamaradka ji mela. Myslím, ze se muze do 7tt..vyloženě hospitalizována nebyla pres noc. Kdyz dostala první, pry to vyzvracela a bylo ji špatně. Druhou uz udrzela a kdyz zacala pusobit, pry to byly bolesti a jatka😥 pak byla objednana na utz jestli vse odešlo
@sudylichozrout znam holku co do par hodin uzila prostinor a stejne musela jit na interupci. Byla tehotna. Uprimne je mi uplne jedno jestli nekdo jde na potrat. Ja jejich zivot neziji, ja jim pomahat v dobe krize nebudu. Takze pokud je pro nekoho cesta potrat, tak at ji vyuzije. A myslim, ze zakladatelka se neptala jaky mate nazor na potrat, ale kdo ma zkusenost s potratovou pilulkou
Drahé maminky, dekuji za vaše odpovědi. Je to silene, miminko jsem se rozhodla si nechat. Musím odejít od muže který mě týrá, bez peněz a vůbec nevím kam. Miminko mě konečně nakoplo abych se vzepřela hnusnemu útlaku a nekoncicimu ublizovani. Držte palce a kdyby někdo věděl jak pomoct napiste.
@mtraj Tak tohle je krásné rozhodnutí, ale samozřejmě neuvěřitelně těžké a moc ti držím palce! Myslím, že až se osvobodíš bude tobě i miminku dobře, nemáš třeba nějaké příbuzné ke komu by se dalo jít aspoň na čas? Nebo potom azylový dům, nevím odkud jsi. Tak zapátrej ve svém okolí. Přeji hodně sil

@mtraj Jak jako pro koho se hodí?