Revize mnohočetného těhotenství z 2 na 1
Ahoj holky, máte některá za sebou revizi mnohocetneho těhotenství? Těžko se o tom mluví, ale začínám o této možnosti uvažovat.
@tulikiss A proto čeká další děti.... Nezlobte se, ale přijde mi to jako nezodpovědnost. Když mám starosti, přidělám si další, abych pak musela řešit které dítě si vyberu, protože JÁ jsem chtěla jenom jedno.... Nezlobte se na mě, ale osobně bych se styděla vůbec o něčem takovém uvažovat. Paní má mít rozum..... Pokud má starosti a pečuje o dítě a manžela, asi měla zvážit další těhotenství a nemusela by řešit jestli A nebo B. Můj názor.... Svůj si nechte pro sebe.... Taky jsem neotěhotněla a nepořídila si štěně, i když by obojí starší syn moc chtěl. Mám nemocného syna, prodávám dům a nevím kde budu za měsíc. 😉
@denousek ja zas nechapu proc je pro tolik lidi nepochopitelne ze proste nekdo zhodnoti svoje sily a po uvazeni si rekne ze proste tolik deti nezvladne, porad lepsi si to pripustit ted kdy to jde resit nez se pak zhroutit a nestarat se o deti. ja treba mam dve deti a vim ze dalsi bych proste nedala, bylo by to nad moje sily. hlavne nechapu proc tohle vsechno tady vzniklo, ona chtela zkusenosti tech co to podstoupili, proc maji lidi porad pocit ze muzou soudit druhe, proc mate pocit ze mate pravo posuzovat jeji zivot a jeji rozhodnuti. jak by vam bylo kdyby jste mela problem chtela poradit jak neco bude probihat a nekdo by prisel a zacal vas soudit a odsuzovat a vyjadrovat se o vas ne zrovna hezky. kazdy nejspis v zivote nekdy udelal neco co by nekdo jinej povazoval za spatne, at uz kojeni plenkovani, ja nevim co jeste.. takze kazdeho by slo za neco kritizovat ale proc maji lidi na konovi pocit ze proste se od nich ceka ze tu maji druhe kritizovat a soudit.. at se to lidem tady libi nebo ne ale potrat ci redukce plodu je vzdy jen zalezitost te zeny a pripadne jejiho partnera, nikdo jinej nema pravo do toho kecat a odsuzovat... a ty kecy ja bych nikdy neuznavam, protoze odkud clovek neni v urcite situaci nemuze rict jak by se zachoval.
@tulikiss ano mas dve deti a další bys nedala tudíž se chranite ale u nich je to jinak oni se o dite snazily a ted jedno z tech sourozencu chce zabit?.... 😒 😒 😒
beru kdyby to byl omyl ale pisu ze se o dite snazily a o to jde .o nic vic ani min...snazily se,chtely ho,a ted je jedno prekazkou.... nejdriv mu dá život a potom.....
nezodpovednost....ale každý svého štesti strůjcem preji pani at nenastanou komplikace a nedocka se toho že prijde o obe dve a nebude mit uz nic!
@kika_21 Taky znám horší... Moje teta měla svoje děti, vzali si do pěstounské péče 2 kluky, a až u nich se zjistilo, že jsou oba autisti.... Manželův kolega má taky autisty, z toho jeden má navíc těžkou cukrovku, a teď sám onemocněl rakovinou... Má neléčitelný nádor na srdci.... Ví že umře, jen neví kdy..... Kluci se o sebe nepostarají, takže prostě musí, rak nerak, chemo nechemo. Vyblije se po chemoterapii, vyčistí zuby a jde sprchovat kluky nebo vařit oběd... A v neposlední řadě znám rodinu (mimochodem od Kristy bychom se všechny mohly užit, co je pozitivní myšlení!!!) která měla 5 synů, z toho 3 byli těžce postižení a jen 2 jsou zdraví.... Z těch 3 už 2 nežijou a ten poslední chlapeček má syndrom Andělského dítěte(hrozná věc!)... Až po narození posledního syna(dnes je mu 13) jim řekli co se stalo, že se jim rodily nemocné děti.... Našli se 2 z 1 000 000 zdravých lidí, kteří nesou špatný gen, pokud by měli partnery bez něj, nikdy by se na to nepřišlo a děti by byly zdravé všechny. Takže o jakém pohodlí se tu mluvilo?????
Proti těmto rodinám jsou dvojčata včetně manžela po úrazu vážně směšný problém. Navíc paní říká, že dítě chtěla, takže s něčím takovým měla aspoň v nejzašším koutku mysli počítat.
jasne protoze vsechny zensky jsou stejne tak se da soudit podle toho ze nekoho znam kdo zije jeste hur.. proboha pokud by to bylo tak, tak proste naco testy v tehotenstvi jestli neni dite postizene, vsechny si nehame postizeny deti protoze nekdo to tak ma tak ty to musis zvladnout taky... kazdej je proste jinej kazdej ma ty hranice nekde jinde.... co me ale hlava nebere je to co vede lidi prijit do diskuze a zacit urazet nekoho koho vubec neznam... vas neucili ze kdyz nevim co rict pekneho tak mam drzet hubu. pani je rozhodnuta ze to podstoupi, jenom chtela info jak to probiha, pochybuju ze sem jeste chodi po tom co si tu precetla jak na ni vsichni utoci.. myslite si ze jste jako tim plivani jedu necemu pomohli, jako ze si rekne no oni rikaji ze tamta to zvladla tak ja to teda udelam podle nich aby me nahodou neodsoudily.
@zvaskova osobně si nedokážu představit koukat na miminko a vědět, že mělo dvojče, nicméně rozhodnutí je na tobě a tvém muži. To, že někdo zvládá pět dětí, práci, studium, podnikání a choroby v jednom, je jeho osud a úděl. Ale na druhou stranu je důležité říct si, že toto už nezvládnu a toto ještě jo. Ve tvé situaci je to hodně těžké, jde o děti a tvé rozhodnutí se vztahujek okamžik, kdy už dle řady lidí není co rozhodovat. Jen držím pěsti, ať to ustojíte, ať to bude jakkoliv.
Tak jste lepší. Zatleskejte si. Poplácejte si játra. Požádejte o metál, na Vaše narozeniny nechte vyvěsit státní vlajky. Ale pro boha živýho, zkuste pochopit, že někteří z nás zkrátka nejsou obdařeni takovou nesmírnou dokonalostí a silou, a tak si zkrátka netroufnou mít v takové situaci dvojčata.
Že chtěla zakladatelka dítě? Nó bóže, tak chtěla. Polovina osazenstva má tady dětma zakalenej rozum, strká si teploměry do všech možných otvorů, denně čůrá na ovulační testy, udělá si dítě s partnerem, co stojí za houby jen aby ho měla, ale to každý chápe a přijde mu to normální. Vy nechápete, co to je toužit po dítěti?
Člověk si často až když se stane uvědomí, že na to třeba nemá. A kor když jde o dvě! Zakladatelka zkrátka zhodnotila, že má síly jen na jedno. Tečka.
A nějaký tlachy o hráčích první ligy a lécích na rakovinu? Šance, že v jednom břiše vyrostou dvě světový kapacity je nulová. 😀 A že bude muset volit, to zakladatelka jiste ví a zřejmě je s tím plně smířená.
Mám jedno dítě a pokud bych čekala zdravá dvojčata, určitě bychom nechali obě žít.....ono se to vždy nějak zvládne, příroda tak rozhodla a i kdyby to bylo z IVF, nechali bychom obě
@kika_21 Pro Vas je to zbytecne nestesti, pro nekoho to je nezbytne nestesti. Stacilo by pochopit, ze svet se neridi Vasimi nazory na vec a kazdy mame pravo rozhodnout se dle sveho - a nasledne si nest nasledky.
O kapacitach jsem mluvila proto, ze se tu nejaka madam rozkrikovala s tim, jestli zakladatelka radsi zabije toho lekare, co v ni roste, nebo hrace svetove ligy... 😀
@kika_21 vy jste opravdu tak naivni ze si myslite ze kdyz se po delsim rozhodovani zena rozhodne ze pujde na potrat ci redukci plodu takze tim ze nejaka cizi zenska na netu zacne kopat kolem sebe urazet a nadavat takz e ta zenska se rozhodne jinak... ale no tak tak naivni prece nikdo neni a jestli jste si to vazne myslela tak asi zijete svuj zivot v nejaky bubline na ruzovym oblacku.
Momentálně jsem se ztratila...jaký je tu skutečný důvod pro úvahu o revizi?
@janinka_b duvod zakladatelky je ten ze uz jedno dite ma a rozhodla se mu poridit sourozence aby nebylo samo a pri tom se stara o manzela ktery ma poskozeny po nehode mozek a potrebuje aby o nej pecovala, no a bohuzel se podarily dvojcata a ona vi ze dve miminka a peci o manzela a dalsi dite co ma doma proste nezvladne.

@chloe86 z vaseho prispevku se mi chce vazne zvracet... vy ji ty deti budete financovat, vy ji je budete hlidat kdyz bude potrebovat vy ji budete se vsim pomahat.....ne tak si svoje soudy nechte pro sebe... vy si mejte klidne celou skolky ale jakym pravem soudite jineho cloveka... ona nestala o zadne schvaleni sveho rozhodnuti ptala se na zkusenosti tech co redukci podstoupily. nevim co porad tu pisete o pohodlnosti, cetla jste vubec co tu zakladatelka psala, asi ne proc taky hlavne ze si sem prijdu vyblit svuj prispevek co. jasne psala ze ma manzela o vaznem urazu s poskozenim mozkem a ma dalsi dite takze ma dite a manzela ktery potrebuje jeji peci tak o jake pohodlnosti tu mluvite.