Samovolný potrat bez bolesti. Co znamená slabá čárka?
Stručně 😉
Dva dny po zpoždění MS - ctvrtek slabá čárka na testu. V pátek už opravdu normální, hezká. V sobotu jsem začala krvácet, jasná červená množství par kapek na slipovce 3x za cely den. V neděli rano test slabouka čárka. Dnes ráno krvácení jako u normální ms. Proč to pisu.. všude čtu ze samovolný potrat doprovází bolesti, křeče.. s krvi i kusy, sraženiny. Je to tedy pryč když čárka je úplně slabouka, ale krom krvácení žadne bolesti? Chci se ujistit, ze to “to” proste odešlo a můžeme se snažit dal 😉 děkuji.
2 dny po ms je biochemicke a to fakt neboli,furt se to bere jako "zpožděni ms",měla jsem 2x,akorat po 4d zpožděni. Testy slably až byly negativni a cca ten 4 den jsem to dostala jako normalně.A držim palce💗 jinak ty kusy sraženiny jsou snad až od 5,6,7tt.Tohle jak pišu je "zpožděni ms" a za cca 2tydny se mužete snažit znovu💗
Přišla MS.
Asi to bude znit tvrde, ale jde spis o opozdenou menstruaci. O potrat rozhodne ne

Takhle brzo jde spíš o biochemické těhotenství a to se může projevit jen jako silnější (ale i normální) MS. Bolesti jsou až u trochu starších těhotenství, kde přes čípek musí projít mnohem větší struktury...