icon

Snažení o miminko tento měsíc?

maca917
31. srp 2021

Ahoj, je tu někdo kdo se tento měsíc snaží o miminko ?
Jsem teď 3 měsíce po porodu v 7 měsíci těhotenství. Miminko bohužel zemřelo.
Už máme všechna vyšetření a zjistili mi leidenskou mutaci.
A právě ve čtvrtek začnu brát léky na ovulaci femara a Fostimon. Mám PCO syndrom takže jedině léky mi pomůžou. Hrozně si s manželem přejeme, aby se to podařilo. Už se snažíme 4 roky a 3x nám to nevyšlo...

Strana
z2
kristousenecek
31. srp 2021

@maca917 ahoj ,mrzí mě to ..
Taky se snažíme akrorat čekám kdy dojde černá ať můžeme opět smažit ;)

maca917
autor
31. srp 2021

@kristousenecek děkuji.
No já právě taky čekala až konečně dorazí a dnes přišla 😂 takže můžu začít brát léky na ovulaci. A za 11 dní mi doufám doktor řekne že vidí folikul.
Přeji ti aby ti to vyšlo. Jak dlouho se snažíte ?

kristousenecek
31. srp 2021

@maca917 aha se ,máš že ji už máš ;D já byla na vyvolávače a dává si na čas ;/,Bože ;D ...
Tak asik půl minus 7 měsíců , nepočítám to ...
Ale ,jako po každé to obrečím když dojde a teďka budu slavit ,ať dojde ,

maca917
autor
31. srp 2021

@kristousenecek no mě doktor napsal Utrogestan a brala jsem ho 10 dní a po ní právě se měli dostavit měsíčky, které přišli 😁
Je mi to jasný, já už za ty 4 roky snažení doufala několikrát aby se nedostavila.
Moc dobře znám, jaké je to vždy zklamání. Ale věřím že se to podaří, stejně jako u mě 🤗

kristousenecek
31. srp 2021

@maca917 já už jednu cacorku mám naštěstí ,ale taky až na 5x , prodělala sem si potraty , čištění pod narkózou ,malá je fakt vymodlena ,.. uvidíme co přinese čas každopádně teďka si ji fakt přeji ,už mě vše bolí ,...já chci teďka zkusit macu ;), jestli si o tom slyšela

maca917
autor
31. srp 2021

@kristousenecek no tak koukám, že sis taky dost zažila :/ slyšela ale nezkoušela jsem. Ale co si lidi dost chválí tak je Gynex Energy. Dokonce mi ho doporučila gynekoložka 😉 prý velmi dobře srovnává cyklus a pomáhá k otěhotnění.

kristousenecek
1. zář 2021

@maca917 gynex sem zkoušela 2 měsíce a vůbec mi nesedl , rozházel mi mentes ,já zkusím tu macu ;), Drnek sem zkoušela 3 měsíce ,tak zkusím tu macu a uvidíme ;)

maca917
autor
1. zář 2021

@kristousenecek ahaa. Tak snad ta maca zabere 😌

kristousenecek
1. zář 2021

@maca917 pak dej vědět klidně i do zpráv ;)

maca917
autor
1. zář 2021

@kristousenecek určitě 😌

isabellacheerful
6. zář 2021

@maca917 Ahoj,já jsem rodila 20tt zdravá dvojčátka v červnu a snažit se budeme tento měsíc,a co ty ..co léky ? Zabrali nebo ještě čekáš ? Držím palce 🙏🍀🖤🖤

isabellacheerful
6. zář 2021

@kristousenecek Ahoj Macu bereme od června po porodu oba dva s mužem ,on pije ještě kotvičník a já směs bylinek od bylinkářky a femibion který jsem teď vyměnila za nosifol forte duo to mi doporučila doktorka ,musím říct že mi přišla moje první menzes v životě a i ovulace pak jsem dostala zpět utrogestan (jistota je jistota dle Dr.) A když nic tak další cyklus dostanu zpět i clostik . Ale ty vitamíny co jsem popsala jsou fajn ,určitě zkus ! 🙂

kristousenecek
7. zář 2021

@isabellacheerful děkuji ,juknu na to ;))

maca917
autor
7. zář 2021

@isabellacheerful tak přeji hodně štěstí, aby ti to vyšlo 😌 v pátek jdu na kontrolu a uvidíme jestli mám nějaký folikul 😌 dám pak vědět jak to dopadlo.
No a pak už se jen budeme snažit a snad to vyjde.

isabellacheerful
7. zář 2021

@maca917 určitě to vyjde,držím palce 🙏 já jsem na kontrolu 13.9 k nový lékařce tak jsem zvědavá co mi vše řekne ,určitě se zadari a nám taky to je jasný ! Musíme věřit ,jasné určitě dej vědět a děkujeme🖤

maca917
autor
7. zář 2021

@isabellacheerful děkuji 😌 věřím že oboum to dopadne, ikdyby to trvalo déle.

maca917
autor
10. zář 2021

@isabellacheerful Ahoj tak mám dva folikuly 18 mm, takže už jsme na tom zapracovali a v neděli znova 😂
Dostala jsem injekci Ovitrelle, no a uvidíme za 14 dní zda se povedlo nebo ne 🙂

isabellacheerful
10. zář 2021

@maca917 držím palce ,já čekám na ovulku 20.9 moc si přeju aby přišla ♥️🍀

maca917
autor
10. zář 2021

@isabellacheerful Tak doufám, že ti dorazí 😌

kristousenecek
10. zář 2021

Tak holky ,já mám asik ovu mít tak okolo 20.9 tak uvidíme ve čtvrtek jdu na gyndu jestli buďe ovu ať vime tak snad to klapne ;)*,i vám ;))*,pak dejte vědět

isabellacheerful
10. zář 2021

@kristousenecek dám vědět ♥️

fatrova
10. zář 2021

@maca917 to mne moc mrzi..ja mam po 2x revizich po ZT v 8+6 behem tydne..(prvni se nepovedla,druha uz dle meho gynekologa provedena setrne dobre),menses jsem dostala az po brani leku po 2mesicich..myslela jsem si,ze uz zvladnu snazeni o dalsi mimi,ale psychika mne opet dostala..telo uz je "relativne" ok,ale..bojim se,ze to dopadne stejne,dr.rikal,ze 2x revize jsou zahul a nechce riskovat,ze dalsi tehotenstvi dopadne jako predesle..chtel poslat plod na genetiku(bohuzel dr.plod do vzorku nedala)..,byli jsme s partnerem-vysledky nemame,nemam se komu ani sverit..neznam nikoho v okoli kdo by tim prosel..nejsou to ani 3mesice..

maca917
autor
11. zář 2021

@fatrova Ahoj, to mě moc mrzí, vím jaké to je.
Mě doktoři říkali, že je hodně důležité, aby byla i psychika v pořádku jinak se to prostě zarazí a neprobíhá třeba ovulace. Musíš se opravdu hodit do pohody a načerpat znovu sílu. Možná bych ještě počkala, ale to je na tobě jak se na to cítíš 😌 věř že je spoustu žen, kterým se to stalo a teď ? Mají krásné miminka. Neztrácej naději i když se to třeba nepovede hned pořád je tu velká šance, že se brzy zadaří 😌
Navíc doktor mi řekl, že dva potraty nejsou nic neobvyklého a že se něco řeší až po 3 potratech.
Věřím, že se dočkáš jen to chce čas.

fatrova
12. zář 2021

@maca917 dekuji moc za podporu..verim,ze se to povede jen to chce cas..bohuzel je nas cim dal tim vic co tohle prozivaji..a i kdyz telo uz je v poradku,psychika chce cas..clovek se smiri,nauci se s tim zit,ale nezapomene. ..drzim i Vam pesticky at se to povede a za cas si napisem jak nam v postylce spi miminko😊

lucpop94
26. zář 2021

@maca917
Ahojky !
Začínáme se snažit příští měsíc.
Čekáme od Dubna kdy jsem prodělala potrat ve 14tt.
Teď mi pomalu končí MS a ovulace mi už třetím měsícem vychází na 14-15 DC, takže začátkem Října 🤞
Já jím Fertipronu, přítel Babystart fertil man..
Tak nám všem držím palečky ! 🍀🍀🍀

maca917
autor
27. zář 2021

@fatrova děkuji, to máš pravdu 😌 věřím, že se to oboum zadaří 🙂

fatrova
8. lis 2021

@maca917 ja tomu verim taky,a mam za sebou samovolny potrat..tentokrat bez revize..tak sbad do tretice to vyjde😊

kristousenecek
22. lis 2021

Holky jak jste na tom ;)***

lucpop94
23. lis 2021

@kristousenecek my dnes začínáme 9 týden ❤️🍀

katanovobran
23. lis 2021

@maca917 taky se přidávám,snažíme se už druhy rok po mimodeloznim.Bohužel mi v nemocnici udělali nejdříve třikrát kyretaz nez zjistili ze je mimi schované v břišní dutině takže mi potom nedorusta děložní sliznice a beru gynprodyl a teď se mi udělala cysta na levém vaječníku velká jako citron takže furt samé překážky ale neztracim naději a tobě taky držím moc moc palce ✊🏻✊🏻✊🏻❤️

Strana
z2