Snažení o miminko tento měsíc?
Ahoj, je tu někdo kdo se tento měsíc snaží o miminko ?
Jsem teď 3 měsíce po porodu v 7 měsíci těhotenství. Miminko bohužel zemřelo.
Už máme všechna vyšetření a zjistili mi leidenskou mutaci.
A právě ve čtvrtek začnu brát léky na ovulaci femara a Fostimon. Mám PCO syndrom takže jedině léky mi pomůžou. Hrozně si s manželem přejeme, aby se to podařilo. Už se snažíme 4 roky a 3x nám to nevyšlo...
@katanovobran tak to mě mrzí. 😔 Určitě se dočkáš. Holt si musíme počkat na ten zázrak ❤️
Děkuji a přeji hodně sil a ať to výjde co nejdříve
@maca917 Ahoj tak já otěhotněla v říjnu ale v 5tt konec...no a teď jsme už byli i na konzultaci v CAR kde nám brali krev na všechna možná vyšetření a že si myslí že asi mám taky tu Leidenskou mutaci ale že uvidíme co krev..že by mohla za všechny ty biochemka a i že to mohlo přispět u porodu dvojčat protože jsem měla sraženiny v placentě ale to nám nikdo do dnes neřekl..jinak nám řekli že kluci byli naprosto zdraví a že ano vážně zanedbaný přístup mého bývalého gynekologa.jinak by teď už klukům mohly být 3tydny 🥺
No ve čtvrtek mám ještě u moji Mudr doplňující vyšetření na krev.Tak se rovnou zeptám jestli by neměla čas se na mě podívat protože mě divně bolí břicho jak při ovulaci nebo ms...přitom clostil poslední dávku mám brát až po téhle ms co přijde dnes jsem 18DC ovu testy negativní stále a bt je divná skáče....takže se bojím co to bude :(
@isabellacheerful 🍀❤️ Hrozně ti to přeju ❤️❤️❤️
@lucpop94 děkuju 🖤
@isabellacheerful tak to je mi líto. Je to hrozné, co se ti stalo.
Každopádně mě teď jiný doktor řekl, že ty potraty jsem mohla mít i z toho clostybegytu. Ale je tolik možností proč se prostě miminko neudrží.
Tak to je dobře že jsi změnila gynekologa pokud byl nedbalý. Také jsem změnila, protože jsem nebyla spokojená. Teď jsem taky brala prášky a ovulace nikde 😑 zbytečně jsem je brala.
Držím ti palce, ať ti všechno výjde v pořádku a dočkáš se co nejdříve zdravého miminka ☺️❤️
@maca917 děkuju moc já tobě taky přeji 🖤

@lucpop94 moc gratuluji ;),